racer Νοέμβριος 25, 2010 Author #101 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Εννοείται ότι έχω λεφτά, κοντεύω να φτάσω το 1ΚΚ. Ευτυχώς που μου θύμισες για το GT-R γιατί υπάρχει και Trophy για χρόνο 7.29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 25, 2010 #102 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Το ποιο κοντεύεις να φτάσεις; Το 1ΚΚ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 25, 2010 Author #103 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 1.000.000. 1ΚΚ νομίζω σωστό είναι (σε έχω κάνει add στο PSN) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 25, 2010 #104 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Σωστά τα λες απλά δυσκολεύτηκα να το πιστέψω. Καλά πόσες ώρες έχεις παίξει; Δεν έχω μπει ακόμα online γιατί καθυστερεί λόγο προβληματική ιντερνετοσύνδεσης.Ακόμα διπλώματα παίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 25, 2010 Author #105 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Όχι πολύ, αφού χθες το πήρα . Λεφτά καλά δίνουν τα "Ειδικά". (δε θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται τώρα, είναι αυτό που έχει το Top Gear, το AMG Driving School κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 25, 2010 #106 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Τώρα παίζω με το καρτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Νοέμβριος 26, 2010 #107 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 τελικα το παιχνιδι τι λεει ρε παιδες μετα απο 200 αιωνες ετοιμασιας?αξιζει τοσο αυτη την αναμονη?δεν μιλαω για γραφικα φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Νοέμβριος 26, 2010 #108 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Πρώτη φορά που μπαίνεις στο παιχνίδι χάνεις λίγο την μπάλα με τα μενού, αλλά είμαι καταπληκτικό κατα την γνώμη μου, και όντως τα special events δίνουν τρελά φράγκα:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 26, 2010 #109 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 τελικα το παιχνιδι τι λεει ρε παιδες μετα απο 200 αιωνες ετοιμασιας?αξιζει τοσο αυτη την αναμονη?δεν μιλαω για γραφικα φυσικα.Αυτή δεν είναι μια ερώτηση που μπορεί να απαντηθεί ακόμα. Κατά τη γνώμη μου ακόμα δεν έχω δει σχεδόν τίποτα από το παιχνίδι. Υπάρχουν κλασικά τα διπλώματα και οι αγώνες, δηλαδή όχι ουσιαστική διαφορά από το 4.Κάποιοι περίμεναν να έχει πρωτάθλημα WRC και Touring Cars. Δεν έχει, για αυτούς που το περίμεναν είναι έλλειψη, για μένα όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 26, 2010 #110 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Κάντε με add στο playstation network αλλά γράφτε μήνυμα ποιος είστε (lab username) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 26, 2010 #111 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Ρε σεις πείτε εντυπώσεις από το παιχνίδι και αφήστε τα σουβλάκια :warning2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 26, 2010 #112 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Εντυπώσεις γενικά δεν με εντυπωσίασε...- Γραφικά καλά για κονσόλα, οχι όπως φαίνονται στα βιντεακια του σκηνοθέτη Yamautsi, μερικές πίστες φαίνονται gt4 hd όπως και τα non premium cars... όπου τα non premium cars ειναι σαν οι φτωχοί συγγενείς του παιχνιδιού.- Ήχος αρκετά καλός...- Το Α.Ι είναι αδιάφορο, κλασικό Gran turismo...- Τα καιρικά φαινόμενα δεν με πείθουν μονο απο την μέσα κάμερα φαίνονται καλά, όταν είσαι απεξω ειναι κλάμα.... (καμία σχέση με την βροχή του f1 2010)- Για το gameplay δεν θα μιλησω γιατι ειναι και θεμα γουστου....γενικα δεν πείθομαι με την αισθηση ταχυτητας που μου δινει...Γενικά ένα 8αρακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 26, 2010 #113 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Έχω φτιάξει ένα δικτυακό lounge με όνομα TheLab.gr - Επειδή τα μεγάλα παιδιά δε σταματούν να παίζουν ποτέ όσοι θέλετε μπείτε να αγωνιστούμε, μέχρι τις 18:00 θα το έχω ανοικτό. Για πίστα έχω βάλει την Grand valley και οδηγώ ένα mazda miata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 26, 2010 #114 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Να δείτε τι έχουν κάνει στο παιχνίδι, οι άνθρωποι ειναι για γέλια... Λοιπον οπως ειπα λενε για 1000 αμάξια απο τα οποία τα 200 είναι PREMIUM και τα 800 είναι ΜΟΥΦΑ Εικόνες από το ίδιο αμάξι Mitsubishi Lancer Evο premium car GT5 PREMIUM PS3 -> (200 αμάξια) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us FORZA 3 (XBOX 360) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Oπως βλεπουμε το Forza 3 του ριχνει ανετα....(μονο στο glossy style που εχει η ζαντα στο GT αλλα ειναι πολυγωνικη ενω στο forza κανονικη) NORMAL CARS GT (800 είναι συνολικά) -> EINAI AΣΤΕΙΟ!!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Το αστείο συνεχίζεται και στις πίστες όπου αρκετές είναι περασμένες από το GT4 και PS2 (Laguna Seca) GT5 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us FORZA 3 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Δίνω το ιδιο σημείο και στις 2 κονσόλες (ps3, xbox 360) Ποσα χρονια κανανε να το ετοιμασουν? 5 χρονια !!!!!! Πρεπει να ειναι πολυ noobades... Για παμε GT5 VS FORZA 3 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Yamauchi κόλλα καλά τα χαρτονοtextures σου να μην πέσουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 26, 2010 Author #115 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Απογοήτευση η SuperVeloce.. Ευτυχώς που στο event της Lambo μου 'δωσε την Countach LP400 :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 26, 2010 #116 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 για δώσε βίντεο ... με την SV Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 26, 2010 Author #117 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Θα είχα βγάλει αλλά δεν έχω κάμερα, αν έχω την TZ10 το ΣΚ θα ανεβάσω σε HD :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 26, 2010 #118 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 dolly : καλυτερα βρες xbox και ελατε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 26, 2010 Author #119 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Και με τι τιμόνι θα παίξεις στο 360; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 27, 2010 #120 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Σεβαστιανέ, τα μοντέλα στο Forza 3 είναι όντως λίγο πιο προσεγμένα και είναι εμφανές ότι έχουνε περισσότερα πολύγωνα από το GT5. Έχοντας πει όμως αυτό η φυσική, ο φωτισμός, οι σκιές και οι ανακλάσεις είναι πολύ ανώτερες στο GT5. Και αυτό δε φαίνεται σε στατικά καρέ. Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bxH6ZJ_PqeQ]YouTube - V2.fi grafiikkavertailu: Forza Motorsport 3 vs. Gran Turismo 5[/ame] Πρόσεξε τον φωτισμό της καμπίνας. Και τις λεπτομέρειες στα ταμπλώ. Επίσης δες διαφορά στο 1.28 όταν βγαίνει και εκτός καμπίνας η κάμερα. Επίσης [ame] [/ame]Η διαφορά είναι χαώδης. Και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, του Forza αν και ίσως λίγο πιο προσεγμένα ως μοντέλα, να φαίνονται σαν παιχνιδάκια, γιατί δεν φωτίζονται καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.