Jump to content

HD69χχ & Gtx5xx Φήμες και εκτιμήσεις

The_Blade

Recommended Posts

Παιδες μην αρχισουμε τωρα να ψαχνουμε ποιο crossfire της amd ειναι καλυτερο απο την gtx580 γιατι αλλο το αγοραστικο κοινο των μονοπυρηνων και αλλο των cf/sli.

Αυτος που στηνει cf/sli ψαχνει τις απολυτες επιδοσεις παιρνοντας το ρισκο των drivers και αν υποστηριζουν το αγαπημενο του παιχνιδι.

Αυτος που παει σε μονοπυρηνη λυση απλα δεν ασχολειται με drivers και δεν βαζει πρωτα απο ολα τον λογο fps/euro.

Τωρα οσο για τις τιμες υπαρχει κανεις που θα παρει HD6970 στα 380e οταν υπαρχει GTX580 στα 420 ;

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply
Παιδες μην αρχισουμε τωρα να ψαχνουμε ποιο crossfire της amd ειναι καλυτερο απο την gtx580 γιατι αλλο το αγοραστικο κοινο των μονοπυρηνων και αλλο των cf/sli.

Αυτος που στηνει cf/sli ψαχνει τις απολυτες επιδοσεις παιρνοντας το ρισκο των drivers και αν υποστηριζουν το αγαπημενο του παιχνιδι.

Αυτος που παει σε μονοπυρηνη λυση απλα δεν ασχολειται με drivers και δεν βαζει πρωτα απο ολα τον λογο fps/euro.

Τωρα οσο για τις τιμες υπαρχει κανεις που θα παρει HD6970 στα 380e οταν υπαρχει GTX580 στα 420 ;

και το sli/cf εχει και αλλα κακα εκτος των driver.εχουν

1)shuttering

2)αν εισαι ψειρας με temps και γενικα με το pc σου πας σε waterblocks οποτε μιλαμε αντι για ενα wb , για 2.Δηλαδη αλλο να δωσεις 100 στο wb και αλλο 200.

3)Τις ξεφορτονεσαι πιο δυσκολα.αλλο να πουλας μια καρτα και αλλο να πουλας 2 καρτες.

4)σε περιπτωση που βαλεις waterblocks που ειπε παραπανω μετα πρεπει να πουλησεις και τα wbs(δυνηθως αν αργησεις να αλλαξεις setup σου μενουν στον κ_ _ ο.

Δεν λεω εχει και τα καλα του το sli/cf φυσικα.

και το sli/cf εχει και αλλα κακα εκτος των driver.εχουν

1)shuttering

2)αν εισαι ψειρας με temps και γενικα με το pc σου πας σε waterblocks οποτε μιλαμε αντι για ενα wb , για 2.Δηλαδη αλλο να δωσεις 100 στο wb και αλλο 200.

3)Τις ξεφορτονεσαι πιο δυσκολα.αλλο να πουλας μια καρτα και αλλο να πουλας 2 καρτες.

4)σε περιπτωση που βαλεις waterblocks που ειπε παραπανω μετα πρεπει να πουλησεις και τα wbs(δυνηθως αν αργησεις να αλλαξεις setup σου μενουν στον κ_ _ ο.

Δεν λεω εχει και τα καλα του το sli/cf φυσικα.

Για το 1ο στο δικο μου setup απλα δεν υπαρχει.(Nfs shift,Dirt2,F1 2010,Bfbc2,CoD BO)

Για το 2ο με 45c idle και 75c full load χωρις νερακι δεν ξερω αν ειμαι ψειρας.

Για το 3ο ναι ισχυει.

Και για το 4ο ναι ακομη χειροτερα.

Ε πες μας και κανα καλο που νομιζεις οτι εχουν :D

Για το 1ο στο δικο μου setup απλα δεν υπαρχει.(Nfs shift,Dirt2,F1 2010,Bfbc2,CoD BO)

Για το 2ο με 45c idle και 75c full load χωρις νερακι δεν ξερω αν ειμαι ψειρας.

Για το 3ο ναι ισχυει.

Και για το 4ο ναι ακομη χειροτερα.

Ε πες μας και κανα καλο που νομιζεις οτι εχουν :D

ε τα καλα τα ξερουμε Ζpaf(σχεδον 2πλασια fps, μεγαλες αναλυσεις με ολα φουλ και ΑΑ) τα κακα συνηθως λογο καβ***ς τα ξεχναμε.

παραδειγμα συνηθως λεμε, γιατι να παρω μια 580(500ευρα) ενω μπορω να παρω 2* 6950(600) με 100 ευρο παραπανω δλδ να εχω πολυ περισοτερες επιδοσεις. Δεν ειναι ετσ ομως γιατι αντε μετα ξεφορτοσου 2 καρτες και wbs αν εχεις βαλει.

