Jump to content

580GTX SLI csaris & sebastian

csaris

Recommended Posts

Θα αφησω προς σκεψη το γεγονος οτι καποια πραγματα δεν ειναι και τοσο τυχαια.. 6970 <> 5970..

αφού η amd έχει κάρτες, που κολάει ?

έχει πρόβλημα στο bios? στους drivers? ΠΟΥ?

Αν ήταν τόσο uber όσο υπονοείς εδώ και εκεί με το γάντι , γιατί δεν βγάζει η amd ένα μουφο driver (to begin with) και μετά να στρώσει? αφού και με μάπα driver θα του ρίχνει στα αφτιά του ανταγωνισμού ή τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν ένα bios για μια gpu ? (πρωσοπικά αυτό με το bios δεν το πιστευω, γιατί αν έχει κολήσει εκεί η amd προβλέπω να παίζουν τα παιδάκια bbfc2 με 320 FPS και να νιώθουν ότι παίζουν 20 και να σκάει ctd αέρα πατέρα... oh wait τα ctd's έχουν να κάνουν με τους drivers νομίζω...

Πες μου γιατί δεν θα είναι φώλες οι 6970, αυτό πες μου μόνο.

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply
αφού η amd έχει κάρτες, που κολάει ?

έχει πρόβλημα στο bios? στους drivers? ΠΟΥ?

Αν ήταν τόσο uber όσο υπονοείς εδώ και εκεί με το γάντι , γιατί δεν βγάζει η amd ένα μουφο driver (to begin with) και μετά να στρώσει? αφού και με μάπα driver θα του ρίχνει στα αφτιά του ανταγωνισμού ή τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν ένα bios για μια gpu ? (πρωσοπικά αυτό με το bios δεν το πιστευω, γιατί αν έχει κολήσει εκεί η amd προβλέπω να παίζουν τα παιδάκια bbfc2 με 320 FPS και να νιώθουν ότι παίζουν 20 και να σκάει ctd αέρα πατέρα... oh wait τα ctd's έχουν να κάνουν με τους drivers νομίζω...

Πες μου γιατί δεν θα είναι φώλες οι 6970, αυτό πες μου μόνο.

Trollarw καταστρέφεις το topic...

Προσπαθείς να αποδείξεις τι?

Για σενα η nvidia ειναι super duper, ωραια το καταλαβαμε, πουλα παρε nvidia και τέλος!

@Zpaf

Aυτο ειναι με default στα 4' date='2ghz (200x21)

[ATTACH']41613[/ATTACH]

Noμιζω ειναι καταπληκτικο να ριχνει σε trifire εστω και λιγο και με 200mhz λιγοτερα στον cpu. Επισης αυτο που βλεπω ειναι full smooth σε αντιθεση με 3χ5870 που ειναι λιγο πιο choppy.

Τι minimum ειναι αυτα ;

Μπας και απ εξω γραφει nvidia και μεσα ειναι ati ; :D

Περιμενω να μου πεις και εσυ οπως ο seb τι βλεπεις απο πλευρας θερμοκρασιων και θορυβου.

Thanks again for the results.

Εχει περιθωρια η AMD να ανεβασει αρκετα τις συχνοτητες οποτε εμενα προσωπικα δεν θα μου εκανε εντυπωση αν η 6970 εβγαινε πανω απο την 580.....Το κακο ειναι οτι μετα θα ανεβει ακομα περισσοτερο η καταναλωση και το Antilles θα εχει ακομα μικροτερη αποσταση απο το Cayman XT.

Trollarw καταστρέφεις το topic...

Προσπαθείς να αποδείξεις τι?

Για σενα η nvidia ειναι super duper, ωραια το καταλαβαμε, πουλα παρε nvidia και τέλος!

νομίζω ότι έχεις άδικο, άλλος καταστρέφει το topic, αλλά δεν θέλεις να δεις μάλλον. Δεν πετάω έγω το flame και μετά να φεύγω.

Δεν προσπαθώ να αποδείξω τπτ, εξάλου εγώ δεν έχω " from inside info " lawl .

Λοιπον παιδες καταρχας πρεπει να ευχαριστησω τον seb για την φιλοξενια και το "κολασμενο" μεσημεριανο (σνιτσελακι με πατατες + σος). :tomato:

Επισης, ολους εσας που ποσταρετε και σας ενδιαφερει να μαθετε 100% εγκυρα νουμερα.

Λοιπον, καταρχας οι καρτες ειναι οι reference της Nvidia δηλ. πανε σε αυτη τη μορφη στους κατασκευαστες και αυτοι αλλαζουν τα κουτακια και τα bios.

Οι καρτες ειναι παρα πολυ δυνατες και ειναι περιπου τα ιδια με 3χ5870 που ειχα πριν αλλα η αισθηση και το smoothness τους δεν συγκρινεται με τις 3χ5870. Επειδη τα timedemos και τα "ξερα" νουμερα δεν μπορουν να αποδωσουν την ολη αυτη αισθηση και την πραγματικη δυναμη των καρτων θα παραθεσω 2-3 screens με fraps on σε δυσκολα σημεια.

