Jump to content

HD69χχ & Gtx5xx Φήμες και εκτιμήσεις

The_Blade

Recommended Posts

καλά στα λέει ο csaris, είχα 470 sli , και δεν μιλάμε καθόλου μα καθόλου για tearing.. (άλλο το ένα , άλλο το άλλο..) άσε που το tearing δεν το γλιτώνεις σε γρήγορες αλλαγές εικόνας ακόμη και με vsync.. με 60ΗΖ οθόνη.. Το F1 συγκεκριμένα με vsync off απλά δεν παιζόταν, ενώ με on, ήταν silk smooth. το αν δε το καταλαβαίνει κάποιος ή δεν τον ενοχλεί.. είναι άλλου "παπά ευαγγέλιο" και είναι "τυχερός"

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Έχοντας το σύστημα της υπογραφής μου να πω και εγώ τα περί CF,τρείς πυρήνες λοιπόν και με τους τελευταίους drivers 10.11+cap4 το shuttering ουσιαστικά δεν υφίσταται,metro 2033 τρέχει νεράκι με avg fps ~70 χωρίς απότομα drops και όλα στο max με πραγματικά απίθανη ποιότητα απεικόνισης!!!!το ίδιο και σε άλλα παιχνίδια όπως Bfc2 Dirt2 heaven Benchmark.

Για μένα προς το παρόν και βλέποντας τις νέες κάρτες δεν βλέπω λόγο για μετάβαση σε κάποια από τις νέες αφού το trifire 5970+5870 Καλά κρατάει ακόμη στην κορυφή (μιλώντας πάντα για δυο κάρτες ανεξαρτήτως πυρήνων).

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολλά περισσότερα απο την σειρά 6900 αλλά ίσως και να είναι λίγο νωρίς ακόμη για συμπεράσματα,είδωμεν λοιπόν!!!

Έχοντας το σύστημα της υπογραφής μου να πω και εγώ τα περί CF,τρείς πυρήνες λοιπόν και με τους τελευταίους drivers 10.11+cap4 το shuttering ουσιαστικά δεν υφίσταται,metro 2033 τρέχει νεράκι με avg fps ~70 χωρίς απότομα drops και όλα στο max με πραγματικά απίθανη ποιότητα απεικόνισης!!!!το ίδιο και σε άλλα παιχνίδια όπως Bfc2 Dirt2 heaven Benchmark.

Για μένα προς το παρόν και βλέποντας τις νέες κάρτες δεν βλέπω λόγο για μετάβαση σε κάποια από τις νέες αφού το trifire 5970+5870 Καλά κρατάει ακόμη στην κορυφή (μιλώντας πάντα για δυο κάρτες ανεξαρτήτως πυρήνων).

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολλά περισσότερα απο την σειρά 6900 αλλά ίσως και να είναι λίγο νωρίς ακόμη για συμπεράσματα,είδωμεν λοιπόν!!!

Κανε κατι απλο.

Βαλε F1 με vsync και χωρις vsync. Eχει επαφη?

Κανε κατι απλο.

Tα multigpu χωρις vsync ειναι χαλια (SLI, CF)

Με 2x580gtx σε ενα monitor χωρις vsync σε πολλα games ειχα τρελο stuttering... (csaris μαζι τα ειδαμε)

Κανε κατι απλο.

Βρε παιδια δεν διαφωνω αν με vsync on τα παιχνιδια ειναι silk smooth.

Αυτο ετσι και αλλιως το βλεπεις εχοντας και μια μονοπυρηνη καρτουλα.

Απλα μην χασουμε και τον ορισμο του stuttering που για μενα ειναι οταν σε μια ομαλη ροη frames τρως ξαφνικα κολληματα.

ρε παιδια για πιο λογο να μηννννν χρησιμοποιεις το vsync?για να βλεπεις πολλα νουμερα στα frames?σε οποιο game εχω βαλει v-sync ολα ειναι smooth τελεια.ουτε tearing oute shuttering.και με sli kai me sigle το v-sync ειναι imba.δεν ξερω για 3d surround kai eye.

