Jump to content

Need For Speed: Shift 2!

Evan

Recommended Posts

Απίστευτα εκνευριστικό στον χειρισμό τουλάχιστον με keyboard.

Τα γραφικά όντως είναι πολύ ωραία.

Εμένα προσωπικά που το παίζω σχεδόν δύο μέρες με έχει κουράσει πολύ να υποχρεώνομαι να κάνω συνέχεια restart race.

Ειδικά στις πίστες του drift έχω φάει μισή μέρα.Ελεος........

Πολλές φορές έχω την εντύπωση οτι είμαι σε κανα ηλεκτρονικάδικο που πήγαινα μικρός κ το μηχανήμα μου τρώει τα κατοστάρικα επίτηδες επειδή είναι πειραγμένο-(κατσαβίδι) που τα λέγαμε κάποτε.........

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Xmm, το παιχνίδι το έχω εδώ και 2 μέρες.. έχω παίξει μονο γύρω στους 7 αγώνες... δοκίμασα με τιμονιέρα k αυτόματο συμπλεχτη, αλλα μου έσπασε τα νεύρα.. ότι ρυθμίσεις και να του έκανα, έστριβε με το παραμικρό.. είτε έβγαζα sensitivity, η deadzone..

Από μεριά γραφικών, δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, δεν έχει και μεγάλες διαφορες από το 1 ούτε. Το σηκώνω στα 1920 x 1080 στα medium στα 35-40FPS... Στα high λάγγαρη τρελα.

Ρεαλισμός και ήχος, απίστευτος.. μονο που ακούς το turbo στην αλλαγή ταχύτητας σε πωρώνει!!

Μπορώ να πω ότι με το keyboard, το παίζω ποιο εύκολα από ότι με το wheel, που είναι ΕΝΤΕΛΏΣ ηλίθιο το σύστημα.. πρέπει να έχω το πόδι μου στο φρένο, για να είναι k συμπλεχτης, και τότε να πατάω και τα 2 πετάλια για γκάζι, η να τα αφήνω και τα 2 για φρένο? τι @@@@@@@ είναι αυτά??

Όπως και στους άλλους, μου έσπασε τα νεύρα το ότι με ένα άγγηγμα σε πετάει απέξω, η ακόμα και το τιμόνι στο keyboard, είναι ακόμα ποιο σπαστικό με το όπως στρίβει σαν βάρκα..

Τώρα, όσο αναφορά τα αυτοκίνητα, το μοντάρισμα στο 2 μου αρέσει παρα πολύ, αντίθετος με του 1, που απλά έβαζες πακέτα... εδώ έχει διαφορες επιλογές, και σου λέει με στατιστικά, και όχι αριθμούς μονάδων και πράσινη μπάρα..

Ωραίο παιχνίδι γενικά, αλλα δεν έχω καταφέρει να το απολαύσω από καμια πλευρά, ούτε με την τιμονιέρα γιατί μου κάνει τις βλακείες στα πετάλια και στο τόσο εύκολο steering, αλλα ούτε από keyboard που είναι σαν βάρκα..

Φαίνεται πως θα περιμένω το DiRT 3, για ένα ανανεωμένο παιχνίδι.

Τουλάχιστον το DiRT 2, είτε με keyboard είτε με τιμονιέρα, είναι μια απόλαυση ακόμα!

Μήπως πρέπει στις ρυθμίσεις των Game controllers ή της τιμονιέρας σου να αποεπιλέξεις την επιλογή "Combined axis";

Αυτά ρε παιδιά τα sens / deadzone / combined axis που λέτε που τα βρίσκεις;

Αυτά: sens / deadzone μέσα στα options του παιχνιδιού.

Αυτό: combined axis

είτε στο Σύστημα>Game Controllers, είτε αν έχεις τιμονιέρα Logitech και έχεις βάλει και το ειδικό software "Logitech Profiler", εκεί.

ορισμενα παιχνιδια κανουν μπαμ απο μακρια πως ουτε χρονο δεν αξιζει να τους δωσεις :p

Εγώ 3 λεπτά, ο brother πολύ παραπάνω, μέχρι και mod που διορθώνει την απόκριση στο τιμόνι έβαλε.

Εάν δεν κάνω λάθος, είναι ρυθμίσεις > controller... > custom wheel και στις ρυθμίσεις κουμπιών έχει και δεύτερο μικρό μενού, αυτή τι φορα με τα κουμπιά "J" και "K" νομίζω!

EDIT:

Wow! Έψαξα για drivers στο google, για την Saitek R220 μου, βρήκα κάτι PW6... το έκανα εγκατάσταση, και τώρα έφτιαξε :)

επίσης έφτιαξε και το steering με sensitivity στο 40! Πάω για λιώσιμο :p

Καλημέρα σε όλους.Για μένα είναι από τα καλύτερα driving games που έχουν κυκλοφορήσει.Είναι αρκετά ρεαλιστικό και με keyboard δε παιζετε θέλει αναλογικό χειριστιριό ή τιμονιέρα,εγώ το παίζω με thrustmaster Run N Drive (έχει αναλογικό χειριστιριο γύρω απο το σταυρό και γκαζι αναλογικό) ακόμα δεν αξιώθηκα να πάρω τιμονιέρα.Το hot persuit ειναι arcade στο χειρισμό καμία σχέση,τα γραφικα είναι πολυ καλά και ο ήχος επίσης.Πολυ καλη δουλειά μπραβο στην ΕΑ.:T:

Έψαξα για drivers στο google, για την Saitek R220 μου, βρήκα κάτι PW6... το έκανα εγκατάσταση, και τώρα έφτιαξε

