racer Νοέμβριος 16, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 H Trophy List.. πάμε για Platinum;:hang3:Gran Turismo Platinum TrophyEarn every single Gran Turismo 5 trophy.Gold StandardGet a gold trophy in every race event, license test and special event.Excellent DriverReach A-Spec Level 40.Excellent ManagerReach B-Spec Level 40.FinaleReach the ending movie.X Hidden Trophy???X Hidden Trophy???Extreme Series CompleteComplete the Extreme series of Race Events.Expert Series CompleteComplete the Expert series of Race Events.Professional Series CompleteComplete the Professional series of Race Events.Amateur Series CompleteComplete the Amateur series of Race Events.Beginner Series CompleteComplete the Beginner series of Race Events.Super LicenseComplete the S License.International A LicenseComplete the International A License.International B LicenseComplete the International B License.International C LicenseComplete the International C License.National A LicenseComplete the A License.National B LicenseComplete the B License.X Hidden Trophy???Sébastien Loeb Rally ChallengeComplete the "Sébastien Loeb Rally Challenge" Special Event.Grand TourComplete the "Grand Tour" Special Event.Gran Turismo RallyComplete the "Gran Turismo Rally" Special Event.AMG Driving AcademyComplete the "AMG Driving Academy" Special Event.Top Gear Test TrackComplete the "Top Gear Test Track" Special Event.Jeff Gordon NASCAR SchoolComplete the "Jeff Gordon NASCAR School" Special Event.Gran Turismo Karting ExperienceComplete the "Gran Turismo Karting Experience" Special Event.Win Number OneWin your first A-Spec event race.The Right DirectionWin your first B-Spec event race.Proud OwnerTake and share a photo.Course DesignerCreate and share a track.Loony TuneSpend an insane amount of money on tuning a car.Race ReadyPerform Racing Modifications on one of your cars.Dream DrifterGet 10,000 points or more in a Sector Mode Drift Trial.Data AnalystAnalyze your performance using the Data Logger.Driving MusicUse the Personal BGM function, and go for a drive while listening to your favorite songs.Beyond the AutobahnDrive 12,718km in total - the length of all Germany's Autobahns combined.Car CollectorFill your Garage with 1,000 cars.Multi-MillionairePossess an insane amount of money.Old-TimerAcquire a car manufacturer in 1959 or earlier.Half a Century of CarsOwn at least one car each from the '60s, '70s, '80s, '90s and '00s.Maximum MileageBuy a used car with 300,000km or more travel distance.High RollerBought a seriously expensive car.Sky-Higher RollerBought an insanely expensive car.Speed DemonAchieve a speed of 300km/h.111 Meters a SecondAchieve a speed of 400km/h.Within One HundrethWin a race by a margin of 0.01 seconds or less.Arch RivalsAchieve a one-two finish in a Mitsubishi Lancer Evolution X and a Subaru IMPREZA WRX STI.Dream RaceWin the ultimate three-way showdown between a Ford Mark IV Race Car, a Ferrari 330 P4 Race Car and a Jaguar XJ13 Race Car.GT-R Official RecordAchieve a time of 7'29.03 on the Nürburgring Nordschleife in a Nissan GT-R '07.Human StopwatchComplete three consecutive laps with times within 0.2 seconds of the Best Lap Time.A Star is BornTrain a B-Spec driver up to Class 30 or above.The Air of ExperienceRaise a B-Spec driver to the peak of his career.ColorfulCollect 256 paint colors.PennilessSpend every last Credit you have.X Hidden Trophy???X Hidden Trophy???X Hidden Trophy???X Hidden Trophy??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 16, 2010 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=o91DiEu_tlo]YouTube - Gran Turismo 5 Prologue vs Real Life NSX Type R Suzuka N2 Tires[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 16, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 ^^ Κάτι τέτοια videάκια δε λένε και πολλά, μπορεί οι γύροι να φαίνονται παραπλήσιοι αλλά το ίδιο είχαν κάνει και με το F1 2010, του οποίου η αίσθηση και η ρεαλιστικότητα καμία σχέση δεν έχουν με αυτή του Nkpro πχ. Ελπίζω να υπάρχει άριστη υποστήριξη για τις G25/27, και δεν εννοώ απλά να τη στρίβεις και να στρίβει, αλλά να λειτουργεί το FFB, τα Shift Lights, ο συμπλέκτης και τα κουμπιά του κιβωτίου. Απ' ό,τι διάβασα, δεν υπήρχε τέλεια υποστήριξη στο Prologue. Έχουν περάσει βέβαια και 2+ χρόνια από τότε.. αλλά υπάρχει η DF GT :/ Προπαρήγγειλα το Collector's από Multi :dance3::man_in_love::clap::shout::smoke::magic: (πιστεύω να εκφράζουν τα αποπάνω το πως αισθάνομαι..