Jump to content

HD69χχ & Gtx5xx Φήμες και εκτιμήσεις

The_Blade

Recommended Posts

Σελ 20 ποστ 399 για ρίξε μια ματιά!

Για μενα τα 2gb το 2010 ειναι μονοδρομος και εχω πει το 570 επρεπε να ειχε 1,5gb και το 580gtx 2,0gb τελος, οταν οι μνημες που βαζουν ειναι του κιλου...Τι με ενδιαφερει τι ειχε αυτος με το 480gtx, την αγορα του την εκανε!

.... περιμένουμε και νεους drivers γιατι με τον 1st preview βγηκαν ολα αυτα!...Οπως και εγω τα τεστ με τον spartangr τα καναμε τον Ιουλιο και οχι τον Απριλιο με τα 480gtx

Ας δώσουμε λιγο χρόνο, και οχι σαν τα κοράκια για το 13% επειδή είναι πίσω στο 1920χ1080 στο overall να παίζει σφάξιμο....

csaris τις κάναμε τις επιλογές μας, εμείς πάμε για τα 28nm τώρα!:hehe:

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Tα εχω δει αυτα... Tι διαφορα εχουν αν παιζεις με 30fps ή με 20fps? Unplayable ειναι και τα δυο.

Ποιος τα χεζει τα metro & crysis ουτε με 10 kepler και Καραθεοδωρη δεν θα παιζουν σωστα.

Αυτο ειναι το θεμα, οταν θα σου τελειωσει το 1GB ουτε τα 10GB δεν θα σου φτανουν γιατι θα ειναι ηδη unplayable το game.

Aλλο οτι θελω για ψυχολογικους λογους να γραφει η καρτα μου 2GB και αλλο οτι εχει πραγματικη διαφορα... Τα ξερει η ΑΤΙ αυτα, εκανε καλο marketing με τα νουμερα.

Οπότε η βουτιά που λες για την 570 δεν βλέπω να έχει κάποια βάση..εφόσον το παιχνίδι θα είναι unplayable με τόσα φίλτρα τι διαφορά θα έχει ρε sebastian?

Με βασάνισε λίγο η σκέψη 2χ 6970 αλλά από τι βλέπω δεν....

Οπότε η βουτιά που λες για την 570 δεν βλέπω να έχει κάποια βάση..εφόσον το παιχνίδι θα είναι unplayable με τόσα φίλτρα τι διαφορά θα έχει ρε sebastian?

Με βασάνισε λίγο η σκέψη 2χ 6970 αλλά από τι βλέπω δεν....

Στο CF τα εχω πει ρε παιδιά... Αλλο 2 πυρηνες να θεριζουν 2gb και αλλο 1,2gb. Το 1,5gb σωνεται!

Είπα 2χ6950 και άντε γεια με το afterburner, 1,45 παει μνημη χαλαρα αρα 185gb/s το bandwith και ο πυρήνας το 950 θα το έχει!

Ακόμα το συζητάμε! (για μένα 570 δεν υπάρχει με τέτοιο ανταγωνισμό και έτσι όπως παίζω εγώ)

Και cf σου χω.

640px-CFX-Review-Dirt2.jpg

Αυτό είναι σκέτο αναλυση...βαλε AF και AA και πάρε την κουλούρα για μπανακι!

Λοιπόν παιδιά πολύ το κουράσαμε, τρεχάτε για 570 και 580 και τέλος!

Ελα csaris Νvidia ΘΕΑ και ΑΤΙ καρμιριά, ΟΚ?

τώρα το κατάλαβες αυτό? ήδη γίνονται sold out

:p

Αυτό είναι σκέτο αναλυση...

Kαλα εισαι σοβαρος, σε μενα τα λες αυτα?

Εσυ εισαι αυτος που λεει οτι τα 2GB κανουν τη διαφορα... Δεν ισχυει.

Αυτό είναι σκέτο αναλυση...βαλε AF και AA και πάρε την κουλούρα για μπανακι!

http://www.widescreengamingforum.com/wiki/ATI_Radeon_CFX_-_Featured_Review_-_Page_6

Εδω εισαι και με 4χΑΑ.

640px-CFX-Review-FarCry2.jpg

Kαλα εισαι σοβαρος?

Εσυ εισαι αυτος που λεει οτι τα 2GB κανουν τη διαφορα... Δεν ισχυει.

Ωραια κατσε μετρα με το προγραμμα που εχει ο papatsonis απο game σε game, εγω το εκανα...

...και ελα μετα να μου πεις! Στην αναλυση που παιζουμε και με τα φιλτρα που παιζουμε...

....και εχε στο μυαλο σου το 1,2gb και οχι τα 1,5gb!

βρε μην γκαρίζεται :) απαπαπαπα...

απλά αποκαταστάθηκε η τάξη των πραγμάτων για μια ακόμη φορά... αυτά τα ολίγα, τα λέμε στα 28nm με kepler χεχε ^^

XoXoXo...

αρα ενας εχον ειναι πιο αξιοπιστος απο το καθε site με bench.kanena bench απο Labisio ανθρωπο παιζει?

Radeon HD 6950 CrossfireX review

πεθανα στα γελια α ρε τι εγγυηση αυτη η 6950 ρε...χανει και απο την 5870 και την 6870 σε αυτο το παιχνιδι...πολυ δυναμη η 5870 και η 6870....ουτε καν αλλαγη χρειαζονται...εγγυηση

για 2 φπσ θα εχανε απο 6850 κροσφαιρ...α ρε δυναμη....αντε και του χρονου η 7950 να χανει απο τιν 6950 και 6970...το χουν...μπορουν λεμε...!!!

Συγνώμη γιατί γράφεις ότι σου έρθει??

ΚΟΙΤΑ το review και δες τα νούμερα που έχει ειδικά σε FPS Και βαριά παιχνίδια απέναντι στις 5870...

Εχει σχεδόν 100% scalling επίσης.

Πραγματικά σταμάτα να ποστάρεις επιλεκτικά και αόριστα πράγματα γιατί κάνεις ΜΟΝΟ κακό και Δυναμιτίζεις την συζήτηση.

ΔΕΝ θα στο ξαναπώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.