Jump to content

Need For Speed: Shift 2!

Evan

Recommended Posts

Δυστυχως ναι. Οταν στο dirt φρεναρεις κ πετας αγκυρες δεν το λες ακριβως sim. Μαλιστα εχει βγει mod που προσπαθει να το φερει προς το sim. Το rbr ειναι ο ορισμος του sim. Κ δεν το λεω μονο εγω.

Το F1 2010 δεν το σχολιαζω. Αν εχεις την καυλα με τα sim , αγορασε αυτο netkar-pro (εχει μονο 15Ε) και παιξε με το FormulaKS2 κ ελα πες μου μετα.

Τεσπα , γιατι εχουμε βγει εκτος θεματος (εγω φταιω), το shift 2 δυστυχως ειναι Γ.Τ.Π.

Εγω δηλαδη πως γινετε να βγαινω πρωτος σε ολες σχεδον τις πιστες (εχω παιξει καμια 15αρια μεχρι τωρα ισως και παραπανω) για μενα ειναι υπαρκτος ο χειρισμος? Τελοσπαντον σεβαστη η αποψη σου.

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

το 1 ηταν καλυτερο σε gameplay...εδω αν σε περασουν και σε αφησουν αποσταση απο γκαφα, δεν τους φτανεις ποτε των ποτων...λες και σε προβλεπει το ΑΙ ποσο γκαζωνεις...επισης εχει χειροτερο χειρισμο απο το 1 και ειναι τεραστια η ευπαθεια, δεν αντεχω να παιζω και να ζοριζομαι ετσι, σε αγγιζουν και χανεις τον ελεγχο, σαν τρακτερ νταλικα ειναι...

το 1 το απολαυσα και το τερματισα 3 φορες...αυτο ουτε 1 θα τερματιστει οδευει για απεγκατασταση...ειναι ΓΤΠ...:tomato:γλιτωστε απο τον κοπο παιξτε dirt2, shift1, grid...αυτο δεν υπαρχει για μενα...α-ι-σ-χ-ρ-ο.

Εγω παλι το οδηγω πιο ευκολα απο το 1 σε γενικες γραμμες.Αλλωστε δεν μπορω τα πολυ δυσκολα παιχνιδια.Καλυτερα ετσι.Για fun παιζω οχι για να γινω επαγγελματιας...

Off topic on/

Τωρα που το λεγαμε, εβαλα το demo "race on" και επαιξα εναν αγωνα με το muscle car. Μπορει να βγηκα 18ος στους 24 (με ολα τα βοηθηματα εκτος και 100% skill) αλλα το χαρηκα 1000 φορες περισσοτερο απο τις 1ες θεσεις του arcade Shift2 .

@teo_trik δοκιμασε το!!! (http://www.bigdownload.com/games/race-on/pc/race-on-demo/)

Off topic off/ (και sorry :o)

Γιατι πρεπει καθε racing game καθε φορα να το συγκρινουμε με τα all time classic sims?

Κανενα nfs δεν πλασαριστηκε ως sim, ουτε και αυτο. Aλλο κοινο στοχευει.

Καμια φορα βαριεμαι να καθομαι ωρες πισω απο την G27 και να παιζω GTL χωρις βοηθειες στη Nordschleife και με το παραμικρο λαθος να φερνω σβουρες.

Καμια φορα ομως θελω να αραξω 2 μετρα πισω στον καναπε μου με το gamepad στο χερι και να παιζω nfs για να χαλαρωσω... και το nfs το καταφερνει μια χαρα αυτο.

Δεν φταιω εγω : "The critically acclaimed SHIFT franchise returns to the track to deliver the most physical racing experience to date with SHIFT 2 Unleashed.

Feel what the Driver’s Battle is actually like in an unparalleled racing experience that captures the physicality and brutality of being behind the wheel going 200mph.

Frighteningly authentic physics and degradation of tracks and cars, thrilling night racing, and an eye-watering sense of speed combined with the helmet camera puts you right in the heart in the action. Feel every scrape, bump, and burn out in an all-out fight to the finish line.