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 16, 2010 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω αξιζει η αγορα PS3 μονο και μονο γι αυτο το παιχνιδι. Απο τα GranTurismo1&2 στο PS1 δεν εχω παιξει καλυτερο παιχνιδι στον υπολογιστη με αυτοκινητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 17, 2010 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Απο τα GranTurismo1&2 στο PS1 δεν εχω παιξει καλυτερο παιχνιδι στον υπολογιστη με αυτοκινητα. Τι μας θυμησες ρε φιλε τωρα...μιλαμε για τρελο καψιμο και τα δυο gran turismo.. Τωρα το gt5 θα ειναι κορυφη τι να λεμε τωρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Νοέμβριος 17, 2010 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Παιδια ολα καλα και ομορφα αλλα εμενα με ξενερωσε το οτι μας πιπιλαγαν το μυαλο με 1000+ αυτοκινητα τοσο καιρο και τελικα εχουν καμοια 20 αρια s2000 15 viper 7-8 nsx...με λιγα λογια το ιδιο αυτοκινητο απο διαφορετικες ομαδες αγωνων...στην ουσια πραγματικα πρεπει να ειναι καπου 600 αυτοκινητα διαφορετικα...τωρα θα μου πειτε και καλα ρε Νταλαρα 600 δε σου φτανουν;;; Και εξηγουμαι...δεν εχουνε κανει σωστη επιλογη αυτοκινητων οσον αφορα τα mini gti...Απο εναν τετοιο τιτλο περιμενεις πολλα...ειδικα αμα σου λενε 3 χρονια τωρα 1000 αυτοκινητα περιμενεις να δεις μεγαλη ποικιλια...και μου πειτε οσοι ειστε λατρεις του αυτοκινητου οτι δεν περιμενατε να δειτε ενα saxo vts ενα swift gti και αλλα καλα πριονια της ενδοξης δεκαετιας του 90.Aν δεν κανω λαθος ουτε corsa opc ουτε colt czt ... αφου βαλανε και ενα seataki καλα να λεμε...γενικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι παραμεληθηκε η mini gti κατηγορια...τωρα να αγορασω μια ferrari η μια gallardo 600hp να την φτασω 1000hp προσωπικα δε μου λεει τιποτα...Οπως και να εχει ομωσ θα το λιωσω και εγω σαν παιδακι :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 17, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![ame=http://www.youtube.com/watch?v=CNtmrEU9ZQw&feature=player_embedded]YouTube - GRAN TURISMO 5 - 2ND Intro - HD 720p[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 17, 2010 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 σύμφωνα με το από πάνω βίντεο η ζωή τελειώνει εδώ και ξεκινάει το GT5 ...A !! , μου φαίνεται ότι μέσα θα έχει την πίστα από το topgear οπότε να διαλέξουμε ένα σαράβαλο να κάνουμε γύρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 17, 2010 Author #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Επίσης [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Νοέμβριος 17, 2010 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Παιδια ολα καλα και ομορφα αλλα εμενα με ξενερωσε το οτι μας πιπιλαγαν το μυαλο με 1000+ αυτοκινητα τοσο καιρο και τελικα εχουν καμοια 20 αρια s2000 15 viper 7-8 nsx...με λιγα λογια το ιδιο αυτοκινητο απο διαφορετικες ομαδες αγωνων...στην ουσια πραγματικα πρεπει να ειναι καπου 600 αυτοκινητα διαφορετικα...τωρα θα μου πειτε και καλα ρε Νταλαρα 600 δε σου φτανουν;;; Και εξηγουμαι...δεν εχουνε κανει σωστη επιλογη αυτοκινητων οσον αφορα τα mini gti...Απο εναν τετοιο τιτλο περιμενεις πολλα...ειδικα αμα σου λενε 3 χρονια τωρα 1000 αυτοκινητα περιμενεις να δεις μεγαλη ποικιλια...και μου πειτε οσοι ειστε λατρεις του αυτοκινητου οτι δεν περιμενατε να δειτε ενα saxo vts ενα swift gti και αλλα καλα πριονια της ενδοξης δεκαετιας του 90.Aν δεν κανω λαθος ουτε corsa opc ουτε colt czt ... αφου βαλανε και ενα seataki καλα να λεμε...γενικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι παραμεληθηκε η mini gti κατηγορια...τωρα να αγορασω μια ferrari η μια gallardo 600hp να την φτασω 1000hp προσωπικα δε μου λεει τιποτα...Οπως και να εχει ομωσ θα το λιωσω και εγω σαν παιδακι :shout: Ενταξει το game γενικα τα σπαει..