racer Νοέμβριος 24, 2010 Author #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Έτσι θα μπορούσε να το πάρει η RBR φέτος [ame=http://www.youtube.com/watch?v=qotsrSxyqXA&feature=player_embedded]YouTube - Gran Turismo 5 - reverse Kart win[/ame] Ολόκληρη ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ πέρασα για να το πάρω, όλα καλά όμως Για γράφτε και PSN usernames να friendαριστούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 24, 2010 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Πως θα γίνει να παίξουμε κάναν αγώνα μαζί οι λαμπίτες, για ψάχτε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 24, 2010 Author #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Πες username ντεhttp://www.examiner.com/video-game-news-in-national/gran-turismo-5-includes-a-surprise-for-your-birthday Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 24, 2010 #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 1. Είμαι στο γραφείο, οπότε δεν έχει νόημα να σου πω2. Δεν το θυμάμαι πώς ακριβώς το έχω βάλει στο PS3.3. Μετά τις 17:30 που θα είμαι στο σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 24, 2010 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Έτσι θα μπορούσε να το πάρει η RBR φέτος YouTube - Gran Turismo 5 - reverse Kart win Ολόκληρη ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ πέρασα για να το πάρω, όλα καλά όμως Για γράφτε και PSN usernames να friendαριστούμε. Έπρεπε να τρέξεις με την όπισθεν ή έχεις καεί ολοκληρωτικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 24, 2010 Author #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Δεν είναι δικό μου το video Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Νοέμβριος 24, 2010 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 χαχαχαχα απιστευτο καψιμο το kart με την οπισθεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 24, 2010 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Έτσι θα μπορούσε να το πάρει η RBR φέτος Ολόκληρη ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ πέρασα για να το πάρω, όλα καλά όμως Για γράφτε και PSN usernames να friendαριστούμε. τωρα αυτο θεωρειται ρεαλιστικο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 24, 2010 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 τωρα αυτο θεωρειται ρεαλιστικο ;To Gran Turismo είναι οτι πιο hyperarismeno racing game υπάρχει στον πλανήτη!!!!Το φρεναρισμενα της πατημένης Γάτας το διόρθωσαν...Με to escudo pikes ειχα βγει νικητης στο διαγωνισμο τελικης στο games το 2002 εαν θυμαμαι καλα!!! με 1000 χλμ τελικη και το αμαξι σουζα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 24, 2010 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 για το βιντεακι μιλαω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 24, 2010 #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 για το βιντεακι μιλαω...και σου ξαναλεω, ξερεις ποσα τετοια θα βγουν!!!Περιμενεις τον πραγματικο simulator σε κονσολα ? .....βεβαια δεν συμπαθω το καθαρα sim γιατι κατανταει κουραστικο!Ολα αυτα τα racing εχουν μεσα τους και την διασκεδαση(no sim καταστασεις)....!!!!Απλα το real driving simulator είναι ΑΣΤΕΙΟ να αναγράφεται στο κουτί.... ένα απλό GT5 αρκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 24, 2010 #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 οχι αλλα ξερεις τι ; λενε ολοι οτι ειναι απο τα πιο ρεαλιστικα παιχνιδια που υπαρχουν.. δεν φερνω αντιρρηση σε αυτο σε καμμια περιπτωση , αλλα βλεποντας το βιντεακι τραβαγα τα μαλλια μου , βλεποντας να στριβει ετσι με την οπισθεν(βγαζω εξω τον παραγοντα οτι επιανε ιδια ταχυτητα.Δεν εστιαζω εκει). αλλα λιγο πολυ ξερουμε (εχουμε κανει κ καγκουριες με το αμαξι) πως με οπισθεν αν στριψεις , εχεις φαει ενα ωραιο 180μοιρες χωρις να το καταλαβεις κ εδω μου κανει ολη την πιστα ; μηπως γυρναει σε arcade το παιχνιδι μολις μπει το "R"(allye) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 25, 2010 #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Όποιος θέλει ρεαλισμό παίζει LFS Ιάσονα…Το παιχνίδι αυτό όπως και το FM3 στο 360, είναι αρκέιντ με (καλή) δόση ρεαλισμού.Ο ρεαλισμός πάει στις πίστες, τα αυτοκίνητα, και άντε στα σημεία φθοράς του αυτοκινήτου.Τώρα στο 5ο παιχνίδι βάλανε ζημιά, και να μπορεί το αμάξι να έρθει τούμπα… τα προηγούμενα 10 χρόνια «το απόλυτο racing simulator» ΔΕΝ τα είχε. Εντάξει το ρυθμίζεις και όλα αλλά ΔΕΝ είναι τρελό simulator, είναι ένα ΠΟΛΥ καλό racing game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 25, 2010 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Όποιος θέλει ρεαλισμό παίζει LFS Ιάσονα…Το παιχνίδι αυτό όπως και το FM3 στο 360, είναι αρκέιντ με (καλή) δόση ρεαλισμού.Ο ρεαλισμός πάει στις πίστες, τα αυτοκίνητα, και άντε στα σημεία φθοράς του αυτοκινήτου.Τώρα στο 5ο παιχνίδι βάλανε ζημιά, και να μπορεί το αμάξι να έρθει τούμπα… τα προηγούμενα 10 χρόνια «το απόλυτο racing simulator» ΔΕΝ τα είχε. Εντάξει το ρυθμίζεις και όλα αλλά ΔΕΝ είναι τρελό simulator, είναι ένα ΠΟΛΥ καλό racing game.Η ζημιά είναι πετσοκομμένη! Μισές δουλειές κάνουν... καλύτερα να μην την έβαζαν...5 χρόνια γι αυτό το gt5 είναι too much... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 25, 2010 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Α νάτα μας... δεν έχω προλάβει ακόμα να δανειστώ κανένα ΠΣ3 να το λιώσω... Διάβασα πως ολοκληρομένο μοντέλο ζημιάς έχουν ~20% των συνολικών αυτοκινήτων...δηλαδή φρύδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 25, 2010 #76 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Α νάτα μας... δεν έχω προλάβει ακόμα να δανειστώ κανένα ΠΣ3 να το λιώσω... Και τιμόνι, αλλιώς δεν έχει αξία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 25, 2010 #77 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 dolly , θες να σου φερω g25 να την εχεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 25, 2010 #78 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Ναι, και ένα PS3 πλζ Μολις το πάρω (αν το πάρω λέμε τώρα) θα σε καβατζάρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 25, 2010 #79 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Θέλετε να 'ρθείτε σπίτι μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Νοέμβριος 25, 2010 #80 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 για κοίτα που θα μπω και εγώ στο τριπάκι να αγοράσω τιμονιέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.