Jump to content

HD69χχ & Gtx5xx Φήμες και εκτιμήσεις

The_Blade

Recommended Posts

μαλλον τα ματακια σας, σας γελάνε. έχεις χρησιμοποιήσει κάρτες από τις 2 εταιρίες παράλληλα, σε ίδιο μοντέλο monitor?

Η διαφορά είναι υπαρκτή.

το χω κανει εγω...και η διαφορα ειναι υπερ της πρασινης... ;) συγκριση..?? 5850 με 9800gt(260.xx forceware)...;) μη λεμε ανακριβειες φιλε...:)

υποπτευομαι οτι ναι μεν ιδια οθονη αλλα εσυ χρησιμοποιησες αλλη διασυνδεση...!!!

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

....λεω να τρίψουμε το λυχνάρι, να βγει ο χρήστης Ailuros και να μας δώσει τον χρησμό στο τόσο σημαντικό θέμα που σας απασχολεί!

Επιστροφή στο θέμα μας παιδιά...

Θες να δεις τι μου απαντησε ο Ailuros ?

Εγω:

Παντως περιμενω την Ati να πιασει το Texture Filtering Quality της NVIDIA διαφορετικα θα παραμεινω στο ''πρασινο'' στρατοπεδο.

Ailuros:

Από το στόμα σου και στης AMD το αυτί.

ειναι τελικο σε ολα τα δημοσια δορουμ κυκλοφορει πλεον...

- HD 6950 (Cayman PRO): 1408 SP (22 SIMD)

- HD 6970 (Cayman XT): 1536 SP (24 SIMD)

Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι βουνά...

...μην είσαι τόσο σίγουρος για τις βρυσουλες! :hehe:

ειναι τελικο σε ολα τα δημοσια δορουμ κυκλοφορει πλεον...

- HD 6950 (Cayman PRO): 1408 SP (22 SIMD)

- HD 6970 (Cayman XT): 1536 SP (24 SIMD)

Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι βουνά...

καποιος μου σφυριξε για 30 SIMD η 6970 και 25 SIMD η 6950, που μας κανουν 1920sp και 1600sp αντιστοιχα......:hang3: βαρεθηκα δεν ασχολουμαι λιγες μερες εμειναν...αμαν...χαχαχαχα!!!:tomato:

καποιος μου σφυριξε για 30 SIMD η 6970 και 25 SIMD η 6950, που μας κανουν 1920sp και 1600sp αντιστοιχα......:hang3: βαρεθηκα δεν ασχολουμαι λιγες μερες εμειναν...αμαν...χαχαχαχα!!!:tomato:

Ασε τα πουλάκια που σφυρίζουν, χειμωνιασε!

Ο Redemption το είπε καθαρά, ότι ο χρήστης Ailuros (αλλα fudzilla) έδωσε αυτά τα specs... τέλος!

Μάπα η ΑΤΙ, μάπα και τα Cayman....οι δε ΑΤΙ drivers, 3xφορές μάπα! Τι ασχολείσαι δεν καταλαβαίνω ?

Πούλα αγορίνα μου να ηρεμήσεις, δες το σαν εξιλέωση της ψυχής σου!

6900_GPU-Z.jpg

νεα standby ρολογια...επιτελους...πανε τα προβληματα σε αναπαραγωγης βιντεο...

να πω κατι...??? αν ηταν 1536 γιατι δειχνει 1600...??? μπας και ειναι κανα οριο εκδοσης του gpuz και διαβαζει λιγοτερα...λεω τωρα...μηπως...γιατι να δινει παραπανωωωω...χλωμο:getlost:

και μια αμεση συγκριση σε πορωμενους που την λενε δροσερη καρτα...αμ δε...!!! ειναι πιο ζεστη απο 580 σε idle...εμμ..!! μεγαλα λογια δεν περνανε...ΑΤΙακηδες...χεχε... :)

το 28.2 pixel fillrate ειναι πολυ λιγο θα έλεγα... ;) (σύγκρινε με μια 6870 π.χ. να δεις) , από την άλλη σιγά μην έχει info για SPs ο προγραμματιστής του gpu-z... για να κάνει και σωστούς υπολογισμούς...