Παιζει ν το παρω δωρο στον κολλητο π εχει ps3 για να καουμε.. Δν εχει CZT??Οχιιιι Ψηνομουν να βαζαμε κοντριτσες σε πιστα με το Swift Sport εγω κ με το CZT αυτος..Μιας κ εχουμε τα αντιστοιχα πραγματικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 17, 2010 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 μπορεί να βάλουν online shop που να κατεβάζεις αμάξια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 18, 2010 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 επειδη ειμαι ασχετος με δαυτοτο gran turismo 5 prologue τι ειναι ;αλλο ειναι απο το gran turismo 5 σκετο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 18, 2010 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 επειδη ειμαι ασχετος με δαυτοτο gran turismo 5 prologue τι ειναι ;αλλο ειναι απο το gran turismo 5 σκετο ;To gran turismo 5 prologue είναι ότι λέει ο τίτλος του. Ένα πρόλογος για το τι θα επακολουθούσε, δηλαδή το gran turismo 5. Ήταν κάτι σαν demo δλδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Νοέμβριος 18, 2010 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενα απο τα ωραιοτερα intro-video που εχω δει! και το παιχνιδακι πρεπει να τα σπαει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 18, 2010 Author #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Έτοιμος Ελπίζω να έχω αύριο το Prologue για να ξαναρίξω μια δοκιμή. No comments για το cable management plz, θα τα μαζέψω το ΣΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 19, 2010 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2010 Τελικα αξιζει τα λεφτα της η G27?Ποιο ακριβη κ απ το PS3 ειναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 19, 2010 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2010 Για να κάνουμε κουμάντα σιγά-σιγά.Να κανονίσουμε, δεν ξέρω πώς, δεν ξέρω αν είναι εφικτό, να έχουμε κάποια private online συνάντηση, μέλη του Λάμπη μόνο, να αγωνιστούμε μεταξύ μας.Επίσης καλό θα είναι όσοι δεν έχουν τιμόνι, να πάρουν. Επίσης καλό είναι να πάρουν τιμόνι με συμπλέκτη, μιας και υποστηρίζεται κανονικά.Εκτός από Logitech έχει πάρει το μάτι μου και μια άλλη μάρκα (Fanatec Porsche 911 Turbo S wheel [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-8GYmb5XiHg]Fanatec Porsche 911 Turbo S wheel[/ame] ή κάτι τέτοιο), πρέπει να "λέει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 19, 2010 Author #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2010 Δεν ήξερα ότι έχεις PS3. Για το private λίγο δύσκολο το κόβω, μακάρι να είναι εφικτό. Γμτ έβγαλα και εγώ video αλλά δεν έχει ήχο, έχει χαλάσει το μικρόφωνο της Kodak . Πάντως ΟΚ τα σπάει το Prologue με G27.. Καμία σχέση με το pad. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε δουλεύουν τα paddles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 19, 2010 Author #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2010 Τελικα αξιζει τα λεφτα της η G27?Ποιο ακριβη κ απ το PS3 ειναι.... Σε Logitech, οι μόνες σου επιλογές είναι η DF GT και η G27. Η G25 έχει καταργηθεί και μόνο μεταχειρισμένη μπορείς να τη βρεις. (ή ξεχασμένη σε κάποιο μαγαζί ) Μπορείς να δεις και τις Fanatech, απ' ό,τι διαβάζω είναι εξίσου καλές αλλά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχω άποψη. Τώρα για το αν αξίζει η G27 δε μπορώ να σου πω. Είχα 50% έκπτωση από Logi, η DF GT θα μου έβγαινε 65€ και η G27 175€. Μιας και μια φορά παίρνω τιμόνι, είπα να σκάσω το 100άρι παραπάνω και να πάρω τη G27. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 19, 2010 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2010 Όχι μόνο έχω PS3 εδώ και 2 και βάλε χρόνια, αλλά στο "Gran Turismo 5 acdemy time trail demo with the Nissan 370 Z stock on Indianapolis" [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Y6kD9tYDJLo]YouTube - Gran Turismo 5 Time Trial demo (Stock Nissan 370Z, 22nd place when filmed)[/ame](δεν είναι δικό μου το βίντεο), είχα καταφέρει να κάνω από τους καλύτερους χρόνους από Έλληνες (μέσα στη 10άδα αν θυμάμαι καλά), 99η θέση ή κάτι τέτοιο παγκόσμια. Ήταν όμως αγγούρι η οδήγηση.Αλήθεια υπάρχει κάπου η λίστα με τους χρόνους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.