Jump to content

HD69χχ & Gtx5xx Φήμες και εκτιμήσεις

The_Blade

Recommended Posts

Όπως είπα πιο πίσω το σωστό brand name χτίζεται με πρωτιές παντού !

Ποιος είπε οτι η ΑΤΙ θέλει να είναι δεύτερη και να σέρνεται πίσω από το 570gtx?

Ρωτώντας λοιπόν, έμαθα οτι ο Ducati δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πιόνι στην σκακιέρα!

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

ΟΚ καλως λοιπον ο ducati επαιξε και παιζει το ρολο του. Γιατι ομως η AMD κρατησε τετοια μυστικοτητα και δεν αφησε να βγουν πληροφοριες που θα ελεγαν πχ οτι ειναι στα ιδια επιπεδα με την 580 ωστε να σε σταματησει απο το να πας να παρεις μαι 580 και να περιμενεις λιγο για να πας σε 6970?

Τελικα χαμενη δεν βγαινει? Δεν χανει ενα μεγαλο ποσοστο απο την αγορα των χριστουγεννων? Και αν τελικα η 6970 ειναι καλυτερη λεω εγω...

Ο καταναλωτης που μολις πηρε μια 580 τι θα την κανει? Θα τη σκοτωσει (γιατι οσοι περιμεναν θα θελουν 6970) για να παρει την 6970? Με την οικονομικη κατασταση που επικρατει η δεν ειναι ευκολο ο κοσμος να χανει 100ευρα και 200ευρα.

ΟΚ καλως λοιπον ο ducati επαιξε και παιζει το ρολο του. Γιατι ομως η AMD κρατησε τετοια μυστικοτητα και δεν αφησε να βγουν πληροφοριες που θα ελεγαν πχ οτι ειναι στα ιδια επιπεδα με την 580 ωστε να σε σταματησει απο το να πας να παρεις μαι 580 και να περιμενεις λιγο για να πας σε 6970?

Τελικα χαμενη δεν βγαινει? Δεν χανει ενα μεγαλο ποσοστο απο την αγορα των χριστουγεννων? Και αν τελικα η 6970 ειναι καλυτερη λεω εγω...

Ο καταναλωτης που μολις πηρε μια 580 τι θα την κανει? Θα τη σκοτωσει (γιατι οσοι περιμεναν θα θελουν 6970) για να παρει την 6970? Με την οικονομικη κατασταση που επικρατει η δεν ειναι ευκολο ο κοσμος να χανει 100ευρα και 200ευρα.

Γιατί πολύ απλά η 6970 δεν έφτανε την 580... :nothing:

...ξαναμπήκε στον "φούρνο" για tuning επειδή ήταν αρκετά πίσω, οπότε είναι λογική η τόση μυστικοπάθεια.

Όποιος πήρε 580 δεν νομίζω να αλλάξει ακόμα και αν η 6970 είναι καλύτερη. Πόσο καλύτερη δηλαδή θα είναι ώστε να κάνει κάποιον να σκωτώσει τα 500€ που έδωσε και να αλλάξει στρατόπεδο δίνωντας άλλα τόσα; Και επίσης πιστεύω ότι αν η οικονομική κρίση "χτύπησε" κάποιον, δεν πρόκειται να πάει να δώσει τόσα λεφτά για να αναβαθμίσει... Οπότε αυτομάτως τέτοια προϊόντα απευθύνονται σε έχοντες χρήμα και enthusiasts

Εγω δεν ξερω τιποτα, "Κινεζος" ειμαι, αντιγραφω απο τον 10.12,,

AMD Radeon 6950 - HD 6900 Series" = ati2mtag_NICayman, PCI\VEN_1002&DEV_6718

AMD Radeon 6970 - HD 6900 Series " = ati2mtag_NICayman, PCI\VEN_1002&DEV_6719

Στο διαγραμμα του hyperion λεει

AMD Radeon 6970 - DEV 6718

AMD Radeon 6950 - DEV 6719

Γιατί πολύ απλά η 6970 δεν έφτανε/φτάνει την 580... :nothing:

...ξαναμπήκε στον "φούρνο" για tuning επειδή ήταν αρκετά πίσω, οπότε είναι λογική η τόση μυστικοπάθεια.

