Jump to content

HD69χχ & Gtx5xx Φήμες και εκτιμήσεις

The_Blade

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply
Άρα ο Ducati έχει 6950 και όχι 6970?

Είδωμεν.

Και τα Shaders πειραγμένα είναι διότι το 6950 έχει 1408 Shaders.

Ο Παγκοσμίως άγνωστος Ducati λέει...?

CAYMAN θα δείτε σε λίγο, κάντε υπομονή!

Εγω δεν ξερω τιποτα, "Κινεζος" ειμαι, αντιγραφω απο τον 10.12,,

AMD Radeon 6950 - HD 6900 Series" = ati2mtag_NICayman, PCI\VEN_1002&DEV_6718

AMD Radeon 6970 - HD 6900 Series " = ati2mtag_NICayman, PCI\VEN_1002&DEV_6719

Αν ισχύει (που δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να ισχύει, με όσα έχω ακούσει και δει το τελευταίο 24ωρο γύρω από τις 69ΧΧ ΟΛΑ είναι πιθανά), θα είναι η μεγαλύτερη ανατροπή EVER!

Αν ισχύει (που δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να ισχύει, με όσα έχω ακούσει και δει το τελευταίο 24ωρο γύρω από τις 69ΧΧ ΟΛΑ είναι πιθανά), θα είναι η μεγαλύτερη ανατροπή EVER!

Θα εχει πολυ γελιο παντως!!! Βεβαια τελικα εμεις θα ειμασταν ζημιωμενοι γιατι οι τιμες τους δεν θα πεφτανε ποτε!!!

Και μια απορια!! Ειναι κυριακη απογευμα πια. Ολα σχεδον εχουν τελειωσει. Απομενουν λιγες μονο ωρες για να σκασει καποιο review απο ξενο site και να μεινουμε με το στομα ανοιχτο η να τραβαμε τα μαλλια μας. Και καλα οσοι εχουν... οι καραφλοι τι θα κανουμε...?

Αν υπαρχει εστω και ενας εδω μεσα που πραγματικα γνωρισει τα specs της καρτας γιατι δεν τα μοιραζεται με τους υπολοιπους? Θα μου πεις μα για το χαβαλε της συζητησης. Μα εδω και 5 σελιδες δεν εχει υποθει κατι ουσιαστικο. Μονο ο Atiman ηρθε να ταραξει τα νερα.... και μας αφησε μονο με τη γλυκα...

Στον τίτλο:

Written by Olin Coles

Wednesday, 15 December 2010 :confused:

Παίζονται πολλά πάντως...γιατί η AMD να καθυστερήσει ένα μήνα εαν η 6970 έχει παρόμοιες επιδώσεις με την 570;

Εαν ισχύει θα χάσει πωλήσεις... που θα μπορούσε να κερδίσει εαν τις είχε βγάλει τον Νοέμβριο.

Written by Olin Coles

Wednesday, 15 December 2010

απο το μελλον...χουχουχουχαχα...ποιος μ@#@!#$ ειπε οτι δεν εχει εφευρεθει η μηχανη που πηγαινουμε μπροστα στο μελλον, και πισω στο παρελθον, αδιασειστο στοιχειο, μολις τωρα!!!!!

το budget της nvidia για να αγοράζει reviews και news έχει αρχισει να πλησιάζει το αντίστοιχο του R&D. πιθανόν όλα αυτά είναι για να εκνευριστεί το PR της AMD και να δώσει στοιχεία πριν το launch.

Θυμηθείτε περιμέναμε την 5870 με 1200 ahader ώς τελευταία στιγμή...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.