ομως για μερικους αυτα δεν μετρανε συμφωνω και το σεβομαι :)

καλά την 580 την κέρδιζαν 2 6850 και την άφηναν πίσω 2 6870.

το θέμα είναι ότι αν τιμολογηθεί κοντά 300 η 6950 (μου φαίνεται δύσκολο) και κάτω από 400 η 6970 .......

όσο για cf όλα δείχνουν ότι 2*6950 θα αποδίδουν πάνω κάτω όσο 2 570 , και σε υψηλές αναλύσεις θα φεύγουν μπροστά.

To εχω γραψει ενα σωρο φορες αλλα δεν... Μην κοιτας τα 5fps παραπανω. Οταν θα παιξεις ενα game με την 580 στα 50fps και το ιδιο game με 10 καρτες στα 55fps στη δευτερη περιπτωση θα μαζευεις το stuttering με το φτυαρι! Δοκιμασε στο Metro να γυρισεις αποτομα αριστερα-δεξια και δες τι βουτιες κανουν τα fps. Mε εναν πυρηνα εχεις καθαρα fps χωρις drops.

Aν ηταν τοσο ροδινα ολα θα ειχαμε ακομα την 295, την 4870χ2 και την 9800gx2.

Οταν εχεις 10 καρτες επανω βασιζεσαι στο ποσο καλα υποστηριζει το cf/sli το καθε game και αλλαζεις συνεχεια οδηγους. Με μια καρτα και τους οδηγους απο το cd να βαζεις δεν εχεις πουθενα θεμα. Tα ιδια γινονταν με την 5870 vs 295 και αρκετοι τις εδιναν τοτε για να πανε σε 5870.

Αυτα ολα τα ειδα με τα ματια μου οταν απο 2χ4890 πηγα σε μονη 5870 αρχικα (μετα με 3χ5870) και ειδα ποσο πιο ομαλα επαιζαν ολα. Τα ιδια βλεπω και τωρα με 2x580 vs 3x5870, παρολο που υπαρχει και τωρα stuttering δεν εχει επαφη με πριν, με 3χ5870 το stuttering ειναι πααααρα πολυ (ειδικα χωρις vsync δεν παλευεται). Γενικα οσο πιο πολλους πηρυνες εχεις τοσο πιο πολυ stuttering θα τρως.

κ

Θα διαφωνισω γιατι ειναι πιο ευκολο να δωσεις 2 φτηνες καρτες παρα μια ακριβη.:T:

To εχω γραψει ενα σωρο φορες αλλα δεν... Μην κοιτας τα 5fps παραπανω. Οταν θα παιξεις ενα game με την 580 στα 50fps και το ιδιο game με 10 καρτες στα 55fps στη δευτερη περιπτωση θα μαζευεις το stuttering με το φτυαρι! Δοκιμασε στο Metro να γυρισεις αποτομα αριστερα-δεξια και δες τι βουτιες κανουν τα fps. Mε εναν πυρηνα εχεις καθαρα fps χωρις drops.

Aν ηταν τοσο ροδινα ολα θα ειχαμε ακομα την 295, την 4870χ2 και την 9800gx2.

Οταν εχεις 10 καρτες επανω βασιζεσαι στο ποσο καλα υποστηριζει το cf/sli το καθε game και αλλαζεις συνεχεια οδηγους. Με μια καρτα και τους οδηγους απο το cd να βαζεις δεν εχεις πουθενα θεμα. Tα ιδια γινονταν με την 5870 vs 295 και αρκετοι τις εδιναν τοτε για να πανε σε 5870.

Αυτα ολα τα ειδα με τα ματια μου οταν απο 2χ4890 πηγα σε μονη 5870 αρχικα (μετα με 3χ5870) και ειδα ποσο πιο ομαλα επαιζαν ολα. Τα ιδια βλεπω και τωρα με 2x580 vs 3x5870, παρολο που υπαρχει και τωρα stuttering δεν εχει επαφη με πριν, με 3χ5870 το stuttering ειναι πααααρα πολυ (ειδικα χωρις vsync δεν παλευεται). Γενικα οσο πιο πολλους πηρυνες εχεις τοσο πιο πολυ stuttering θα τρως.

