unseen Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2004 Γιαννη την εβαλα την μητρικη γιατι για ακομη μια φορα εκαψα απο μ@λ@κια μου την asus μου. Μπουταρει αλλα οτι ρυθμισεις και να κανω στο bios δεν μου τις κραταει και μαλιστα δεν ανοιγει κιολας μετα. Με bios default ολα οκ. Ξερεις τιποτα εσυ ή κανεις αλλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 5, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Ρε παιδια κανεις αλλος? Η μητρικη ειναι Α7Ν8Χ της Asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza1980 Απρίλιος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 κοιτα το clear cmos jumber αν είναι οκ. αν ειναι βάλε μια άλλη μπαταρια απο αλλη μοβο ή καινουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 5, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Αλλαξα και μπαταρια. Το clear cmos ειναι οκ.Υ.Γ Εχω εναν Duron 800Μhz που χτυπαει ανετα 1050 σε μια gigabyte μητρικη ενω σε αυτην τιποτα. Ααα..και το clockgen δεν με αφηνει να αλλαξω fsb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Ασε το αθλημα μεχρι να γυρισει ο SBS , λογικα εαν δεν αντεχει τo oc η ασους το ξαναγυρνα στις μαμα ρυμθισεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 5, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Ρε συ στα 100χ8 δουλευει ο καημενος ο Duroνακος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 έλα Χρίστο με κοψοχολιασες, νόμιζα ότι έπαθε corruption πάλι. Δίπλα στο NB έχει ένα jumberάκι για επιλογή 100 ή 133/166 bus. Aλλαξε το και δες τι κάνει. Αν δε βελτιωθεί η κατάσταση δοκίμασε να flashάρεις σε καμοία παλιότερη έκδοση. (1004 ήταν καλή, μη πας σε πιο παλιά αν είσαι πάνω σε SATA). Γενικά νομίζω ότι κάπου στο βιβλιαράκι της mobo η ASUS αναφέρει ότι υποστηρίζει επεξεργαστή από 1000 και πάνω. Δε ξέρω αν έχει καμοιά σχέση.Mα και συ βρε παιδάκι μου Duron 800????? που το θυμήθηκες????? είναι και κλειδωμένος...:...: Σε μένα πάντως έπαιζε με τον Barton, αν και το οc δεν ήταν χειρότερο από άλλες υλοποιήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 6, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Και το jumperaki αλλαξα , και παλιοτερο βιος εβαλα. Τεσπα δεν πειραζει κι ετσι καλα παει. Ο duron ηταν η μεγαλη μου αγαπη!(Τον ειχα ξεκλειδωσει με μολυβι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.