Jump to content

HD69χχ & Gtx5xx Φήμες και εκτιμήσεις

The_Blade

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

.^.^.με τα 2 πανω ποστ, αποδειχτηκε...οτι δεν ειναι enthusiast gpu η 6900 σειρα...μαπα...!!!

προφανως κρατησανε την κορυφη για την διπυρηνη 6990...το μαθαμε το κολπο...bye AMD...

και σε οσους λενε διαφορα, 28.2 texture filrate...επεσε μεσα το gpu-z...στην αληθεια σε αυτο το κομματι...

.^.^.με τα 2 πανω ποστ, αποδειχτηκε...οτι δεν ειναι enthusiast gpu η 6900 σειρα...μαπα...!!!

προφανως κρατησανε την κορυφη για την διπυρηνη 6990...το μαθαμε το κολπο...bye AMD...

και σε οσους λενε διαφορα, 28.2 texture filrate...επεσε μεσα το gpu-z...στην αληθεια σε αυτο το κομματι...

για να "πέσει μέσα" το gpu-z ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει πόσους SPs έχει σε συνδυασμό με το ρολόι, αν ξέρει ο προγραμματιστής του πάω πάσο... πάντως ότι να ναι δείχνει.. .- (τόσο fill rate έχει και η 6870...)

παιδιά μέχρι να βγει η κάρτα στην αγορά και έχουμε χειροπιαστά στοιχεία μην πιστεύεται τίποτα !!!

Ειμαι και'γω της ιδιας αποψης, αν βγαλω συμπερασμα απο το αποτελεσμα του 3DMARK11 οπου με το συστημα

της υπογραφης μου (με 3.8GHZ τον cpu και με μαμα τα ρολογια της καρτας) βγαζω 4.200, κατι δεν μου παει

καλα. Απλα δεν νομιζω οτι η 6870 εχει τοσο μικρη διαφορα με την 6950!!!!!!!!

Edit

Ρε παιδια κατι δεν μου παει καλα......... πραγματικα τωρα παρατηρησα τα ρολογια της καρτας που δειχνουν οι οικονες πιο πανω στο gpu-z!!!!!

Εσεις δεν το ειδατε?????? Ενω βλεπουμε τα ρολογια της 6970 τα texture filrate ειναι αυτα της 6950....!

κολοτούμπα νουμερο 346 άντε να δούμε πόσες μέχρι να φτάσει το θηρίο... :clap:

τελικά η amd είπε να τα αλλάξει όλα ...

έχω μια υπόνοια ότι η 6990 θα είναι μονοπύρηνη :dance3: και η διπύρηνη που θα βγει θα λέγεται 6995 η κάτι τέτιο ... αλλά keep waiting

Η κάρτα που αγόρασε ο γερμανός Ducati750SS ο οποίος ανέβασε τις εν λόγω μετρήσεις και τα printsreens του κόστισε 395 έουρος λέει . . . Δύο κάρτες πουλήθηκαν μαζί στην ίδια τιμή, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τρίτη Powercolor 6970 που δώθηκε σήμερα.

Έδωσε και αυτό για το Crysis:

Bild: 6970-crysis4mny.jpg - abload.de

Εγινε φιρμα ο ducatακιας πλακα πλακα [ame=http://www.google.gr/search?hl=el&&sa=X&ei=0OQDTb-zEcyL4QbP-P3SCg&ved=0CBUQBSgA&q=ducati750ss+hd+6970&spell=1]ducati750ss hd 6970 - Αναζήτηση Google[/ame]

Τωρα αυτο Forum de Luxx - Einzelnen Beitrag anzeigen - AMD Radeon HD 6970 - alle technischen Daten (Update 2) ειναι καλο ή κακο γιατι εχω κουδουνισει :D

Τα σπαέι το καρτώνι :thank_you2: ρε 'σεις...... 3ης τέτοιες στο 4 παρακαλώ!

έτσι να βλέπουμε τα 320 fps στο bbfc2 -.- (τα έχει έτσι? δεν θέλω καμία αμφισβήτηση εδώ! , έχω internal corporal info και δεν συμαζεύεται).

ρεεεεε μην απογοητεύεστε... με μάπα drivers...και με μάπα cpu είναι όλα τα benches,....oh wait, cpu is amd also...

έτσι μωρή amd δώσε, σε καμιά 5ετία σε βλεπω και σενα bankrup.... ehm something like Greece...

:tomato::tomato::tomato:

P.S. φανταστήτε να είχαμε 3ης εταιρίες στα γραφικά και 3ης στις cpu (πάνω στο ίδιο market segment παντα) οι οποίες να είναι τρελά ανταγωνιστικές, μετά πείτε μου αν η κάθε nvidia πουλόυσε την περυσινή της τεχνολογία και το παίζει κάποια, και η κάθε intel να μας πουλάει i7 arch από το 2008 μέχρι και τώρα, και παρακαλώ να μην αλλάζει και το chipset από Χ58 σε κάτι καινούριο, ΤΟΣΑ χρόνια... φυσικά είναι απλά τα πράγματα, άμα δεν υπάρχει ανταγωνισμός ποιός ο λόγος να κάτσει να παρουσιάσει τπτ καινούριο και να χαλάει άσκοπα σε έρευνες... crap crap crap^n

P.S. φανταστήτε να είχαμε 3ης εταιρίες στα γραφικά και 3ης στις cpu (πάνω στο ίδιο market segment παντα) οι οποίες να είναι τρελά ανταγωνιστικές, μετά πείτε μου αν η κάθε nvidia πουλόυσε την περυσινή της τεχνολογία και το παίζει κάποια, και η κάθε intel να μας πουλάει i7 arch από το 2008 μέχρι και τώρα, και παρακαλώ να μην αλλάζει και το chipset από Χ58 σε κάτι καινούριο, ΤΟΣΑ χρόνια... φυσικά είναι απλά τα πράγματα, άμα δεν υπάρχει ανταγωνισμός ποιός ο λόγος να κάτσει να παρουσιάσει τπτ καινούριο και να χαλάει άσκοπα σε έρευνες... crap crap crap^n

αλλαζει καθε λιγο το chipset γκρινιαζουν ολοι. Δεν αλλαζει γκρινιαζουν αλλοι. Δε σε αναγκαζει κανεις να αγορασεις, και ουτε εχουν υπογραψει συμβολαιο να βγαζουν καινουργια προιοντα για την ψυχη της μανας τους...ελπιζω να ξερεις οτι σε 1 μηνα βγαινει καινουργιο chipset, καλο ξοδεμα.

ΟΤ

βγαζει περιεργα αποτελεσματα η 6970 απ οσα αποτελεσματα leakαραν ή ειναι η ιδεα μου;

Τωρα αυτο Forum de Luxx - Einzelnen Beitrag anzeigen - AMD Radeon HD 6970 - alle technischen Daten (Update 2) ειναι καλο ή κακο γιατι εχω κουδουνισει :D

με την 5870 στοκ + 3,4 ι7 ht off σε 1024 * 600 βγάζω

120315296.jpg

οχαοχοαοχοαχαοχαοχοαχα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.