Θα διαφωνισω γιατι ειναι πιο ευκολο να δωσεις 2 φτηνες καρτες παρα μια ακριβη.:T:

Πιστευω αυτη η απαντηση να καλυψε τους παντες για sli kai single gpu.:dance3:

Tωρα ισως και να εχεις ενα δικιο για τις 2 καρτες.απλα 2πλες δουλειες :)(διπλα ταχυδρομια τραπεζες τηλεφωνα χρονο κτλ)

Τα ιδια βλεπω και τωρα με 2x580 vs 3x5870, παρολο που υπαρχει και τωρα stuttering δεν εχει επαφη με πριν, με 3χ5870 το stuttering ειναι πααααρα πολυ (ειδικα χωρις vsync δεν παλευεται).

Βρε μπας και βλεπεις τιποτε αλλο και το βαφτιζεις stuttering ;

Τοσο καιρο σε τοσα παιχνιδια δεν εχω παιξει ποτε με vsync on γιατι δεν ενοχλουμε απο το tearing.

Mα ο Ailuros έχει πάντα δίκιο !

Το πίστεψες ρε?

χ0χα0χα0χαχα0αχ0χα0χα0χα0χα0χχαχα0χα0χα0χα0χα0χα

Editor's note: This article heavily uses the new HTML6.2 <sarcasm> and <bullshit> tags. If your browser does not support them, please upgrade to a version that does. Thank you.

χα0χα0αχχα0χααχααχχα

Το πίστεψες ρε?

χ0χα0χα0χαχα0αχ0χα0χα0χα0χα0χχαχα0χα0χα0χα0χα0χα

Editor's note: This article heavily uses the new HTML6.2 <sarcasm> and <bullshit> tags. If your browser does not support them, please upgrade to a version that does. Thank you.

χα0χα0αχχα0χααχααχχα

Γιατι 3000 shaders δεν ειναι αληθεια....:hehe:

Βέβαια υπάρχει και ενα άλλο switch οπου σήμερα το βράδυ θα το αποκαλύψουν!!!

Έτσι μου έρχεται να βάλω και γω έναν διακόπτη στην 480 να την ξεκλειδώσω σε Kepler

αχαχαχαχαχαχαχα.:p

Έτσι μου έρχεται να βάλω και γω έναν διακόπτη στην 480 να την ξεκλειδώσω σε Kepler

αχαχαχαχαχαχαχα.:p

Aν το καταφέρεις, πόσα θες για να πουλήσεις το κόλπο ? :hehe:

Βρε μπας και βλεπεις τιποτε αλλο και το βαφτιζεις stuttering ;

Τοσο καιρο σε τοσα παιχνιδια δεν εχω παιξει ποτε με vsync on γιατι δεν ενοχλουμε απο το tearing.

Βαλε F1 με vsync και χωρις vsync και δες οτι δεν εχει επαφη.... Η αισθηση "τρακτερ" που βλεπεις στην δευτερη περιπτωση ονομαζεται stuttering.

Aλλο το "δεν υπαρχει" και αλλο το "εχω συνηθισει ετσι".

Τα ιδια ελεγε και ο Sebastian μεχρι που του το εδειξα και εχασε τον υπνο του...:p

Βέβαια υπάρχει και ενα άλλο switch οπου σήμερα το βράδυ θα το αποκαλύψουν!!!

Παιδες ξερει κανεις μπας και βγαλουν και κανα front panel με την καινουργια σειρα ; :D :D :D

Βαλε F1 με vsync και χωρις vsync και δες οτι δεν εχει επαφη.... Η αισθηση "τρακτερ" που βλεπεις στην δευτερη περιπτωση ονομαζεται stuttering.

Aλλο το "δεν υπαρχει" και αλλο το "εχω συνηθισει ετσι".

Τα ιδια ελεγε και ο Sebastian μεχρι που του το εδειξα και εχασε τον υπνο του...:p

Μα σου λεω και παλι οτι με το vsync διορθωνεις το tearing που δεν εχει καμμια σχεση με το stuttering.

Screen tearing - Wikipedia, the free encyclopedia

Να πω οτι οι κάρτες πιάσανε χωρίς τάση τα 950/1450 με 3D MARK 2011 τα 5800points με το software που υπάρχει!

Επίσης έχω ακόμα μια μικρή αμφιβολία για κάτι σήμερα το βραδάκι... Αφήνω ένα μικρο παράθυρο σε όλα....

...το planA δεν το έχω εγκαταλείψει αν και επίσημα το email που έλαβα Κυριακή βράδυ έλεγε τα βασικά specs ότι είναι το planB!

Μα σου λεω και παλι οτι με το vsync διορθωνεις το tearing που δεν εχει καμμια σχεση με το stuttering.

Screen tearing - Wikipedia, the free encyclopedia

Ποιος στο πε οτι με το vsync δεν διορθωνεις το stuttering? Γιατι νομιζεις οτι πηγαμε απο eyefinity σε surround?

Kανε τη δοκιμη που σου λεω με το F1 να δεις και μονος σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.