Jump to content

Γιατρέ μου,πάει η οθόνη?...καπούτ?

τακης

Recommended Posts

Παιδιά τις 2-3 τελευταίες μέρες η οθόνη μου SyncMaster 206bw αναβοσβύνει ανά 5sec. ακόμα και χωρίς να είναι συνδεδεμένη στην κάρτα.

Μέχρι σήμερα μετά από κάνα 5λεπτο άνοιξε-κλείσε/βάλε-βγάλε πρίζα δούλεύε οκ.

Τώρα όμως τίποτα....ότι κιαν κάνω το ανά 5sec αναψε-σβύσε δεν θέλει να φύγει.

Εχει ελπίδες γιατρέ μου?:unsure:

Α ρε Τάκη!Για να σε ξενερώσει και να σου σπάσει τα νεύρα!:pΡε συ μήπως παίζει κανα πρόβλημα ή έπαιζε με το καλώδιο τροφοδοσίας και τώρα που την άνοιξες και το ξανάβαλες,μπήκε καλύτερα ή κάτι τέτοιο και τελικά όλα οκ???

• 2 weeks later...

λοιπόν....με κόστος 1,20€ φτιάχτηκε η οθόνη και λειτουργεί σαν brand new. :dance3:

Τρεις ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές αλλάχτηκαν με το παραπάνω κοστος και διάρκεια 10 λεπτά της ώρας.

Αν κάποιος αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα ας ρίξει μια ματιά στους πυκνωτές του τροφοδοτικού της οθόνης του μήπως και έχουν φουσκώσει,πριν πάει για καινούργια οθόνη. :T:

Εγώ έχω την ίδια οθόνη αλλά αυτό που κάνει σε εμένα είναι ότι τα 3/4 της οθόνης είναι μαύρη και το υπόλοιπο κανονικό.

Δεν έχει σπάσει ούτε έχει ραγίσει κάπου και το εμφάνισε ξαφνικά μία μέρα.

Δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι στην πλακέτα τροφοδοσίας ή στη μητρική που συνδέεται η τροφοδοσία. Νομίζω πάντως στο δεύτερο.

Θα δοκιμάσω να αλλάξω τους πυκνωτές αλλά νομίζω ότι είναι αλλού το πρόβλημα γιατί όταν την άνοιξα δεν τους είδα φουσκωμένους του πυκνωτές.

Επισυνάπτω και μια photo να μου πείτε γνώμες

img0040at0.th.jpg

Υ.Γ Όταν αφαιρώ το καλώδιο που συνδέεται με τη μητρική η και το panel έχει μόνο ρεύμα η οθόνη γίνεται κάτασπρη σε όλη την επιφάνειά της οπότε μαλλον οδηγούμαι σε μητρική. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω; :p:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.