Jump to content

Το τελος ενός pc .

kaza1980

Recommended Posts

τοποθετω το block του eleven στο m/b

αντλια στη μπριζα

cpu 2400+

v core 2v

166 * 15 2500 mhz

48 c στη cpu

αλλά δέν βρήσκη το hdd

πισω στα defaults αλλα τιποτα

το πέρνω αποφαση hdd τελος και ξαναβάζω vcore 170*15 να δώ μέχρι που ανάβει

μετά το τελος του πειράματος καθώς στα 170 δεν ήταν σταθερος ούτε στο bios

αποσυνδεω τα νερά για να τον παω στη κουζινα οπου έχω χωρο για αλάγές βγάζω το hdd και δεν τον εβαζα χυμε ο μ***κας και βάζω έναν 20 gb με το seriel για να δω αν φταιει η mobo ή ο hdd ξανaπάω to pc στη θέση του και λέω οτι μέχρι το βιος του sata δέν θέλει νερό αλλα είχα ξεχάσει μια μικρή λεπτομερια τα 2v core και τα 166 mhz κλαπς κλαπς :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

μετά από μία βολτα στη δουλεια με το pc αγκαλια οπου πείρα τα πάντα για το test mobo ram cpu vga ανακάλυψα ότι το cpu τι γλιτωσε αλλα η mobo παει το θετικο είναι ότι ή mobo θα παει interset για rma .

Αν ήταν η cpu θα είχα προβλημα καθως η quest θα έλεγε οτι τι χαλασα εγώ καθώς η cpu δέν εχει δυο απο τα σφουγκαρακια και έχω βάλει δικα μου για να μή σπάση ο πυρηνας.

Τό θέμα είναι οτι όταν ζοριζετε η cpu δεν ξέρω πως καιει την mobo είναι η δέυτερη αυτο το μήνα η προηγούμενη ήταν μια gigabyte 7va οπού παρέδωσε την ψυχη της όταν η cpu ήταν στα όρια της μήπως η cpu καει ta mobo οταν ζωριζεται μάλλον θα τι πουλησω αν και βγάζει 3400 κατι δεν θυμάμε στο metabench με αέρα και μια veleman οχι stable αλλα με το νερό θα ήταν .

εσείς τί λέτε ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.