SHIFT 2 Unleashed sets the bar for realistic racing and gives all the excitement and exhilaration of race day in a groundbreaking authentic experience." (Shift 2 Unleashed - EA Games)

Οταν μια εταιρια, σκιζει τα ιματια της , οτι , το παιχνιδι της , ειναι ο ορισμος του simulation, τοτε σαν τετοιο θα το κρινουμε (εγω τουλαχιστον).

δεν μας ενδιαφερει ο ρεαλισμος και το simulation μας ενδιαφερει και η απολαυση...ε λοιπον, εχω και αλλα πιο μαματα παιχνιδια να παιξω χωρις να μου σπανε τα νευρα, και αλλα δεκαδες racing που οντως αξιζουν τον χρονο μου...ας βγαλουν τα χερια τα νευρα και τα ματια τους οσοι θελουν, μονο και μονο να λενε, ψιτ εσυ παιζω shift 2...wow...!!!:smoke:

Εγω δηλαδη πως γινετε να βγαινω πρωτος σε ολες σχεδον τις πιστες (εχω παιξει καμια 15αρια μεχρι τωρα ισως και παραπανω) για μενα ειναι υπαρκτος ο χειρισμος? Τελοσπαντον σεβαστη η αποψη σου.

Έχω την εντύπωση ότι η συνεννόηση σας είναι μπουζούκι.

Αυτό που εννοεί το παλικάρι είναι ότι ο χειρισμός ( το πως αντιδρά στις εντολές σου, και πως συμπεριφέρεται το αμάξι ) στο Shift 2 δεν είναι καθόλου κοντά στην πραγματικότητα, και ότι τα άλλου είδους games ( GT L, Netkar, rFactor, κλπ ) προσεγγίζουνε περισσότερο την πραγματική οδήγηση απ' ότι κάνει το Shift 2 ( γιατί κάτι τέτοιο ισχυρίζεται η Electronic fArts )

Σήμερα έπαιξα για μια ώρα και κάτι .Μου άρεσε πολύ περισσότερο από το ένα σε πολλά πράγματα π.χ

1)Την καινούρια κάμερα μέσα από το κράνος που σου δίνει άλλη αίσθηση στο παιχνίδι.

2)Περισσότερες δυνατότητες στην βελτίωση του αυτοκινήτου και από θέμα εμφανίσεις και από θέμα εξαρτημάτων.

3)Το αρκετά καλύτερο κράτημα στης στροφές από το ένα που με το παραμικρό πεταγόσουν έκτος ποριάς.

4)Ο ήχος είναι εξαιρετικός μου άρεσε πάρα πολύ όπως και τα λίγο βελτιωμένα γραφικά σε σχέση με το ενα

Τα αρνητικά για μένα είναι

1)Ότι έχει πάλι τα ίδια αυτοκίνητα χωρείς να προσθέσουν κάτι καινούριο

2)Η κάπως κακές λεπτομερές στα αυτοκίνητα και στα ''σκουπίδια'' που πετάγονται στο παρμπρίζ.

Γενικά όπως είπα είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το παιχνίδι το παίζω και το ευχαριστιέμαι.

Για κάποιους που είπαν ότι δεν παλεύεται από θέμα χειρισμού εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα βεβαία αν κανείς κάποιες μετατροπές(καινούρια λάστιχα, καινούρια αμορτισέρ) στο αυτοκίνητα τα πράγματα γίνονται αρκετά καλυτέρα

Αυτό το Drift δεν παλεύεται με την καμία. FUUUUU

Είδικά σε κάτι οβαλ που είναι για μηχανάκια όχι για αυτοκίνητα το πλάτος του δρόμου.

