zyx Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2004 ανθρωπο για βοιθεια. βοηθεια ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ θεσσαλονικης. δεν επειχηρο να στησο ολα αυτα μονος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Εκει ειναι η μαγεια. Να το κανεις μονος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Η μαγεία είναι στην ομαδική δουλειά όχι πάνω από δυο ατόμων. (Όπου μπλέκονται πολύ κόκορες αργεί να ξημερώσει!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeanKon Απρίλιος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Προσεξε zyx και τα κανεις μουσκεμα............ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Σε δυσκολη εποχη αποφασισες να το στησεις. ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ βλεπεις.Προσκτικα παλεψε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 5, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Εκει ειναι η μαγεια. Να το κανεις μονος σου. αμα ειναι να σπασο καμια ραντεον η να κανο μπλουμ αυτον τον Mobile φιλε μου ειληκρινα δεν θελω να ειμαι καθολου μαγγας. δανγκας γινετε? προτημο να περιμενο να περαση Η ΜΕΓΑΛΗ βδομαδα. παρα να τα κανο μουσκεμα οπως λεει και ο φιλος μου ο γιαννης και δεν εχω μονο νερα:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 11, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 τελικα τα συνδεσα με ενα φιλο μου και ολα οκ. ειχαμε καποιες διαροες στην καρτα γραφικον. παλι καλα που το ειδαμε ετρεχε πολι σιγα και λιγο απο τον σοληνα. δεν εχο κατι να σας διξο. παντος εχει ακομα πολυ συμαζεμα. απο o/c η καρτα δεν με εντυποσιασε. θα δουμε. το ζητημα ειναι το cpu. με εκανε κατι κουλα. για να δουμε αυριο με πιο καθαρο μυαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Απρίλιος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2004 Eιδες ποσο ευκολο τελικα ηταν.?Αν το εβαζες εξω να το δοκιμασεις θα εβλεπες και την διαροη.Τελος καλο ολλα καλα.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.