Jump to content

HD69χχ & Gtx5xx Φήμες και εκτιμήσεις

The_Blade

Recommended Posts

Ρε παίζει με χ8ΑΑ ? Σε μένα κολλάει με 2χ580gtx!!!

Από ότι βλέπω με καμιά 25-40αρα παίζει...not bad!

λογικο και δειχνει πολλα για μελλοντικα παιχνιδια που θα εχουν πολλα texture+resolution loading...βαρια σε 3 οθονες...

ειναι μια χρηση των επιπλεον 512μβ...κλασσικο παραδειγμα σε ποιες περιπτωσεις το μισο γιγα κανει τη διαφορα:rubik:

συλλογισου μονο αυτο που λενε ολα τα πρασινα παιδια, οτι θα παιζουν ανετα το crysis 2...εγω παλι γιατι βλεπω το αντιθετο με surround θα βαζουν αντι για very high-->>high...την απαντηση θα την δωσει το antilles x 2 για crysis 2:T:

P.S.: ειναι δελεαστικο το 2/3/4χ6970/50 αρκει να βγει με custom ανεμηστηρακια και με τιποτα reference, οπως εδω...:fist:

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply
λογικο και δειχνει πολλα για μελλοντικα παιχνιδια που θα εχουν πολλα texture+resolution loading...βαρια σε 3 οθονες...

ειναι μια χρηση των επιπλεον 512μβ...κλασσικο παραδειγμα σε ποιες περιπτωσεις το μισο γιγα κανει τη διαφορα:rubik:

συλλογισου μονο αυτο που λενε ολα τα πρασινα παιδια, οτι θα παιζουν ανετα το crysis 2...εγω παλι γιατι βλεπω το αντιθετο με surround θα βαζουν αντι για very high-->>high...την απαντηση θα την δωσει το antilles x 2 για crysis 2:T:

P.S.: ειναι δελεαστικο το 2/3/4χ6970/50 αρκει να βγει με custom ανεμηστηρακια και με τιποτα reference, οπως εδω...:fist:

Την απάντηση θα την δώσουν τα 28nm...

Το κακό είναι πια οτι δεν μπορώ να παίξω τίποτα χωρίς eyefinity.... μπορεί να κόψω γραφικά, μπορεί να περιμένω, χίλια μπορεί μέχρι τότε! Ας βγει και το κοιτάμε ;)γιατί πολύ φοβάμαι το παραμυθάκι redesign for 580gtx θα γίνει redesign for Kepler :hehe:

28nm σε κατι λιγοτερο απο 1 χρονο ομως...εχουμε ακομααα...πολυ χρονο...ομως...:hang3:

βεβαια πριν πουμε οτιδηποτε, πρεπει να σκεφτουμε και αλλα προβληματα που παρουσιαζονται...οπως το οτι δεν εχουμε μητρικες pciexpress 3.0 και οι 28νμ θα nai pciexpress 3.0...απωλειες δηλαδη οι παλαιοι...τι ατυχια και αυτη η καταρα, ολο κατι τυχαινει:wall:

υποψιν το pciexpress 3.0 θα ναι 60% ταχυτερο, και θα χει 18.5% γρηγοροτερη αποκριση...οποιος καταλαβε καταλαβε, τι σηματοδοτει για το gaming...αυτη η διαφορα...

Θες να σου βαλω το ιδιο σημειο με 580gtx και vsync να δεις Stuttering με το ΚΙΛΟ ?

Στο single εχει πολυ stuttering και σε NVIDIA με VSYNC ON και OFF....

Στο multiplayer δεν εχει Csaris ;) παράξενο αλλά αληθινό

ψιτ...εεελα εεελα οι υπερβολές, με τις 460 sli δεν έχω stuttering :p

Mε 460gtx SLI σε 5760χ1080+χ4ΑΑ θα έχεις μόνιμο stuttering παντού! :hehe:

Με τις 580gtx εχω stuttering σε bad company 2 single, crysis 1,2 , metro 2033, γενικά όπου ζορίζει το πράγμα υπάρχει θέμα!

Σε όλα τα άλλα είμαι πολύ καλά :)

Με τις 580gtx εχω stuttering σε bad company 2 single, crysis 1,2 , metro 2033, γενικά όπου ζορίζει το πράγμα υπάρχει θέμα!

το stuttering παίζει και πολύ σημαντικό ρόλο και οι μνήμες σε τι συχνότητες τρέχουν και επίσης όταν ένα παιχνίδι είναι πολύ βαρύ σε τέτοιες αναλύσεις, τότε δεν είναι μερικές φορές stuttering με την γνωστή έννοια, αλλά απλά γονατίζει η κάρτα ως φυσιολογικό :p

για το crysis και metro το περίμενα, αλλά όχι για το bc2

στο civilization πως πάει με souround? η δεν το δοκίμασες?

