Jump to content

HD69χχ & Gtx5xx Φήμες και εκτιμήσεις

The_Blade

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

....μέχρι στιγμής πέρα από το 375 για cayman pro και 475 για cayman xt δεν έχω κατι νεώτερο να πω.

Απλά σήμερα φτάσανε στα Ελληνικά μαγαζιά....

....μέχρι στιγμής πέρα από το 375 για cayman pro και 475 για cayman xt δεν έχω κατι νεώτερο να πω.

Απλά σήμερα φτάσανε στα Ελληνικά μαγαζιά...

πλακα κανεις...:hang3: πες οτι κανεις πλακα...δηλαδη custom υλοποιησεις special απο εταιριες θα ναι 400 και 500+..:hang3:

Απλά σήμερα φτάσανε στα Ελληνικά μαγαζιά...

αστους να κουρεύονται zizanio.de.:)

πλακα κανεις...:hang3: πες οτι κανεις πλακα...δηλαδη custom υλοποιησεις special απο εταιριες θα ναι 400 και 500+..:hang3:

Περίμενε οι τιμές μου είναι με ένα τεράστιο (?), όπως είπα αναμένουμε μια γενναιόδωρη πτώση...για να δούμε!

κοιταχτε μην ξεχναμε την τακτικη της ΑΤΙ, η πρωτη παρτιδα, η πρωτη φουρνια, μεχρι να ελαχιστοποιηθει το στοκ, θα ναι πιο φτηνες, μετα ανεβαινουν...λιγο λιγο ετσι..?? ;)

Εφόσον για μένα υπάρχει το ψυχολογικό όριο των 700 ευρώ δεν νομίζω πως γίνεται κάτι με τις 6970..κυρίως για έξω μιλάω..

Λοιπόν από overclockers.co.uk έχουμε rumour ότι θα είναι : (δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις)

6950 2048MB = £215-£230

6970 2048MB = £280 £320

Άρα καλά μου είπε ο δικός μου οτι περιμένουμε γενναιόδωρη πτώση... μέχρι τώρα έχουμε το (475-375)

1 μέρα ακόμα....

Επίσης είδατε που η 6970 όσο και 6950 έχουν 8χ256mb (2gb) όπως και είχα πει από 16χ128mb=2gb που είχε το 5870 2gb

Πάντως αύριο παίζει να έχουμε μεγάλες εκπλήξεις τοσο στην απόδοση όσο και στην τιμή...

Επίσης είδατε που η 6970 όσο και 6950 έχουν 8χ256mb (2gb) όπως και είχα πει από 16χ128mb=2gb που είχε το 5870 2gb

:...:???

:...:???

μειωμένη κατανάλωση.

Πιστεύω οτι οι μνήμες της 6970 το 1,5ghz θα το έχουν! Αν και στον catalyst έχεις τοίχο στα 1.45ghz

χμ, κυριοι, δεν υπαρχει υποστηριξη στις 6900 στους 10.12, σε κανενα ουτε στο 10.12 preview...τι να σημαινει αυτο αραγε...δεν μπορω να ερμηνευσω αυτη την κινηση απο AMD...

μειωμένη κατανάλωση.

Πιστεύω οτι οι μνήμες της 6970 το 1,5ghz θα το έχουν! Αν και στον catalyst έχεις τοίχο στα 1.45ghz

Msi afterburner ftw.

χμ, κυριοι, δεν υπαρχει υποστηριξη στις 6900 στους 10.12, σε κανενα ουτε στο 10.12 preview...τι να σημαινει αυτο αραγε...δεν μπορω να ερμηνευσω αυτη την κινηση απο AMD...

απλά δεν είναι 100% έτοιμοι, οπότε είναι μήνυμα ότι ότι και να δεiς τώρα είναι με beta και σύντομα θα έχει σημαντικές βελτιώσεις ή επίλυση πιθανών bug.

απλά δεν είναι 100% έτοιμοι, οπότε είναι μήνυμα ότι ότι και να δεiς τώρα είναι με beta και σύντομα θα έχει σημαντικές βελτιώσεις ή επίλυση πιθανών bug.

Και οχι μονο αυτος ο λογος.

Το δηλωσε και ο ΑΤΙΜΑΝ, οτι οι συγκεκριμενοι 10.12 ειναι λιγοι για προφανεις λογους!!!!

Οσο για τις τιμες. αν ισχυουν αυτα που λεει ο sebastian πραγματικα το θεωρω κατι πολυ καλο αλλα μην ξεχνατε οτι εδω ειναι Ελλας και το σημαντικοτερο χρησιμοποιουμε ευρο!!!!!

βαλε και λιγο τσιμπιμενο φπα αρα 300-320 για 6950 και 400-420 για 6970!!!!!!

Προσεξτε τωρα και την συνεχεια,,

Αν εξαιρεσουμε την Ελλαδα και τις τιμες της και με δεδομενη την σχεδον τελεια εφαρμογη του crossfire, 2 Χ 6950 ειναι καλυτερες απο μια 580 και πανω κατω στα ιδια χρηματα..

Δεν ειναι κακο..

Αν εξαιρεσουμε την Ελλαδα και τις τιμες της και με δεδομενη την σχεδον τελεια εφαρμογη του crossfire, 2 Χ 6950 ειναι καλυτερες απο μια 580 και πανω κατω στα ιδια χρηματα..

Δεν ειναι κακο..

ακριβως :dance3: ειναι επιπονο σημειο για την πρασινη αυτο...2 570 κοστιζουν λιγο παραπανω, ενω 2 460 δεν ειναι καν κοντα στις επιδοσεις 580...αρα η λυση της ΑΤΙ με 2 6950, θα ειναι ενα αχτυπητο διδυμο σε συνδυασμο με 2γιγα μνημης...!!!

Δεν ειναι κακο..

καλά την 580 την κέρδιζαν 2 6850 και την άφηναν πίσω 2 6870.

το θέμα είναι ότι αν τιμολογηθεί κοντά 300 η 6950 (μου φαίνεται δύσκολο) και κάτω από 400 η 6970 .......

όσο για cf όλα δείχνουν ότι 2*6950 θα αποδίδουν πάνω κάτω όσο 2 570 , και σε υψηλές αναλύσεις θα φεύγουν μπροστά.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GB1bbNyEfWw]YouTube - nVidia Surround Geforce 580 SLi - Crysis Gameplay 6100x1080[/ame]

ζορια οι 2 580 σε αυτο το παιχνιδι σε αυτη την αναλυση...θελω να δω στο μελλον 2 6970 με 2 γιγα μνημης τι ψαρια πιανουν...χεχε... ;):T: :triniti:

Δεν ειναι κακο..

ναι αλλα cf και sli δεν υποστηριζουν ολα τα παιχνιδια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.