Βρε σεις γιατι γκρινιαζετε σαν μικρά παιδια; Το παιχνιδακι ειναι μια χαρα. Ρυθμιστε σωστα το gamepad - τιμονιερα σας. :)

(το μονο σπαστικο ειναι στις πιστες που πρεπει να ντριφταρεις. Χωρις τιμονιερα δεν παλευεται)

μια χαρα χαλια ειναι...μονο για απελπισμενους που το πληρωσαν, ή για οσους εχουν χρονο για χασιμο και το προτιμανε απο το να σκοτωνουν μυγες(δεν κυκλοφορουν ακομα κανει κρυο)...:T:

και αν θελω simulation εχω xbox360 + ps3, forza + gt5...τι να συγκρινω απολαυση το μουφοπαιχνιδο τωρα...

εμαθε και η ΕΑ απο racing simulation...

πολυ ωραιο παιχνιδι αν και δυσκολο με πληκτρολογιο καμια σχεση με το ενα πολυ ποιο ωραιο το δυο

τα γραφικα τα σπανε και ο ηχος...

το μονο που δεν μου αρεσε ηταν οτι παιρνεις πολλα λεφτα και οτι αν φτιαξεις κατι στο αμαξι μετα το πουλας στην ιδια τιμη...

Ξερει κανείς πώς μπορώ να κάνω πιο βαρύ το τιμόνι στις ευθείες ? Εχω αυξήσει λίγο το deadzone και έχω μειώσει το speed sensitivity και έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο καλύτερα αλλά και πάλι όχι όπως θα ήθελα.

Βρε σεις γιατι γκρινιαζετε σαν μικρά παιδια; Το παιχνιδακι ειναι μια χαρα. Ρυθμιστε σωστα το gamepad - τιμονιερα σας. :)

Sarcasm mode on/

Ωωωωχχχχ, ευτυχως που ρυθμισα την τιμονιερα κ τωρα παρατησα την πραγματικη οδηγηση. Τοσο ρεαλιστικο εγινε. Ουυαοου. Να σαι καλα που συμβουλευεις κ εμας τα "μικρα παιδια"...

Sarcasm mode off/

Κοινως, υποδειξεις αλλου παρακαλω.

Sarcasm mode on/

Ωωωωχχχχ, ευτυχως που ρυθμισα την τιμονιερα κ τωρα παρατησα την πραγματικη οδηγηση. Τοσο ρεαλιστικο εγινε. Ουυαοου. Να σαι καλα που συμβουλευεις κ εμας τα "μικρα παιδια"...

Sarcasm mode off/

Πρωτα απ'ολα να μιλας οπως σου μιλανε. Κοινως εισαι ανάγωγος και κατα δευτερο λογο αν δεν σου αρεσει ή δεν μπορεις να παιξεις το παιχνιδι πηγαινε παιξε tetris.

Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο και για να το ευχαριστηθείς χρειαζεται τιμονιερα....και χερια:p

(Σορρυ για το off-topic)

Sarcasm mode on/

Sarcasm mode off/

Ηρέμησε κι εσύ Schumacher...

Πάντως είμαι πολύ περίεργος να μάθω πόσοι από τους 'ειδήμονες' που σχολιάζουν έχουν οδηγήσει γρήγορα αυτοκίνητα και όχι το corolla τους, ή το corolla του μπαμπά τους, σε πίστα η έστω και στον δρόμο.

Με την logitech στα χέρια όλοι πιλότοι είμαστε οπότε μην τρώγεστε άδικα...

Δεν είναι απαραίτητο να είναι "γρήγορα" και το corolla του μπαμπα μια χαρά συγκριση είναι...

Αν το παιχνίδι έχει lag, στρίβει τραίνο με 250χλμ, και πάει απο τα 60 στα 200 σε 5sec, είναι πασιφανές...

Το shift καλό είναι...αλλά δεν είναι αυτό που περιμέναμε...λέγαν για sim, Physics και τα λοιπά...μάλλον εκει είναι, αλλά βαθεια κριμένα για να παίξει ο κάθε πιτσιρικάς με το τουμπανιασμενο gallardo, που έχει poster στον τοιχο απο το max power...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.