filthy_dwarf Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2010 ένας φίλος ψάχνει απεγνωσμένα απο ελληνικό κατάστημα την εξης κεραία..Senao SAG-2408 8dBi omni antenna for 2.4GHz | wireless products, wifi on line shop , e-wifi.grυπάρχει κανα ψαγμένο μαγαζι που δεν το πήραμε χαμπάρι μέσο net που ενδέχεται να την έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 Νομίζω ότι είναι αυτή... PriveShop.gr » SOLWISE SENAO OMNIDIRECTIONAL ANTENNA 8DBIΡίχτε και μια ματιά εδώ: http://www.skroutz.gr/c/738/wifi-antennas.html?keyphrase=omni+antenna&price_max=90.0&price_min=40.001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 15, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 θα κοιτάξω και θα σου πω thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixa Νοέμβριος 15, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 Εχω μια κεραια αλλα δεν ξερω αν σου κανει.Θα κοιταξω να την βρω και θα σου πω αν θελεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 15, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 τελικά φίλε dpolal η κεραία δεν κάνει χρειάζομαι κλίση 60 μοίρες αντί για 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 15, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 Τσέκαρε λίγο ποιό κάτω στην σελίδα του skroutz μια κεραία της Planet που σε καλύπτει για αυτό που θέλεις.Νομίζω ότι η σύνδεση που έχουν είναι universal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas_46 Νοέμβριος 26, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 ένας φίλος ψάχνει απεγνωσμένα απο ελληνικό κατάστημα την εξης κεραία..Senao SAG-2408 8dBi omni antenna for 2.4GHz | wireless products, wifi on line shop , e-wifi.grυπάρχει κανα ψαγμένο μαγαζι που δεν το πήραμε χαμπάρι μέσο net που ενδέχεται να την έχει;Βρήκα αυτο το μαγαζί που εχει λιγα-απο-ολα και ετοιμοπαραδοτα: E-TechShop.com | Κεραίες GSM/3G/Wi-Fi/GPS/TV Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 26, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 thnx θα το κοιτάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.