H 580gtx με μετρήσεις είναι κάπου στο 30-35% από την 5870 στα games!

To 6870 απέχει από το 5770 50% σε απόδοση, ίσως και λέω λίγο...

Άρα το Cayman, μιλάμε για το καλό τσιπακι το πετάξανε και θα βγει μάπα!

Μένω σε αυτά που γνωρίζω και στα ποσοστά που έχω πει....

Cayman pro 5% με βαριά 10% πίσω από 580gtx και Cayman XT ένα 10% βαριά 15% μπροστά από το 580gtx...

Στο XS υπάρχει άνθρωπος που έχει την κάρτα στα χέρια του και πάει για World record στο Vantage καρφωτος. Δεν τον βλέπω να ποσταρει ώμος, αντίθετα ο Ducatis όλα στη φορα :hehe:

Μιλάμε για gpu score πάνω από 38.000 πόντους

H 580gtx με μετρήσεις είναι κάπου στο 30-35% από την 5870 στα games!

To 6870 απέχει από το 5770 50% σε απόδοση, ίσως και λέω λίγο...

Άρα το Cayman, μιλάμε για το καλό τσιπακι το πετάξανε και θα βγει μάπα!

Μένω σε αυτά που γνωρίζω και στα ποσοστά που έχω πει....

Cayman pro 5% με βαριά 10% πίσω από 580gtx και Cayman XT ένα 10% βαριά 15% μπροστά από το 580gtx...

26% πάνω απο την 5870 σε Dx10

43% πάνω απο την 5870 σε Dx11

1920*1080

Όπως είπα πιο πίσω το σωστό brand name χτίζεται με πρωτιές παντού !

Ποιος είπε οτι η ΑΤΙ θέλει να είναι δεύτερη και να σέρνεται πίσω από το 570gtx?

Ρωτώντας λοιπόν, έμαθα οτι ο Ducati δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πιόνι στην σκακιέρα!

Πιόνι είναι όποιος θεοποιεί ένα προϊόν και κάθεται και ασχολείται με πράγματα και φήμες που ενδιαφέρουν μόνο τις εταιρείες.

Ό,τι και να΄ναι το 6970 θα είναι σίγουρα σωστά τιμολογημένο. Απλά από την απόδοσή του θα εξαρτηθεί το περιθώριο κέρδους της AMD. Και αυτό απασχολεί(θα'πρεπε να απασχολεί) μόνο τους μετόχους.

Δηλαδή αν μου βγάλει η AMD ένα φοβερό value for money στα π.χ. 350€ δεν θα την προτιμήσω επειδή δεν θα'χει την πρωτιά;

Δηλαδή αν μου βγάλει η AMD ένα φοβερό value for money στα π.χ. 350€ δεν θα την προτιμήσω επειδή δεν θα'χει την πρωτιά;

Οχι δεν νομιζω να ειπε κανενας κατι τετοιο. Απλα η ολη μυστικοπαθεια ειναι που εκνευριζει-διεγειρει-υποψιαζει....

Οχι δεν νομιζω να ειπε κανενας κατι τετοιο. Απλα η ολη μυστικοπαθεια ειναι που εκνευριζει-διεγειρει-υποψιαζει....

Η 6870 έχει 26% λιγότερα τραζίστορ από την 5870 και μία πτώση μόλις 15% στις επιδόσεις(σε dx 11 είναι και πιο πάνω).

Άρα είναι περίπου 50% κάτω από την GTX 580 σύμφωνα με αυτά που λέει ο seb.

Με τα σχεδόν διπλάσια τρανζίστορ που θα έχει η 6970 λογικά θα είναι στα ίδια επίπεδα με την 580.

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάται η AMD.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.