Jump to content

HD69χχ & Gtx5xx Φήμες και εκτιμήσεις

The_Blade

Recommended Posts

Συγνώμη γιατί γράφεις ότι σου έρθει??

ΚΟΙΤΑ το review και δες τα νούμερα που έχει ειδικά σε FPS Και βαριά παιχνίδια απέναντι στις 5870...

Εχει σχεδόν 100% scalling επίσης.

Πραγματικά σταμάτα να ποστάρεις επιλεκτικά και αόριστα πράγματα γιατί κάνεις ΜΟΝΟ κακό και δυναμητήζεις την συζήτηση.

ΔΕΝ θα στο ξαναπώ.

συγγνωμη, αλλα για πες μου, οπως ολοι ξερουμε, μια overall καλη καρτα δεν χανει σε ουτε ενα παιχνιδι...εχεις δει ποτε 580 να χανει απο 480/570...??? ή 5870 να χανει απο 5850...

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

συγγνωμη, αλλα για πες μου, οπως ολοι ξερουμε, μια overall καλη καρτα δεν χανει σε ουτε ενα παιχνιδι...εχεις δει ποτε 580 να χανει απο 480/570...??? ή 5870 να χανει απο 5850...

Sorry κιόλας, αλλά πούλα τες και πάρε μια 580gtx να γλυτώσουμε κι εμείς. :shout:

Δεν θα ασχοληθώ καν να σου απαντήσω τα αυτονόητα, περί τρολινγκ, και επιλεκτικών quote και οτιδήποτε.

Η προειδοποίηση ισχύει και δεν θα έχεις άλλη.

Sorry κιόλας, αλλά πούλα τες και πάρε μια 580gtx να γλυτώσουμε κι εμείς. :shout:

μην εθελοτυφλουμε, σχολιαζουμε οτι βλεπουμε οκ..?? να γλυτωσετε για πιο πραγμα φιλε??:weep: επειδη μιλαω ξεκαθαρα..??

η ΑΤΙ πουλαει λεει καλυτερη καρτα, οκ...στα περισσοτερα θεριζει τα παλια, αλλα αν ενας παιζει κανα-δυο παιχνιδια και πανε καλυτερα στις παλιες...τι του λες του ανθρωπου..??

εγω δεν καιγομαι για κατι, μου δινουν το δικαιωμα οι δημιουργοι της καρτας να σχολιασω ενα-δυο παρατυπιες...

και δεν ειμαι ατι flame, θα μπορουσα καλλιστα να κραξω την nvidia, που η 570 περναει την 480...αλλα δεν το πιανω αυτο...

Φυσικά και την περνάει την 480, πρώτον διότι η 480 είναι με τους 197.χχ στα περισσότερα reviews και δεύτερον διότι η 570 έχει υψηλότερα ρολόγια απο το 480......Και πάλι η διαφορά μεταξύ τους είναι ένα 2%.

Εγώ παντός που την δοκισα δεν είναι καλύτερη Απο την 480 που Είχα
:wall:

TSAN εκανες bench την 480 vs την 6970 και το λες αυτο?αν ναι βαλε κανενα ss να δουμε και εμεις :)

Με βαση τα benchmark μια σούμα της όλης δυναμικής με τους υπάρχων drivers ειναι :

1920*1200/4xAA/16xAF

GTX580 vs. 6970 = -15%

GTX570 vs. 6970 = 0%

2560*1600/4xAA/16xAF

GTX580 vs. 6970 = -12%

GTX570 vs. 6970 = +7%

2560*1600/8xAA/16xAF

GTX580 vs. 6970 = -2%

GTX570 vs. 6970 = +23%

Γενικά βλέπουμε οτι οσο αυξάνονται οι απαιτήσεις η 6970 με τα 2gb μειωνει την απόσταση από την 580gtx, ειμαι σίγουρος οτι σε κανα 2 μήνες και με πλέον ένα πακέτο με πλήρη υποστήριξη software θα μείωση την διαφορά και στις μικρότερες αναλύσεις!

Ρε παιδιά γιατί τσακωνόσαστε, ο καθένας βλέπει και επιλέγει....

Hyperion στο έχω πει, εδώ και 3 μήνες που είσαι στο LAB βρίζεις την ΑΤΙ. Είσαι δυσαρεστημένος, ωραία κανε κάτι γι αυτό! Τι κάθεσαι και κλαίγεσαι σαν την Μάρθα Βουρτση ? Γιατί πρέπει να μας τα κάνεις ΜΠΑΛΕΣ ? Γιατί πρέπει να είμαστε παρατηρητές σε όλες σου τις κολοτουμπες ?

Στα μάτια μου τα 6950 2gb είναι ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ, με 618 ευρώ έχεις 2 oc killers (με afterburner) και για μένα προσωπικά τα 2gb είναι πολύ καλύτερα από τα 1,2gb για πολλαπλές κάρτες....

Όσο για τα Green Planet και NvHwax δεν θα μιλήσω (και τα δυο τους είναι κάκιστα games). Αν κάτι έχει γραφτεί για τις tessellation engines της nvidia. Παρολου που το Cayman αύξησε την δυναμική του Tessellation ακόμα δεν υπάρχουν οι drivers να το αξιοποιήσουν και βέβαια πρέπει να υπάρχει η διάθεση από το εκάστοτε developer να δώσει λύση με κανένα patch και ένα καλύτερο compile....

Περίμενα και σας έκανα να περιμένετε ένα άλλο Cayman δυστυχώς δεν το είδαμε, υπήρχαν λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και εξόδου του συγκεκριμένου hardware...

Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό θα κρίνουμε, εγώ του δίνω λίγο χρόνο....

Έχουμε δώσει πολλά αποτελέσματα με 580GTX εγω και ο CSARIS, περιμένω κάποιον να πάρει τα Caymans και να τα βάλουμε διπλα, δίπλα.

