Jump to content

HD69χχ & Gtx5xx Φήμες και εκτιμήσεις

The_Blade

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Εγω δεν μπορω να καταλαβω την μανια που εχουν καποιoι να διαβαζουν οτι π@π@ρ!@ κυκλοφορει στο νετ σχετικα με τις νεες καρτες, και να το υποστηριζουν κιολας σθεναρα και με τοση βεβαιοτητα λες και το ειδαν με τα ματια τους...

Καλο ειναι να λεει ο καθενας την αποψη του (για αυτο το λογο υπαρχει αλωστε το παρον thread) αλλα καποιοι εχουν ξεφυγει τελειως...

Ετσι και αλλιως σε λιγες μερες θα δουμε με τα ματια πως θα εχει η πραγματικη κατασταση , δεν χρειαζεται να τρωμε τα λυσσακα μας...

Υπενθυμιζω κατι που ειχε πει ο ATIMAN

6970 <> 5970

Μακαρι και αν βγει στα ~450Ε θα εχουμε και price war.

Υπενθυμίζω κάτι που έχει πει ο λαός.

Και ο θεός να το λέει, αν δεν το δούμε είναι ΕΙΚΑΣΙΑ.

6970 <> 5970

Μακαρι και αν βγει στα ~450Ε θα εχουμε και price war.

Πολύ έχουν πει πολλά... ;)

Όσο για τις τιμές μην αγχωνόσαστε! Καλές θα είναι γι αυτό θα που σου προσφέρουν...Eιναι σε καλό δρόμο!

6970 <> 5970

o-cake

όταν θα αρχίσω να μασάω δάφνη , θα λέω και εγώ ότι θέλω.

Αν θέλει να πει κάτι, ας το πει,αρκεί να έχει αποδήξεις, highly doubted.

ειναι μακραν η καλυτερη περιοδος του χρονου οταν βγαινουν καρτες κ απ τις 2 εταιριες μαζι.

Εχει τρελο γελιο να διαβαζεις 5-6 φορουμς και ο καθενας να λεει οτι του κατεβει, κυριολεκτικα. Απο -10 εως +70% εχω διαβασει.

Φυσικα το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι : η αμδ αλλαξε το βιος, ενεργοποιησε shaders/simd/rops/z stencils/ασδφ.

Εγω θελω να βγει ενα προιον που να αναγκασει τις τιμες να πεσουν. Τα υπολοιπα /care

λοιπόν παίδες έχω info, από ότι φαίνεται η 6970 κονταροχτυπιέται με την 580, και βρίσκεται πάντα μέσα στα πλάισια του 55-70 % ταχύτερη από την 6870.

Η 6950 δε δεν είναι πολύ πίσω!

Οι κάρτες θα έχουν εξαιρετικο price/performance σε σημείο που η 580 και η 570 με το σημερινό pricing δεν θα έχουν νοήμα ύπαρξης στην αγορά.... επιπλέον υπάρχουν πολύ μεγάλες ποσότητες από προιόντα διαθέσιμες και αυτό θα βοηθήσει να πέσουν και άλλο οι τιμές.

Επίσης (και αυτό δεν είναι απόλυτα σίγουρο) υπάρχουν πληροφορίες για τρελό o/c headroom, σε επίπεδα άνω του 25% σε αυτό συνηγορεί και το μικρό die size.

λοιπόν παίδες έχω info, από ότι φαίνεται η 6970 κονταροχτυπιέται με την 580, και βρίσκεται πάντα μέσα στα πλάισια του 55-70 % ταχύτερη από την 6870.

Η 6950 δε δεν είναι πολύ πίσω!

Οι κάρτες θα έχουν εξαιρετικο price/performance σε σημείο που η 580 και η 570 με το σημερινό pricing δεν θα έχουν νοήμα ύπαρξης στην αγορά.... επιπλέον υπάρχουν πολύ μεγάλες ποσότητες από προιόντα διαθέσιμες και αυτό θα βοηθήσει να πέσουν και άλλο οι τιμές.

Επίσης (και αυτό δεν είναι απόλυτα σίγουρο) υπάρχουν πληροφορίες για τρελό o/c headroom, σε επίπεδα άνω του 25% σε αυτό συνηγορεί και το μικρό die size.

Ελα!!! :hehe: Τα cayman είναι σε καλό δρόμο...

Οι τιμές στην Ελλάδα έχουν βγει και είναι καλύτερες από των nvidia...

320fps λεμε teloc!

Hehehe

Δεν το έχω δει εγω προσωπικά αυτό το ποστ, ένας φίλος μου το είπε και γελούσα 15 λεπτά !

Όσον αφορά τις τιμές τις 500αρες της NVIDIA ΔΕΝ θα τις δούμε στην AMD.

Sebastian,

It's bloody fast!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.