LevelOne Νοέμβριος 27, 2010 #121 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Δεν διάβασα όλο το thread γιατι έπεσα με τα μούτρα στο παιχνίδι. Οι μεταφράσεις στα Ελληνικά είναι πραγματικά πολύ καλές. Ακόμα και ο Ιαβέρης θα αισθανόταν στο σπίτι του. (Βλ. "εσάκι", "μεσα-εξω-μεσα", "μυτι-τακούνι" κλπ.) Ειναι το πρώτο παιχνίδι που παίζω που έχει δωθεί τόση λεπτομέρεια στα Ελληνικά. Ακόμα και οι περιγραφές στα αυτοκίνητα, δεν είναι βγαλμένες στο πόδι απο translate, αλλα ειναι προσεκτικά γραμμένες και ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ λεπτομερείς και σωστές!! (Δεν κοιτάμε μόνο το gameplay, αλλα την όλη προσέγγιση του παιχνιδιού στο θέμα racing).Τώρα, απο gameplay είναι σαφώς ανώτερο απο τα προηγούμενα. Κορυφαία σκηνή: Civic Type-R EK, μολις το τουρμπισα και πήγε 330 άλογα. Επάνω σε στροφή, πάτημα γκαζιού = φευγει με τα μούτρα, γράφει και καπνίζει. (= οσο πιο κοντά στην πραγματικότητα γινεται). Αυτο εμένα αρκεί.Τώρα, οσον αφορά το Forza, αν θέλετε να το συζητήσετε, ανοίξτε άλλο κατάλληλο θέμα. Για κάποιον λόγο, (ονοματα δεν λέμε) μερικοί, ωσάν μεγαλομέτοχοι εταιρειών, δεν χάνετε ευκαιρία να ... υπερασπιστείτε ή να θάψετε. Κόφτε το όσο είναι νωρίς.Just my nickel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 27, 2010 #122 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Θα μπορουσα να σου αποδειξω alexis το αντιθετο για το τι κανει ο Yamauchi και στο φωτισμο αλλα και σε πολλα σημεια!...οπως ειπε ο Levelone ας το αφησουμε εδω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 27, 2010 #123 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ama9qc_sucY]YouTube - Gran Turismo 5 Drift - RE Amemiya FD3S G25 900Deg[/ame] nice περιμένουμε ένα τέτιο [ame] [/ame][ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 27, 2010 #124 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Ποιος οδηγάει ο sebastia loeb ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 27, 2010 Author #125 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Έφτασα στο Ending Movie και είμαι μόνο level 18. Άντε να πάω 20 να δω τι γίνεται με τους Extreme αγώνες.. Λογικά θα έχει και 24ωρο :hang3:ΥΓ. Έριξα περίπου 200Κ για να φτιάξω την SV.. ΚΟΛΑΣΗ στη Nordschleife, σε αγώνα που έτρεξα έκανα 6.37, χωρίς τους άλλους άμπαλους, με rolling start και λίγη προσοχή σε 1-2 σημεία που έκανα λαθάκια πέφτει άνετα κάτω από 6.30 :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 27, 2010 #126 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 plz στείλε μου pm που μένεις racer να έρθω ... ή να ανεβάσεις ένα βιντεάκι για την SV κλπ... πλζ έχει γεμίσει το youtube με άσχετους (ήμαρτον τα βίντεο έξω από το αμάξι) edit μόλις βρήκα έναν που ξέρει [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Νοέμβριος 27, 2010 #127 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Τόσος κόπος να μεταφέρει την ατμόσφαιρα (πεταλιέρες, μεγάλη tv etc etc)....και οδηγάει με τις κάλτες ο μπίχλας :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Νοέμβριος 28, 2010 #128 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 outlaw εχεις μεγαλο λαθος.μιας και εχω την g25 παιζω παντα με καλτσες.τα πεταλια ειναι κοντα το ενα με το αλλο και παπουτσι δεν βολευει καθολου.ειδικα οταν θες να κανεις μυτη τακουνι.οκ αυτος στο video δεν εχει την g25 παρα μονο το shifter της.το μονο παπουτσι που μπορεις να παιξεις ειναι τα αγωνιστικα που ειναι πολυ λεπτα η κατι παρομοια puma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 28, 2010 Author #129 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 + το θέμα του λερώματος της πεταλιέρας :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 28, 2010 #130 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Είναι καλή φάση όποιος έχει G25/27 να κάνει τη μοντίφα των ανάποδων πεταλιών, ώστε να μοιάζουν σαν πραγματικά. Και αν δεν κάνω λάθος και ο τύπος με τις κάλτσες το ίδιο έχει κάνει.BTW και εγώ με τις κάλτσες οδηγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 28, 2010 Author #131 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Ναι αλλά πρέπει να έχεις κατάλληλο χώρο για να τα στηρίξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 28, 2010 #132 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KKc63MMmZMM&feature=related]YouTube - Fanatec 911 GT3 RS V2 Review[/ame]To καλυτερο τιμονι στην αγορα !!! ->>> Porsche 911 GT3 RS V2 Wheel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 28, 2010 #133 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Ουτε εγω μπορω με παπουτσια στην πεταλιερα.Γλιστραει το ποδι.Αλλα και με καλτσα....μετα γινεται μαυρη lol . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Νοέμβριος 28, 2010 #134 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Και εγω σα καμμενος στα τιμονια μονο με καλτσα την παλευω...εχεις και καλυτερη αισθηση του ποσο πατας τα πεταλια...μπιχλας τηα ηταν εαν δε φοραγε καθολου καλτσα :bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 28, 2010 #135 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Δηλαδη η τιμονιερα που ποσταρε ο Seb ειναι καλυτερη απο G25/G27 right?Για top of the range λυσεις which is best? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 28, 2010 #136 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Υπάρχει μια υπερ-customια, βασισμένη στην τότε dfp, με άλλο τιμόνι, πεντάλ, λεβιέ...Αλλά μιλάμε για άπειρα λεφτά και πολύ καμενιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 28, 2010 Author #137 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Λένε ότι είναι καλύτερη αλλά ξεφεύγει. 320€ το τιμόνι σκέτο, 200€ τα Clubsport πετάλια (έχουν FFB στο φρένο !!!!! ), άλλο ένα 50άρι το κιβώτιο, με τόσα δηλαδή παίρνεις μια G27 και ένα κάθισμα playseats Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 28, 2010 #138 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 320€ κοστίζουν όλα μαζί. Το τσέκαρε πριν καμια εβδομάδα ο αδελφός μου. Επίσης είδε reviews που λένε ότι είναι λίγο πιο κάτω από G27. Αν υπάρχει αντιπρόσωπος Ελλάδα θα ήθελα να τη δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Νοέμβριος 29, 2010 #139 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 η κορυφη στην εξομοιωση...λεφτα να εχεις και χωρο.FREX GP International Link to comment Share on other sites More sharing options...
espoff Νοέμβριος 29, 2010 #140 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς τι πωλήσεις έκανε το GT5 τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του; Έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν βρίσκω κάποιο συγκεκριμένο νούμερο. Το μόνο που λέει είναι πως είχαν πρόβλημα με το online mode γιατί πέσανε πολλοί μαζί. Σίγουρα θα έχει ξεσκιστεί να πουλάει αλλά θα ήταν ωραίο να ξέραμε και πόσο. Το μόνο κείμενο που βρήκα ήταν αυτό Έπεσαν οι server με το Gran Turismo 5 (+video) | Highoctane.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.