Jump to content

Need For Speed: Shift 2!

Evan

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

EA φίλε μου!;)Έτσι είναι αυτά.Εμ,τι το πέρασες!:pΝα μας καθηλώνει συνέχεια και να ανυπομονούμε την άφυξη του επόμενου πριν καλά καλά την κυκλοφορία του καινούριο!!!!!

Αν και ειχε κανει καποια καλα βηματα το 1 shift ειμαι πολυ επιφυλακτικος...

Πολύ καλό το shift, αρκετά ρεαλιστικό.

Oυτε για αστειο :)...συγκριτικα με τα 5-6 τελευταια ηταν μεγαλο βημα αλλα οχι και ρεαλιστικο...τοτε η σειρα GTR τι ειναι;

Για το 1 είπαν ότι αρχικά ήταν αρκετά πιο ρεαλιστικό αλλά το άλλαξαν τελευταία στιγμή ώστε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο.. Γεια σου ρε ΕΑ με τα αστεία σου :hang3:

Όσο μπορούμε να φτιάχνουμε τα αυτοκίνητα και να παίζουμε με supercars,για μένα είναι +!

ρε μην σκάτε κάπου πήρε το μάτι μου ότι το NFS SHIFT 2 θα βγει την άνοιξη του 2011

Shift 2 Unleashed - EA Games

Experience racing evolved and unleash your inner driver Spring 2011.

edit

δηλαδή τι κάνανε

βγάλανε αυτόto hp για να βγάλουν κανένα φράγκο τα παιδιά ...

Μακαρι γιατι μετα απο αυτον τον τελευταιο τραχανα που εφαγα με το Hot Pursuit εχω απογοητευτει γενικοτερα απο την σειρα NFS

• 3 months later...

Τελικα το Shift 2 ετοιμαζεται μαλλον να ειναι η εκπληξη της χρονιας στα racing games.

Χωρις πολλες τυμπανοκρουσιες και φανφαρες η ΕΑ συντομα θα κυκλοφορησει το Shift 2 που θα απευθεινετε σε αλλο κοινο απο αυτο του Hot Persuit.

Δειτε τα παρακατω βιντεο και πειτε τη γνωμη σας και εσεις.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=d3SYPOgyYuA]YouTube - SHIFT 2 UNLEASHED | Pagani Huayra[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zmiC7spFEm8&feature=player_embedded]YouTube - SHIFT 2 Unleashed[/ame]

Επισημο μπλογκ Shift2 Blog | Need for Speed Racing Game

Κυκλοφορει 24 Μαρτιου.

Ωραίο φαίνεται!Αν και το hot Pursuit μου άρεσε πιο πολύ από το Shift και πάλι ήταν αρκετά καλό το shift,πόσο μάλλον το 2 από ότι φαίνεται!:T:

Το περιμένουμε!:)

Aπο γραφικα παιρνει αριστα!

Για να δουμε απο χειρισμο πως θα ναι, γιατι στο πρωτο με την G27 ηταν σαν να οδηγας καμια βαρκα ενα πραγμα!:getlost:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.