Jump to content

HD69χχ & Gtx5xx Φήμες και εκτιμήσεις

The_Blade

Recommended Posts

Eξαρταται ρε σεις...

Αν το κουτι ειναι κατω και κλειστο τι να ακουσεις... Εγω που εχω skeleton ολες τις ακουγα.

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply
Δες τα fps που πιανει.... stutterfinity.

Νο Vsync=fail!

Csaris σου ξαναλεω ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ STUTTERING ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕ VSYNC ON ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Δεν μπορω να βγάλω ΑΣΦΑΛΕΣ συμπέρασμα...

Οκ τώρα ?

Aς μου φερει καποιος 2x6970 και εναν αdaptora να βαλω 10.12 και να κανω τα τεστακια μου! (για το stuttering της ΑΤΙ μεχρι 10.3 μπορώ να πω οτι ειχε με crossfire+eyefinity και αυτό γιατί όταν έβαζα VSYNC ειχε vsync αλλά δεν κλείδωνε στα 60fps! Κουφό αλλά έτσι ήταν, και όταν σκαρφάλωνα στα 100+ fps τότε δεν είχα !

Λεω οτι έχω δοκιμάσει και απο άτομα που εμπιστεύομαι απλά πράγματα και κατανοητά....

Τότε και πάλι δεν διαβάζεις καλά..Accelero XTREME με 3 ανεμιστήρες στις 1250rpm...επιμένεις η απλά θέλεις να με βγάλεις τρελό? :T:

ΟΚ εγω κουφος και στραβος και εσυ λογικος. :T:

Csaris σου ξαναλεω ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ STUTTERING ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕ VSYNC ON ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Δεν μπορω να βγάλω ΑΣΦΑΛΕΣ συμπέρασμα...

Οκ τώρα ?

Aς μου φερει καποιος 2x6970 και εναν αdaptora να βαλω 10.12 και να κανω τα τεστακια μου! (για το stuttering της ΑΤΙ μεχρι 10.3 μπορώ να πω οτι ειχε με crossfire+eyefinity και αυτό γιατί όταν έβαζα VSYNC ειχε vsync αλλά δεν κλείδωνε στα 60fps! Κουφό αλλά έτσι ήταν, και όταν σκαρφάλωνα στα 100+ fps τότε δεν είχα !

Λεω οτι έχω δοκιμάσει και απο άτομα που εμπιστεύομαι απλά πράγματα....

Ρε κολασμενε, με 50fps ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΤΟ STUTTERING EITE NVIDIA ΕΙΤΕ ΑΤΙ ΕΧΕΙΣ!

Εκει εχει stuttering και με 70fps γιατι στην ΑΤΙ δεν δουλευει το vsync.

1000000 φορες τα χουμε πει ρε κονσολακια.

Ρε κολασμενε, με 50fps ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΤΟ STUTTERING EITE NVIDIA ΕΙΤΕ ΑΤΙ ΕΧΕΙΣ!

Ρε αγόρι μου ΚΟΥΤΣΟΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ VSYNC, tearing δεν είχα αλλά δεν κλείδωνε στα 60fps αλλά έπαιζε το fps...

Μπορεί να το έφτιαξαν από τότε, επίσης θα ήθελα να δοκιμάσω με 2gb μήπως και υπήρχε θέμα γιατί ΜΠΟΥΚΩΝΑΝ οι μνήμες!

Θυμάμαι χαρακτηριστικά 3 games, FAR CRY 2, NFS SHIFT, DIRT 2 όπου γινότανε αυτό!

Που είχα 50 fps στο BAD COMPANY 2 στους ΘΑΜΝΟΥΣ για να έχω STUTTERING με VSYNC στις 2Χ580GTX....???

Εδώ παίζω multi με 32 players και πάει νερό....

Ρε αγόρι μου ΚΟΥΤΣΟΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ VSYNC, tearing δεν είχα αλλά δεν κλείδωνε στα 60fps αλλά έπαιζε το fps...

Μπορεί να το έφτιαξαν από τότε, επίσης θα ήθελα να δοκιμάσω με 2gb μήπως και υπήρχε θέμα γιατί ΜΠΟΥΚΩΝΑΝ οι μνήμες!

Θυμάμαι χαρακτηριστικά 3 games, FAR CRY 2, NFS SHIFT, DIRT 2 όπου γινότανε αυτό!

Εγω λεω να μου κανεις μια προτομη γιατι:

1. Σου εδειξα (και στον spartan) τι ηταν το stuttering σε ef και τι ομοιoτοτητες ειχε με τρακτερ John Deere.

2. Με τις 2χ580 μου εμαθες τι θα πει gaming σε 3 μονιτορ.... Ολο σαλια μου τις γεμισες εκεινη τη μερα. Nα ναι καλα το Πλαισιο που ειχε φερει αρκετες.

Drοπακια παιζουν ακομα λογω sli/cf.

Εγω λεω να μου κανεις μια προτομη γιατι:

1. Σου εδειξα (και στον spartan) τι ηταν το stuttering σε ef και τι ομοιoτοτητες ειχε με τρακτερ John Deere.

2. Με τις 2χ580 μου εμαθες τι θα πει gaming σε 3 μονιτορ.... Ολο σαλια μου τις γεμισες εκεινη τη μερα. Nα ναι καλα το Πλαισιο που ειχε φερει αρκετες.

Drοπακια παιζουν ακομα λογω sli/cf.

υπερβολικος πάντα, αλλα δεν λες κατι διαφορετικο!

Εχω να παιξω Eyefinity+Crossfire από τους 10.3. Μέχρι τότε δεν το είχαν φτιάξει, δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτια για το ΜΕΤΑ!!!!!!

Δηλαδή να βγω να πω κατι που δεν έχω δοκιμάσει ?

Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις ? Να πω ΖΗΤΩ Η NVIDIA και ΚΑΤΩ Η ΑΤΙ ? :hehe:

6870 1GB CF ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ 5870 2GB CF και είναι ίσα με 6970 2GB CF και ειναι ολες 60+!!!

Ρε δουλεύει το VSYNC 100% !!!! :hehe:

Γιατι να μην την περναει, αφου οι 6870 κανουν καλυτερο scaling απο τις 5870 και σε ενα μονιτορ. Δεν φανταζομαι να εννοεις το ιδιο παραμυθι με τα 2GB παλι ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.