Elementrary, Watson!:T:

Καλημέρα σε όλους.Για μένα είναι από τα καλύτερα driving games που έχουν κυκλοφορήσει.Είναι αρκετά ρεαλιστικό και με keyboard δε παιζετε θέλει αναλογικό χειριστιριό ή τιμονιέρα,εγώ το παίζω με thrustmaster Run N Drive (έχει αναλογικό χειριστιριο γύρω απο το σταυρό και γκαζι αναλογικό) ακόμα δεν αξιώθηκα να πάρω τιμονιέρα.Το hot persuit ειναι arcade στο χειρισμό καμία σχέση,τα γραφικα είναι πολυ καλά και ο ήχος επίσης.Πολυ καλη δουλειά μπραβο στην ΕΑ.:T:

Έχω ένα thrustmaster. Dual Trigger λέει από πίσω αλλά δεν να κάνω να δουλέψει το αριστερο μοχλάκι για στρίψιμο. Μου αναγνωρίζει το δεξιό. Ξέρεις τπτ;

Έχω ένα thrustmaster. Dual Trigger λέει από πίσω αλλά δεν να κάνω να δουλέψει το αριστερο μοχλάκι για στρίψιμο. Μου αναγνωρίζει το δεξιό. Ξέρεις τπτ;

Πηγαινε στo Thrustmaster control panel και επελεξε 6 axis mode πιστευω αυτο χρειαζεται.

Benchmark Reviews: Performance Computer Hardware Tests

Πωπω το drift δεν παλευεται με τπτ...Με το τιμονι παντα.Δεν δοκιμασα με πληκτρολογιο...

Οπως και οσο πιο πολλα αλογα ειναι τα αμαξια δεν μαζευονται με τπτ...4WD FTW...Τα πισωκινητα δεν τα μπορω να τα οδηγησω

Βασικά και στο Shift (1) στο Drift ήταν αλλού για αλλού, με keyboard άστα να πάνε, με τιμόνι αρκετά unrealistic και αλλού για αλλού most of the time.

Μπορω να ρωτησω κατι? Εχεις παιξει ποτε καποιο απο τα Gt Legends, Gtr, Gtr2 , Gtr evolution, Race on? Αν οχι (μαλλον) καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου(για δοκιμασε εδω http://www.gamershell.com/download_14723.shtml ή http://store.steampowered.com/app/8660) . Αν ναι τοτε δεν μπορω να καταλαβω πως σου αρεσει αυτη η αηδια. Ακομα κ το δωρεαν!!! BMW M3 challenge (BMW M3 Coup) που χρησιμοποιει κουτσουρεμενη μηχανη της simbin ειναι 100 κλασεις ανωτερο (τα απολυτως ελεγχομενα αναποδα τιμονια που πεφτουν δεν υπαρχουν).

Μπορω να ρωτησω κατι? Εχεις παιξει ποτε καποιο απο τα Gt Legends, Gtr, Gtr2 , Gtr evolution, Race on? Αν οχι (μαλλον) καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου(για δοκιμασε εδω Demo Versions: GTR 2 Demo - Demo Movie Patch Download Section - GamersHell.com ή GTR Evolution on Steam) . Αν ναι τοτε δεν μπορω να καταλαβω πως σου αρεσει αυτη η αηδια. Ακομα κ το δωρεαν!!! BMW M3 challenge (BMW M3 Coup) που χρησιμοποιει κουτσουρεμενη μηχανη της simbin ειναι 100 κλασεις ανωτερο (τα απολυτως ελεγχομενα αναποδα τιμονια που πεφτουν δεν υπαρχουν).

Εχω παιξει ολα τα colin απο το πρωτο το grid ,dirt και ολα απο need for speed και f1 2010 .Tι ακριβως δε σου αρεσει ο χηρισμος; το gtr evolution το εχω δοκιμασει πολυ καλο!!

Εχω παιξει ολα τα colin απο το πρωτο το grid ,dirt και ολα απο need for speed και f1 2010

Δεν μετρανε. Ειναι πιο πολυ προς το arcade. Δοκιμασε τα αντιστοιχα σε sim : Richard Burns Rally, Gtr (ολη η σειρα), Netkar pro.

Tι ακριβως δε σου αρεσει ο χηρισμος;

Ακριβως . Ειναι ανυπαρκτος.

Δεν μετρανε. Ειναι πιο πολυ προς το arcade. Δοκιμασε τα αντιστοιχα σε sim : Richard Burns Rally, Gtr (ολη η σειρα), Netkar pro.

Ακριβως . Ειναι ανυπαρκτος.

Το GRID το Dirt και το F1 2010 ειναι arcade? Δε νομιζω ? To richard burns rally το χω παιξει αλλα να σου πω την αληθεια εχω χρονια που το παιξα και δε το θυμαμαι καλα.

Το GRID το Dirt και το F1 2010 ειναι arcade? Δε νομιζω ?

Δυστυχως ναι. Οταν στο dirt φρεναρεις κ πετας αγκυρες δεν το λες ακριβως sim. Μαλιστα εχει βγει mod που προσπαθει να το φερει προς το sim. Το rbr ειναι ο ορισμος του sim. Κ δεν το λεω μονο εγω.

Το F1 2010 δεν το σχολιαζω. Αν εχεις την καυλα με τα sim , αγορασε αυτο netkar-pro (εχει μονο 15Ε) και παιξε με το FormulaKS2 κ ελα πες μου μετα.

Τεσπα , γιατι εχουμε βγει εκτος θεματος (εγω φταιω), το shift 2 δυστυχως ειναι Γ.Τ.Π.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.