Jump to content

i5 laptop μέχρι 800 ευρώ

psyber

Recommended Posts

Κολλητός φίλος θέλει είναι σε διαδικασίες διαζυγίου από το γερασμένο toshiba του και είναι σε αναζήτηση καινούριου. θέλουμε να έχει κάποιον επεξεργαστή i5, σχετικά αξιοπρεπή vga και να μην ξεπερνά τα 800 ευρώ.

εγώ με τα λίγα που ξέρω από φορητά του πρότεινα dell ή toshiba. εσείς τι λέτε;

Yπάρχει το Inspiron 15R με Ι5-460 και 565V (=~4650) αλλά και το toshiba L505-13Ν με Ι5 430 & 5165 (=~4670). To inspiron είναι Dell (= support) αλλά έχει μια "περίεργη" αίσθηση πλαστικούρας που εμένα δεν μου άρεσε. Το L505 δεντο έχω ποιάσει. Καλύτερα να τα δείς από κοντά.

Edit: Κοιτα και το Lenovo Y560 με I5 430 & 5730 (=μια χαρά για ελαφρύ gaming) παίζει και να είναι το καλύτερο (σε ποιότητα) από όλα αυτά σ'αυτήν την κατηγορία τιμής

Επειδή τελευταία κυκλοφορούν πολλές "πλαστικούρες" ανεξαρτήτως μάρκας, καλύτερα όποιο σ ενδιαφέρει να το δεις από κοντά για να έχεις μια πρώτη άποψη για τη ποιότητα του. Πάντως και η DELL και η TOSHIBA έχουν εξαιρετικό service.

Αν είσαι από Θεσσαλονίκη μεριά κάνε μια βόλτα απο το SATURN Πυλαίας. Είχε προσφορά εγκαινίων τη προηγούμενη Πέμπτη SAMSUNG με i5 και Nvidia GT330 στα 599.

Επειδή τελευταία κυκλοφορούν πολλές "πλαστικούρες" ανεξαρτήτως μάρκας, καλύτερα όποιο σ ενδιαφέρει να το δεις από κοντά για να έχεις μια πρώτη άποψη για τη ποιότητα του. Πάντως και η DELL και η TOSHIBA έχουν εξαιρετικό service.

Αν είσαι από Θεσσαλονίκη μεριά κάνε μια βόλτα απο το SATURN Πυλαίας. Είχε προσφορά εγκαινίων τη προηγούμενη Πέμπτη SAMSUNG με i5 και Nvidia GT330 στα 599.

δυστυχώς έφυγα από τη Θεσσαλονίκη μόλις πήρα το πτυχίο μου! ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

μαζι με το lenovo δες και αυτο το dell

Dell Inspiron 15R 500GB/i5-460M Black

(καλυτερο cpu/χειροτερη καρτα..δεν παυει να ειναι dell ομως)

εδιτ

μη τρομαξεις απο το χειροτερη καρτα..Η διαφορα ειναι περιπου στο 10%...οσο δλδ εχουν περιπου στο cpu αντιστροφα ομως)

λεω και εγω..μολις διαβασα οτι ειχε την Intel GMA HD τρελαθηκα λιγο?!!

η 5730 ειναι τοπ για λαπτοπ.

η 565v,αν δεν κανω λαθος ειναι καινουρια καρτα για λαπτοπ.τωρα αν ειναι καλη ή οχι θα μας βοηθησει το παρακατω σαιτ!:ATI Mobility Radeon HD 565v - Notebookcheck.net Tech

και οπως δειχνει δεν ειναι μεγαλη η διαφορα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.