η αρχιτεκτονικη της ΑΤΙ παντως χλωμο να χει και παρα πολλα sp...

θυμαστε την διαφορα 5850-5870 σε μεγεθος...??? αυτο μονο για 160 sp...ετσι απλα για να σκεφτειτε λιγο...ειλικρινα...τωρα το σκεφτηκα αυτο 3 ωρα τα μεσανυχτα...

πωπω...αν ηταν 1920 θα εφτανε κοντα 33 εκατοστα...24 εκ η 5850, 27 η 5870 +(3+3) για καθε 160 sp...= 33cm...καλα ηταν τα ονειρα...ετσι εξηγειται...γιατι με την παρουσα αρχιτεκτονικη κολλουσε στα 1600 και κατω sp...

βεβαια σημειωνω πως απλα ανελυσα μια σκεψη μου...καθε αντιλογος δεκτος, εικασιες και υπολογισμοι ολα αυτα...

να πω κατι...??? αν ηταν 1536 γιατι δειχνει 1600...??? μπας και ειναι κανα οριο εκδοσης του gpuz και διαβαζει λιγοτερα...λεω τωρα...μηπως...γιατι να δινει παραπανωωωω...χλωμο:getlost:

γιατι το gpuz ειναι στην ουσια database.

θυμαστε την διαφορα 5850-5870 σε μεγεθος...??? αυτο μονο για 160 sp...ετσι απλα για να σκεφτειτε λιγο...ειλικρινα...τωρα το σκεφτηκα αυτο 3 ωρα τα μεσανυχτα...

βεβαια σημειωνω πως απλα ανελυσα μια σκεψη μου...καθε αντιλογος δεκτος, εικασιες και υπολογισμοι ολα αυτα...

Tωρα το σκέφτηκες μάλιστα! Το οτι 3 σελίδες πισω εχω ανάλυση πάνω σε αυτό...δεν σου λεει τίποτα φαντάζομαι :hehe:

Radeon HD 6970 is 10 - 20% faster than GTX 480

Update:

It appears that our usually well informed source failed us, and forwarded a photoshopped roadmap. So, we plainly got served. We are in the process of gathering more reliable info on Cayman performance and we will write an update as soon as we get something worthwhile. It will clearly end up quite a bit faster and we apologize for the inconvenience.

Γκουχου γκουχου!

Καλυτερη απο την αντιστοιχη μονοπυρηνη nvidia gtx580 δεν θα ειναι οποτε για εμας εδω στην πατριδα το καλυτερο σεναριο ειναι μια 300αρα για αυτην εδω Radeon HD 6950 is in a class of its own

ΥΓ @csaris δεν σε βλεπω να το γλιτωνεις το trifire :D :D :D

Update:

It appears that our usually well informed source failed us, and forwarded a photoshopped roadmap. So, we plainly got served. We are in the process of gathering more reliable info on Cayman performance and we will write an update as soon as we get something worthwhile. It will clearly end up quite a bit faster and we apologize for the inconvenience.

Γκουχου γκουχου!

Πάντως έχει καταντήσει τραγικό, τι το ήθελε το NDA η AMD; Δεν φτάνει που άργησε ένα μήνα...

Update:

Γκουχου γκουχου!

Μ' αρέσει που πολλοί πιστέψατε με την πρώτη το καρα-fake του κερατά ότι η 6970 ξεπερνάει και με γενναιόδωρο ποσοστό την 580. Λίγο πολύ στα επίπεδα της 570 θα είναι και οι τιμές δεν μπορεί να είναι πολύ υψηλότερες από αυτήν

Τρέφεις ακόμα ελπίδες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.