Spyrus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2004 Σύστημα για φίλο μιας και σε Intel δεν είμαι και καλός γνώστης:...μου είπε λοιπόν:Με βάση τον PIV@3Ghz πρότεινε ότι καλύτερο με-512 MB RAM -Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και άλλες βαριές εφαρμογές-έχω ήδη DVD drive TEAC 16x CD-R 20x RICOH HDD W.D 20GB 7200rpm 100MB/sec Soundcard SoundBlaster PCI128 -Μιλάμε για νέο τροφοδοτικό / κουτί-από τη μιτρική δε νοιάζομαι για περιφερειακά, αλλά για αξιοπιστία και επιδόσεις...(κάρτες δικτύου, firewire και τέτοια δεν τα θέλω...)Δε με αγγίζει το θέμα του overclocking!!Οπότε:....σίγουρα δεν είναι γνώστης των πραγμάτων...καθώς η μητρική που θα του πούμε θα έχει Lan+Kαρτα ήχου...Σκέφτομαι ASUS P4P800/ABIT IC7 νομίζω αυτές ... αν είναι οι φτωχές εκδόσεις και έχουν 865/875 chipsetΚουτί θα του πω Antec+380 Αntec True Power... δεν τίθεται θέμα οικονομικό...Μνήμες θα ψάξω 2χ256ΜΒ Infineon/Winbond ή κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2004 Καλα την καρτα ηχου πετα την ετσι και αλλιως ο on-board ηχος θα ειναι σιγουρα καλυτερος,πειρα δεν εχω αλλα την ABIT IS-7E που δεν εχει SATA RAID αλλα εχει LAN/ηχο και απλο SATA και χρησιμοποιω αυτο τον καιρο ειναι μια χαρα και εχει κατω απο 100 euro μου φαινεται...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.