το stuttering παίζει και πολύ σημαντικό ρόλο και οι μνήμες σε τι συχνότητες τρέχουν και επίσης όταν ένα παιχνίδι είναι πολύ βαρύ σε τέτοιες αναλύσεις, τότε δεν είναι μερικές φορές stuttering με την γνωστή έννοια, αλλά απλά γονατίζει η κάρτα ως φυσιολογικό :p

για το crysis και metro το περίμενα, αλλά όχι για το bc2

στο civilization πως πάει με souround? η δεν το δοκίμασες?

λέω για το single!

Στο multi σε server με 32 players πάει smooth !

Στο engine πρέπει να έχει πρόβλημα!

Το game που τρεχει χαλια ειναι το FSX!

Το crysis και το metro ειναι pacman μπροστα του...

θα ήταν αξιοπερίεργο αν πήγαινε καλά στο fsx

To πρόβλημα είναι ότι το gpu usage είναι χαμηλά, και στις 2 κάρτες κάτω από 30%.

Δοκίμασα απο τον driver της nvidia τα πάντα, έβαλα το threaded σε on, έβαλα maximum power, έβαλα οτι βρήκα αλλά το gpu usage είναι χαμηλά και όπως καταλαβαίνεις και τα fps το ίδιο χαμηλά ;)

Έχεις καμιά λύση ?

το fsx ποτέ δεν υποστήριζε το sli

αυτό που έχεις να κάνεις ως δοκιμή ειναι να κάνεις τα tip που έχω δώσει στην παρουσίαση που είχα κάνει με τις 460

αν δεν, τότε κάνεις το profile για του fsx να δουλεύει ως single slot για να είσαι smooth

Ενώ οι 3 5870 ήταν αθόρυβες.............:p

Ενα χρονο με 2x5870 και εξι μηνες με 3x5870 δεν τις ακουσα ποτε εγω.

Ωπ τι εγινε και αλλος με υλοποιηση cf/sli χωρις stuttering .

fps bfbc2 ~150,CoD BlackOps ~200,Dirt2 ~150,F1 2010 ~100 με 3x5870 πως το βλεπετε ζοριζει για να εχουμε stuttering ;

Ωπ τι εγινε και αλλος με υλοποιηση cf/sli χωρις stuttering .

fps bfbc2 ~150,CoD BlackOps ~200,Dirt2 ~150,F1 2010 ~100 με 3x5870 πως το βλεπετε ζοριζει για να εχουμε stuttering ;

...λέω για 5760χ1080 με φίλτρα και τα λοιπά στα βαριά games.

28nm σε κατι λιγοτερο απο 1 χρονο ομως...εχουμε ακομααα...πολυ χρονο...ομως...:hang3:

βεβαια πριν πουμε οτιδηποτε, πρεπει να σκεφτουμε και αλλα προβληματα που παρουσιαζονται...οπως το οτι δεν εχουμε μητρικες pciexpress 3.0 και οι 28νμ θα nai pciexpress 3.0...απωλειες δηλαδη οι παλαιοι...τι ατυχια και αυτη η καταρα, ολο κατι τυχαινει:wall:

υποψιν το pciexpress 3.0 θα ναι 60% ταχυτερο, και θα χει 18.5% γρηγοροτερη αποκριση...οποιος καταλαβε καταλαβε, τι σηματοδοτει για το gaming...αυτη η διαφορα...

Ναι σε 9 μηνες ΟΛΟΙ θα εχουν παει σε pci-e 3.0 γι αυτο και οι καρτες θα βγουνε σε αυτο το προτυπο... lol ε...

Για να δούμε κάποια πράγματα από το GURU3d 6950 2GB CROSSFIRE ON THE ROAD (618 ευρώ)

FAR CRY 2 (scaling 100%)

Radeon HD 6950 CrossfireX review

CRYSIS WARHEAD (scaling 80%)

METRO 2033 (Scaling 100%)

DIRT 2 (Scaling 90%)

BAD COMPANY (Scaling 95%)

FULL WATT

....και όλα αυτά με drivers beta!

Πάντως βλέπω τα 2x6950 και βλέπω που μπορεί να παει το ANTILLES (το οποίο λογικά θα έχει full shaders 2x1536)

Μπορούμε να δούμε οτι 2x6950 έχουν καταναλώσει 330watt όσο θα έχει το Antilles (300 watt)!

Μπορείτε να βγάλετε ένα συμπέρασμα το τι έρχεται σε λίγο καιρό ? Το έχετε διανοηθεί ?

