τακης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2010 Παιδιά τις 2-3 τελευταίες μέρες η οθόνη μου SyncMaster 206bw αναβοσβύνει ανά 5sec. ακόμα και χωρίς να είναι συνδεδεμένη στην κάρτα. Μέχρι σήμερα μετά από κάνα 5λεπτο άνοιξε-κλείσε/βάλε-βγάλε πρίζα δούλεύε οκ. Τώρα όμως τίποτα....ότι κιαν κάνω το ανά 5sec αναψε-σβύσε δεν θέλει να φύγει. Εχει ελπίδες γιατρέ μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Εμένα πιο πολύ για προβληματική ασφάλεια μου κάνει και με αυτό το σκεπτικο,διορθώνεται.Εκτός και αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο!Τι να πω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 16, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 την άνοιξα να δω μπας και έχει σκόνες κτλπ (3 χρόνια την έχω) αλλά ασφάλεια δεν είδα πουθενά Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 16, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Τότε μάλλον πάμε για πλακέτα τροφοδοσίας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 16, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 το αστείο είναι ότι εδώ και κάνα δύωρο είναι μια χαρά...αλλά γιατί το κάνει?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Α ρε Τάκη!Για να σε ξενερώσει και να σου σπάσει τα νεύρα!Ρε συ μήπως παίζει κανα πρόβλημα ή έπαιζε με το καλώδιο τροφοδοσίας και τώρα που την άνοιξες και το ξανάβαλες,μπήκε καλύτερα ή κάτι τέτοιο και τελικά όλα οκ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 16, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 nop...εχω δοκιμάσει κι άλλα καλώδια....είναι όντως ψιλοσπαστικό πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 16, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Δε ξέρω τι άλλο να υποθέσω!Τουλάχιστον όπως λες έχει ώρα να στο κάνει...οπότε ας ελπίσουμε ότι δε θα το ξανακάνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 16, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 o γούγλης είναι "φίλος" και το παλικάρι στο παρακάτω site μάστορας....το πρόβλημα μου (τροφοδοσία οθόνης) και η λύση του....θα το παλέψω το θέμα.:clap:εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 25, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 λοιπόν....με κόστος 1,20€ φτιάχτηκε η οθόνη και λειτουργεί σαν brand new. :dance3: Τρεις ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές αλλάχτηκαν με το παραπάνω κοστος και διάρκεια 10 λεπτά της ώρας. Αν κάποιος αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα ας ρίξει μια ματιά στους πυκνωτές του τροφοδοτικού της οθόνης του μήπως και έχουν φουσκώσει,πριν πάει για καινούργια οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barcode_13 Νοέμβριος 26, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Εγώ έχω την ίδια οθόνη αλλά αυτό που κάνει σε εμένα είναι ότι τα 3/4 της οθόνης είναι μαύρη και το υπόλοιπο κανονικό. Δεν έχει σπάσει ούτε έχει ραγίσει κάπου και το εμφάνισε ξαφνικά μία μέρα. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι στην πλακέτα τροφοδοσίας ή στη μητρική που συνδέεται η τροφοδοσία. Νομίζω πάντως στο δεύτερο. Θα δοκιμάσω να αλλάξω τους πυκνωτές αλλά νομίζω ότι είναι αλλού το πρόβλημα γιατί όταν την άνοιξα δεν τους είδα φουσκωμένους του πυκνωτές. Επισυνάπτω και μια photo να μου πείτε γνώμες Υ.Γ Όταν αφαιρώ το καλώδιο που συνδέεται με τη μητρική η και το panel έχει μόνο ρεύμα η οθόνη γίνεται κάτασπρη σε όλη την επιφάνειά της οπότε μαλλον οδηγούμαι σε μητρική. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω; :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.