bluescorpion Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2010 εχω 2 caviar black σε raid και τους εχω κανει partition.μπορω να κανω backup με το acronis μονο τον c μου η μετα θα εχω προβληματα με το restore?
Chosen Νοέμβριος 15, 2010 #2 Νοέμβριος 15, 2010 Τι λειτουργικό σύστημα έχεις; Αν έχεις Vista ή 7 μπορείς να κάνεις ένα full system backup και θα σου πάρει όλο το C: αυτούσιο, το οποίο μετά θα μπορέσεις να κάνεις restore και να τα έχεις όλα όπως πριν.
bluescorpion Νοέμβριος 15, 2010 Author #3 Νοέμβριος 15, 2010 windows 7 64 bit εχω αλλα μιλας για το acronis ετσι?
jax7480 Νοέμβριος 15, 2010 #4 Νοέμβριος 15, 2010 Οχι μιλάει για το Windows Backup.Και το Αcronis εννοειται κανει αυτο που θελεις.
bluescorpion Νοέμβριος 15, 2010 Author #5 Νοέμβριος 15, 2010 Μια φορά πριν κάτι μήνες που δοκίμασα restore μου έκανε failed όμως γιατί;προϋπόθεση μήπως είναι να μην εχω σβήσει καθόλου τον raid και να παραμείνει ως έχει σαν partition?
Chosen Νοέμβριος 15, 2010 #6 Νοέμβριος 15, 2010 Όχι, και το μεν (Windows Backup) και το δε (Acronis TrueImage) βλέπουν λογικά διαμερίσματα, οπότε δεν τους νοιάζει αν είσαι με σκέτους δίσκους, σε RAID ή έξω στην αυλή και ποτίζεις. Η μόνη ουσιαστική διαφορά που έχουνε είναι ότι το Acronis είναι πιο ευέλικτο ως προς το partition προορισμού που μπορεί να είναι ό,τι μέγεθος θέλεις (το Windows Backup κάθεται μόνο σε ίδιο μέγεθος partition).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.