Oι τελευταίες φήμες το θέλουν στα 775mhz με 2χ1536shaders και μνήμες 4gb στα 1,25mhz (rumours)

Με αυτά που φαντάζομαι εάν δω το Antilles στην αγορά δεν ξέρω εάν αντισταθώ, πραγματικά δεν ξέρω!

Βέβαια περιμένουμε κάτι αντίστοιχο από Nvidia αλλά με τα μέχρι τώρα rumours δεν το βλέπω και ιδιαίτερα δυνατό όσο το Antilles λόγου του χειρότερου performance per watt που αυτό θα λειτουργήσει σαν μέγγενη για την dual vga της, ειδωμεν λίαν συντόμως γιατί ένα νέο core step θα μπορούσε να αντιστρέψει την όλη κατάσταση !

Οι τελευταίες φήμες ήθελαν το dual core της nvidia να ειναι 15%-20% πάνω απο το 580gtx, όμως από τοτε έχουν περάσει 2 μήνες και πολλά μπορούν να γίνουν στους επόμενους 2 μήνες. Όπως βλέπουμε στα διαγράμματα τα 2Χ6950 ειναι ενα 50% πάνω από το 580gtx με baby drivers.

Άρα έχει δρόμο που πρέπει να καλύψει η nvidia.

Η δικιά μου η ευχή είναι ΣΦΑΧΤΕΊΤΕ (ΑΤΙ-NVIDIA) γιατί μόνο έτσι κερδίζουμε εμείς :hehe:

Η ώρα είναι 11.30, απαγορεύεται τέτοια ώρα στην πολυκατοικία να βάζεις ηλεκτρική σκούπα :hehe::p

ελα ρε εχεις τετοιο θεμα με την πολυκατοικια γιαυτο σε χασαμε τις βραδινες ωρες τωρα που εγινες nvboy:p

Το pc το έχεις στο δίπλα δωμάτιο?..ή δεν πρέπει να ακούς καλά ή με δουλεύεις ρε zpaf ..εδώ μια 5870 δεν παλεύετε όταν πάρει μπροστά 3 δεν ακούγονται? :)

Μπορείτε να βγάλετε ένα συμπέρασμα το τι έρχεται σε λίγο καιρό ? Το έχετε διανοηθεί ?

Δεν ενθουσιάζεσαι πολύ νωρίς?:)

Το pc το έχεις στο δίπλα δωμάτιο?..ή δεν πρέπει να ακούς καλά ή με δουλεύεις ρε zpaf ..εδώ μια 5870 δεν παλεύετε όταν πάρει μπροστά 3 δεν ακούγονται? :)

Δεν ενθουσιάζεσαι πολύ νωρίς?:)

Venisk είχα 2χ5870, εγω προσωπικά δεν τις άκουγα καθόλου. Στο δικό μου κουτι το οποίο είναι και κλειστό και επίσης η μια είναι καπάκι στην άλλη.

Αντίθετα τις 2χ580gtx τις ακούω να γουργουρίζουν (η καπακωμένη πιάνει και 88 βαθμούς)!

Για 3 κάρτες έχω ακούσει μόνο 3χ480gtx που όντως και σε ανοικτό κουτί δεν παλευόντουσαν.... Γενικα τα 3fire 3sli είναι για studio καταστάσεις :hehe:

Αυτά από εμένα...

Τι να σου πω ή εγω δεν ακουω καλα ή εσυ με το 800D που βλεπω στην υπογραφη σου καις την καρτουλα με αποτελεσμα να τρελενετε και το fanακι της.

Θες να σου βαλω το ιδιο σημειο με 580gtx και vsync να δεις Stuttering με το ΚΙΛΟ ?

Στο single εχει πολυ stuttering και σε NVIDIA με VSYNC ON και OFF....

Στο multiplayer δεν εχει Csaris ;) παράξενο αλλά αληθινό

Δες τα fps που πιανει, δες ποσο stststutttttteeeeerrrriiiinggggg εχει με 70fps.... stutterfinity. Oταν πεσεις στα 55fps με δυο καρτες αντιο ζωη. Αλλα οι 580 τα καταπινουν τα games ακομα και σε 5760χ1080.

Νο Vsync=fail!

Τι να σου πω ή εγω δεν ακουω καλα ή εσυ με το 800D που βλεπω στην υπογραφη σου καις την καρτουλα με αποτελεσμα να τρελενετε και το fanακι της.

Τότε και πάλι δεν διαβάζεις καλά..Accelero XTREME με 3 ανεμιστήρες στις 1250rpm...επιμένεις η απλά θέλεις να με βγάλεις τρελό? :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.