Jump to content

HD69χχ & Gtx5xx Φήμες και εκτιμήσεις

The_Blade

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

τι μουφα οδηγοι ειναι αυτοι σε ολα reviews μωρε..πωπω..αντε γεια..απαξιω να σχολιαζω..ας βαλουν καλους οδηγους και ας αφησουν τους 8.79...αποτυχημενα ολα..κριμα για την AMD, που ειναι τοσο μουφα και χαζη εταιρια, που παει σιγα σιγα να δειξει την δυναμη των καρτων, λες και ο καταναλωτης εχει την υπομονη ή την γνωση για το θεμα οδηγων..ΕΛΕΟΣ απλα:getlost:

Ναι ρε Seb αλλα 2x5850 ειανι πολυ πανω στα παιχνιδια που θελω :p

Δεν μπορω να συμφωνησω απολυτα διοτι η αξιοποιηση του crossfire στην σειρα 5000 δεν ειναι η καλυτερη.

Θα εχεις δηλαδη θεματα συμβατοτητας εφαρμογων που ουτε στην μονοπυρηνη 6900 θα την δεις αλλα ουτε και στο crossfire setup με αυτες θα το συναντησεις ιδιο, μιας και η συμπεριφορα της σειρας 6000 σε αυτο τον τομεα ειναι τελειως αλλου.

Αυτοί όπως είπε και ο Atiman δεν είναι drivers.lol

Ξαναλέω πάντως το boost στο Unigine είναι κατά 99% επειδή ο νέος driver που βάλαν είναι ο Multithreaded dx11.

Εγω γιατι νομιζω οτι εχει να κανει με την καλυτερη αξιοποιηση του hardware tess κοματιου της καρτας?

seb πολύ fake μυρίζουνε τα screenshots αυτά.

Λογικα θα ερθουν κομματια στα χερια μου, θα τα δω στον παγκο!

Εγώ πάντως ψήνομαι για ομαδική από OcUK για HIS 6970 που με 23% έρχεται περίπου 345€ (εκτός μεταφορικών - με DHL είναι σταθερά νομίζω ανεξάρτητα από το βάρος του πακέτου)...

Εγώ πάντως ψήνομαι για ομαδική από OcUK για HIS 6970 που με 23% έρχεται περίπου 345€ (εκτός μεταφορικών)...

πιστεύω ότι θα βγούν καλύτερες τιμές αλλά και αυτούς αν πάρουμε αρκετά κομμάτια δε θα κάνουν έκπτωση?

πιστεύω ότι θα βγούν καλύτερες τιμές αλλά και αυτούς αν πάρουμε αρκετά κομμάτια δε θα κάνουν έκπτωση?

Δεν το γνωρίζω αυτό ας απαντήσει κάποιος με εμπειρία στο θέμα αυτό :innocent:

Επίσης κι εγώ πιστεύω ότι οι τιμές ίσως να πέσουν λίγο ακόμα...

Για να μην μας πιάσουν "κότσους" ποστάρω τα άρθρα που μιλούν για τιμες.

Η γνώμη μου είναι ότι εξαιτίας των κακών review (λογω driver klp) οι τιμές θα πέσουν πολύ σύντομα. Η ΑΜΔ το συνηθίζει, βλέπε cpu.

Radeon HD 6970 to cost 275 euro

Sapphire HD 6970 available from € 329 in EU

Δεν μπορω να συμφωνησω απολυτα διοτι η αξιοποιηση του crossfire στην σειρα 5000 δεν ειναι η καλυτερη.

Θα εχεις δηλαδη θεματα συμβατοτητας εφαρμογων που ουτε στην μονοπυρηνη 6900 θα την δεις αλλα ουτε και στο crossfire setup με αυτες θα το συναντησεις ιδιο, μιας και η συμπεριφορα της σειρας 6000 σε αυτο τον τομεα ειναι τελειως αλλου.

Kαι γω δεν μπορω παρα να διαφωνησω μαζι σου, καθως οχι απλα πληρως αξιοποιησιμο αν δεν ειναι το crossfire, αλλα και αναπηρο να ειναι, οι 2 5850 ειναι πανω απο μια 6950 η 6970 αν δεχτουμε τις επιδοσεις που φαινεται οτι εχει η νεα σειρα καρτων στα διαφορα review...

Προσωπικα σκεφτομουν να αντικαταστησω την 5850 που εχω με μια 6950, περιμενα ομως οτι θα ειχα ενα αξιολογο boost σε επιδοσεις (αναλογα τις μεταβασεις απο την 4χχχ σειρα στην 5χχχ σειρα), εδω ομως βλεπω οτι η 6950 στις γηινες αναλυσεις οπου και ενδιαφερουν την συντριπτικη πλειοψηφια χρηστων,μετα βιας φαινεται να περνα μια 5870 στα reviews..Προσωπικα περιμενα κατι πολυ καλυτερο..Το πρωτο συναισθημα που ενιωσα διαβαζοντας τα reviews ηταν απογοητευση....

τι μουφα οδηγοι ειναι αυτοι σε ολα reviews μωρε..πωπω..αντε γεια..απαξιω να σχολιαζω..ας βαλουν καλους οδηγους και ας αφησουν τους 8.79...αποτυχημενα ολα..κριμα για την AMD, που ειναι τοσο μουφα και χαζη εταιρια, που παει σιγα σιγα να δειξει την δυναμη των καρτων, λες και ο καταναλωτης εχει την υπομονη ή την γνωση για το θεμα οδηγων..ΕΛΕΟΣ απλα:getlost:

Troll ftw.

μου βρωμαει στρατιγικη μαρκετινγκ...βγαζουν μαπα οδηγο να πουληθουν συμφωνα με τις επιδοσεις χαμηλα σε τιμες, και μολις δει ο κοσμος την δυναμη τους πραγματικα με νεο σωστο οδηγο θα ανεβασουν τις τιμες...αποτομα...:getlost:

μου βρωμαει στρατιγικη μαρκετινγκ...βγαζουν μαπα οδηγο να πουληθουν συμφωνα με τις επιδοσεις χαμηλα σε τιμες, και μολις δει ο κοσμος την δυναμη τους πραγματικα με νεο σωστο οδηγο θα ανεβασουν τις τιμες...αποτομα...:getlost:

Το τι λαμακίες μπορεί να ακούσει κανείς δεν λέγεται.

Ευχαριστούμε για την διασκέδαση,αλλά κόψε λίγο γιατί από το πολύ facepalming θα αποκτίσουμε γραμμώσεις στο μέτωπο :slap:

οπως στην 5χχχ σειρα θες να πεις που θυμαμαι ειχα παρει την 5850 220ε

και με την εμφανιση των 10.3 ειχαν ανεβει 100ε πανω........

Αν και δυσκολο το σεναριο........ ισως εχεις δικιο!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.