Chosen Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2004 Αν σας αρεσουν, μπορειτε να κατεβασετε απο εδω την νεα ταινια του γραφοντα, με highlights απο το UT2003. Ειναι ~360Mb MPEG, συμπιεσμενο στα 323Mb, διαρκειας ~16 λεπτων και με πολυ δυνατη μουσικη. Enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam.... Απρίλιος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Λοιπόν chosen το καλό που σου θέλω να είναι και γ@μώ τις ταινίες γιατι κατεβαίνει με isdn 64!!! Aν δεν είναι έρχομαι πάνω να σου πώ δυο λογάκια....... :boxed: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Συγγνώμηκανένα πρόγραμμα συμπίεσης σε DVIX δεν έχεις???Συγγνώμη αλλά δεν κάθομαι να κατεβάσω 323ΜΒ αρχείο με το 56K modem μου.Το δεύτερο μεγαλύτερο αρχείο που έχω κατεβάσει είναι το demo ου Unreal 208MBΚαι το μεγαλύτερο που έχω κατεβάσει είναι 250MB ένα μοντάρισμα του WRC του 2000 (τρελαίνομαι για αυτό ο θέαμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 6, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από kayndΣυγγνώμη αλλά δεν κάθομαι να κατεβάσω 323ΜΒ αρχείο με το 56K modem μου. OK. Sorry for insisting... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Αδεια cd εχεις πιστευω...οποτε για γραφτο και φερτο σε κανα παρασκευιατικο καφε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 6, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Γι' αυτο το εκανα MPEG, γιατι πολλοι φιλοι απο τους UTαδες δηλωσανε επιθυμια να κανουμε SVCD με τις UTοταινιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 ....k κανετε αυτες τις τανιες???κατι αντιτοιχο με τα .pcx να φανταστω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 16:21] OK. Sorry for insisting... Καλά ντε μη ζητάς και συγνώμη! Τι φταις εσύ αν εγώ παιδεύομαι με μία κοινή 56K σύνδεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Ετοιμάζονται και Rainbow Six 3 videos.www.debris.gr/hellas/forum( δεν ξέρω πότε ακριβώς θα τελειώσουν , αλλά όταν υπάρξει κάποιο , θα ποστάρω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Καλα θα μας τρελανετε τι να τα κανουμε τα videos??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Κατσε γιατι δεν καταλαβα ο πεππας ειναι H clan?????Ποτε εγινε αυτο και δεν το πηρα χαμπαρι? :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Ναι φίλε!Στο Raven Shield.Πόσο καιρό έχεις να μπείς στο φόρουμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 8, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2004 OMFG! Ειμαι στην ιδια clan με τον peppa και δεν το ηξερα?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 8, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2004 Σε ποιά ομάδα είσαι Chosen?UT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Απρίλιος 13, 2004 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 ΕΛΕΟΣ ΡΕ lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.