Πάντα θεωρώ τον εαυτό μου μαζί και εσάς καλύτερο reviewer από όλα τα site...

Εγώ παντός που την δοκισα δεν είναι καλύτερη Απο την 480 που Είχα:wall:

εσύ δεν κάνεις φυσιολογικά τεστ...θα την ξετίναξες την καημένη :p

Hyperion στο έχω πει, εδώ και 3 μήνες που είσαι στο LAB βρίζεις την ΑΤΙ. Είσαι δυσαρεστημένος, ωραία κανε κάτι γι αυτό! Τι κάθεσαι και κλαίγεσαι σαν την Μάρθα Βουρτση ? Γιατί πρέπει να μας τα κάνεις ΜΠΑΛΕΣ ?

:hehe:

Hyperion στο έχω πει, εδώ και 3 μήνες που είσαι στο LAB βρίζεις την ΑΤΙ. Είσαι δυσαρεστημένος, ωραία κανε κάτι γι αυτό! Τι κάθεσαι και κλαίγεσαι σαν την Μάρθα Βουρτση ? Γιατί πρέπει να μας τα κάνεις ΜΠΑΛΕΣ ?

μπαλες επειδη βλεπω αυτα που βλεπουν ολοι, και οχι αυτα που θελουν να βλεπουν καποιοι λιγοι λογω fanboysmou...

εμ τι να κανω...ειμαι ατυχος που δεν βλεπω τα 38000+ score vantage της 6970... ;) ειμαι τυφλος, sorry............!!!!!

Για να δούμε κάποια πράγματα από το GURU3d 6950 2GB CROSSFIRE ON THE ROAD (618 ευρώ)

FAR CRY 2 (scaling 100%)

Radeon HD 6950 CrossfireX review

CRYSIS WARHEAD (scaling 80%)

METRO 2033 (Scaling 100%)

DIRT 2 (Scaling 90%)

BAD COMPANY (Scaling 95%)

FULL WATT

....και όλα αυτά με drivers beta!

Dolly ετοιμάσου :hehe: ....θες την άποψη μου πάρε τρεις 6950 να καούμε ομαδικά στην πύρινη ΚΟΛΑΣΗ (950ΜΗΖ/1,45GHZ)!!!!

Ενα ακομη review με τις νεες καρτουλες σε crossfire/trifire

XFX HD6970 3-way CFx & HD6950 CFx review | KitGuru

Παντως η δουλεια που κανανε σε σχεση με την προηγουμενη σειρα 5xxx στο tessellation ειναι πολυ καλη.

2x6950 περιπου μια η αλλη με 3x5870 στο unigine.

To 1o link απο xs το 2ο απο εδω δικο μου.

"Personal Test" 6950 CF......by Gaul - XtremeSystems Forums

http://www.thelab.gr/1062905308-post5194.html

Ενα ακομη review με τις νεες καρτουλες σε crossfire/trifire

XFX HD6970 3-way CFx & HD6950 CFx review | KitGuru

Παντως η δουλεια που κανανε σε σχεση με την προηγουμενη σειρα 5xxx στο tessellation ειναι πολυ καλη.

2x6950 περιπου μια η αλλη με 3x5870 στο unigine.

To 1o link απο xs το 2ο απο εδω δικο μου.

"Personal Test" 6950 CF......by Gaul - XtremeSystems Forums

http://www.thelab.gr/1062905308-post5194.html

Acoustics Performance 60db στο trifire !!!! Μακριά!!!

!
Acoustics Performance 60db στο trifire !!!! Μακριά!!!

!

Η ώρα είναι 11.30, απαγορεύεται τέτοια ώρα στην πολυκατοικία να βάζεις ηλεκτρική σκούπα :hehe::p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=poaUQp_LMDM&feature=related]YouTube - Crysis: Warhead - XFX Radeon 6970 3-Way CrossFire Eyefinity[/ame]

ναι αλλα οποιος εχει λεφτα για τρεις καρτες, να προμηθευτει και 3 watrblocks...σιγα το κοστος...παντως ακουγεται πιο δυνατα απο τον ηχο του παιζνιδιου...το λεει στν περιγραφη..εχω νομιζα ηταν τα ηχεια... :S

Ενώ οι 3 5870 ήταν αθόρυβες.............:p

Έχω ακούσει! κρατήσου! 3χ480gtx σε 3sli... σε (metro 2033)

Κάλεσαν την αστυνομία μετά οι γείτονες :hehe:

Nομιζαν οτι είχαμε επανέναρξη του Mundial στην Αφρική με τις βουβουζελες :hehe:

ναι αλλα οποιος εχει λεφτα για τρεις καρτες, να προμηθευτει και 3 watrblocks...σιγα το κοστος...παντως ακουγεται πιο δυνατα απο τον ηχο του παιζνιδιου...το λεει στν περιγραφη..εχω νομιζα ηταν τα ηχεια... :S

Ρε παίζει με χ8ΑΑ ? Σε μένα κολλάει με 2χ580gtx!!!

Από ότι βλέπω με καμιά 25-40αρα παίζει...not bad!

Bad Company 2 - XFX Radeon 6970 3-Way CrossFire Eyefinity

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QP2J1ZQ_Clw]YouTube - Bad Company 2 - XFX Radeon 6970 3-Way CrossFire Eyefinity[/ame]

Αυτο ειναι stuttering!

Θες να σου βαλω το ιδιο σημειο με 580gtx και vsync να δεις Stuttering με το ΚΙΛΟ ?

Στο single εχει πολυ stuttering και σε NVIDIA με VSYNC ON και OFF....

Στο multiplayer δεν εχει Csaris ;) παράξενο αλλά αληθινό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.