ρε παιδια για πιο λογο να μηννννν χρησιμοποιεις το vsync?για να βλεπεις πολλα νουμερα στα frames?σε οποιο game εχω βαλει v-sync ολα ειναι smooth τελεια.ουτε tearing oute shuttering.και με sli kai me sigle το v-sync ειναι imba.δεν ξερω για 3d surround kai eye.

surround κλειδωνει στα 60fps, στο eyefinity εαν και κουφο κλειδωνει με 120fps (δηλαδη δεν βλεπεις tearing αλλα παει χαλια, αλλα εαν βρεις ενα game που παει στα 120fps, τοτε παει smooth)

Αν παιζεις fps παιχνιδια bfbc2,cod, ... ξερεις τον λογο για vsync off

Βρε παιδια δεν διαφωνω αν με vsync on τα παιχνιδια ειναι silk smooth.

Αυτο ετσι και αλλιως το βλεπεις εχοντας και μια μονοπυρηνη καρτουλα.

Απλα μην χασουμε και τον ορισμο του stuttering που για μενα ειναι οταν σε μια ομαλη ροη frames τρως ξαφνικα κολληματα.

Με μια καρτα δεν εχεις stuttering μονο λιγο tearing θα δεις... Με μια καρτα αν παιρνεις 80fps θα ειναι silk smooth ενω με sli/cf στα ιδια fps, με δυο πιο αδυναμες δεν θα παλευεται!

Bασικα microstuttering ειναι πιο σωστο να το λεμε.

Αν παιζεις fps παιχνιδια bfbc2,cod, ... ξερεις τον λογο για vsync off

επειδη παιζω τετοια παιχνιδια για πες γιατι δεν το ξερω αυτο που λες:wall:

delay

Πιστευω εδω μιλαμε για το απειροελαχιστο του δευτερλεπτου ετσι?δλδ πιο αισθητο θα ειναι να εχεις ping 70 αντι 120 παρα 60 fps me 130 fps

Ο λόγος που δεν παίρνω SLI/CF είναι το V-sync LOL

Το μισώ δηλαδή απίστευτο Delay.....

Ακαριαία απόκριση FTW.

Pre-rendered frames => 0.

Ο καθενας εχει τα γουστα του στο gaming, ο φιλος απο πανω δεν θελει τιποτα να του προσθετει delay βεβαια οι απαιτησεις του στα games θα ειναι πιο περιορισμενες σε καποια απο αυτα.

Πιστευω εδω μιλαμε για το απειροελαχιστο του δευτερλεπτου ετσι?δλδ πιο αισθητο θα ειναι να εχεις ping 70 αντι 120 παρα 60 fps me 130 fps

Σε multiplayer battle ολα εχουν το ποσοστο τους... εαν κυνηγας το απολυτο τοτε μια gpu, αναλυση χαμηλη οπως και graphics χωρις vsync και οσο πιο πολλα fps μπορεις.

αν και ειμαστε off topic τωρα υπαρχει κανενα βιντεακι που να το αποδεικνυει?οτι ο ενας παιζει 60 ο αλλος 200φπς και ο πρωτος εχει μεγαλη διαφορα delay σε σχεση με το 2ο που ειναι ακαριαια αποκριση?εγω προσωπικα παιζω FPS games χρονια τωρα απο unreal counter cod(4-5-6-7) και χ8ες αρχισα και το Bad company,αν εξαιρεσεις to BC χωρις να θελω να το παιξω μαγας η κατι τετοιο προς θεου δλδ, δεν μετραμε τα e-pennies εδω,ειμαι συνηθως πρωτος στο σκορ και πολλοι με λενε cheater.Δν εχω νιωσει ποτε αυτο το delay που λέτε και παιζω παντα με V-Sync ON για πιο Ομαλο και smooth game.Αλλα αφου μου το λετε 2-3 ατομα θα δοκιμασω να παιξω με off για να δω αποτελεσματα.Τhanks Παντως :T:

^^ οχι παλι αυτα ημαρτον διωχτα ειναι παλαια απο τον γνωστο υποπτο με τα μπουρδουκλομενα αποτελεσματα, με τον phenomx6...και πολλοι τα ειπαμε μαπα...μαγειρεμενα ειναι αυτα....!!!!

το myplaisio ειναι...επιπεδου πλαισιο...ειπαμε οι ΑΤΙ δεν κανουν για games...

Έχουμε τιμές για Ελλάδα, τελικά 300 ευρώ το Cayman Pro και 400 ευρώ το Cayman XT

Oπως είπα μια γενναιόδωρη πτώση....

300ευρω για το PRO πιστευω ειναι πολυ καλα τωρα για το ΧΤ hmmmmm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.