Jump to content

Τασεις

Elpis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια χαρα σε ολους.. ειμαι σχετικα νεος στο αθλημα του overclocking και εχω καποια απορια με τις τασεις...

επειδη δεν εμπιστευομαι και πολυ την μητρικη μου (Msi K7N2 Delta-L nForce 2 uLtRa 400 βιοσ 5,6) σκεφτικα να τις μετρησω με πολυμετρο (+3,3 +5 +12 κτλπ) αλλα δεν ξερω ακριβως την διαδικασια.. μπορει να με βοηθησει καποιος? ακομα υπαρχει κανενας κινδυνος ? επειδη θα παρω ενα φτηνο σχετικα πολυμετρο (10ευρο) λετε να εχω μετρισεις λαθασμενες?

ακομα σκεφτομαι να βαλω ενα θερμομετρο για να μετραω τη θερμοκρασια αφυ μου βγαζει κατι ακρεεσ και παραξενες θερμοκρασιες.. (55C default (2600+) σε idle) που ομως ακριβως να βαλω το θερμομετρο?

ευχαριστω..

Και με 10 περνεις αξιοπρεπη πολυμετρο.Για να μετρησεις τις τασεις βαλε το μαυρο ακροδκτη σε μαι γειωση και τον κοκκινο στο σημειο που θες , πχ για τα 12 το βαζεις στο μολεξ στο κιτρινο.Καλη ιδεα για το θερμομετρο ειναι να το βαλεις κατω απο τον επεξεργαστη ....εαν χωρανε τα καλωδια να περασουν...

Μια άχαρα δουλεία θα κάνεις και με ένα πολύμετρο των 10Ε

Αν πάρεις θερμόμετρο που απευθύνεται στην αγορά υπολογιστών με το κατάλληλο πάνελ για το κουτί τότε αυτό θα σου έχει οδηγίες για την τοποθέτηση

το πολυμετρο αν και σχετικα φτηνο κατι αρκετα καλη δουλεια αλλα εχω καποιες αποριες.. ξερω να μετραω τη +12 +5 απο τα μολεξ ομως με τα μονσφετ εχω ψιλομπευρδευτει.. για παραδειγμα στο μεγαλο μαλλον για τον επεξεργαστη πρεπει να ειναι στο μεσαια ποδαρακι μου δειχνει 3,30 στο αριστερο 2,2 και στο δεξι 5 . . η ταση ποσο ειναι 1,7 ? ? ? ακομα οταν γειωνω το καλωδιο σε μια βιδα του τουερ η στο μαυρο "καλωδιο" του μολεξ δεν βλεπω τα ιδια αποτελεσματα... ακομα πως μπορω να βρω ποιο μοσφετ ειναι για τι ? την +3,3 απο που την μετραω ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.