Crysis Warhead 1920x1080/8xAA/Maxed Out

[ATTACH]41610[/ATTACH]

[ATTACH]41611[/ATTACH]

Lost (Green) Planet 2 1920x1080/8xAA/Maxed Out

[ATTACH]41612[/ATTACH]

@Zpaf

Aυτο ειναι με default στα 4,2ghz (200x21)

[ATTACH]41613[/ATTACH]

Noμιζω ειναι καταπληκτικο να ριχνει σε trifire εστω και λιγο και με 200mhz λιγοτερα στον cpu. Επισης αυτο που βλεπω ειναι full smooth σε αντιθεση με 3χ5870 που ειναι λιγο πιο choppy.

οταν λες ειναι ιδιες?3Χ5870...

Τι minimum ειναι αυτα ;

Μπας και απ εξω γραφει nvidia και μεσα ειναι ati ; :D

Περιμενω να μου πεις και εσυ οπως ο seb τι βλεπεις απο πλευρας θερμοκρασιων και θορυβου.

Thanks again for the results.

Xαχα! :fun:

Οντως τα 10fps δεν μπορω να καταλαβω που βγηκαν. Ισως να τρωει καποιο σκαλωμα σε καποια εναλλαγη...

Οι θερμοκρασιες ειναι σαν 5870... Σε idle παιζουν γυρω στους 48c και σε games καμια 75αρια περιπου. Διαφορα σε θορυβο σε σχεση με 5870 δεν εχω δει. Νομιζω οτι αν εχεις 5870 αξιζει η αλλαγη αφου ειναι 35% επανω, αλλα αν εχει καποιος 480 δεν αξιζει κατ' εμε.

H καταναλωση με wattομετρο (οσο εγκυρο μπορει να ειναι το οργανακι) ειναι 660w (στοκ καρτες) σε vantage κ σε unigine. Σε games γυρω στα 100w πιο κατω... Ελαχιστα πιο κατω απο 3χ5870.

οταν λες ειναι ιδιες?3Χ5870...

Σαν καρε στα benchmarks εννοω... Στα οποια δουλευει πολυ καλα ο τριτος πυρηνας. Ingame δεν υπαρχει επαφη.

^EDIT στο απο πανω ποστ μου.

Οντως τα 10fps δεν μπορω να καταλαβω που βγηκαν. Ισως να τρωει καποιο σκαλωμα σε καποια εναλλαγη...

10 fps, διοτι δεν ετρεξε το Benchmark δευτερη φορα?Γιατι την πρωτη φορα εχει ενα μεγαλο σκαλωμα και μαμαει τα minimum.....

Συνήθως με το που ξεκινάει το Unigine και πατάς για benchmark τρώει ένα σκάλωμα με αποτέλεσμα να βγάζει <10min fps. Η καλύτερη λύση είναι να το αφήσεις να τρέξει λίγο, 5sec, και μετά να πατήσεις το benchmark button/hotkey.

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτά τα πράσινα "τέρατα" να δίνουν τέτοια min fps.

Συνήθως με το που ξεκινάει το Unigine και πατάς για benchmark τρώει ένα σκάλωμα με αποτέλεσμα να βγάζει <10min fps. Η καλύτερη λύση είναι να το αφήσεις να τρέξει λίγο, 5sec, και μετά να πατήσεις το benchmark button/hotkey.

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτά τα πράσινα "τέρατα" να δίνουν τέτοια min fps.

Ακριβως αυτο

+1

:T:

Παιδες.last warning.

Εχετε ξεφτιλισει το θεμα.

Ειπαμε οκ να υπαρχει ενθουσιασμος ή μη για τις νεες καρτες της nvidia αλλα το να λεει ο καθενας τον καημο του σε ενα θεμα που αφορα τα bench που θελουν να μοιραστουν μαζι μας ο seb και ο csaris κατανταει αηδια.

Over n out.

:slap: Ελιωσαααααα λεμε...

2 αποριες λυστε μου μονο, και σας αφηνουμε να κανετε ησυχοι το review σας...

α) Το κουτι της καρτας ηταν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ και απο ΠΟΥ τις πηρατε?

β):OT:Ο φουρνος πισω σας τι ειχε? :hang3:

keep up...

α) Oπως θα ειδες στο video τα κουτια δεν ηταν σφραγισμενα. Απο Π.

β) Δεν ξερω.

Ρε seb μόλις βρείς χρόνο πες μας λίγο πιο αναλυτικά τι πεζή με 3 monitor να δούμε τι παίζει και αν αξίζει!!!

Ελα τρελιαρη... Κανε μου μια χαρη, να κατεβασεις το radeon pro και να κανεις force το vsync απο εκει. Αν κλειδωνει στα 60hz... bye bye stuttering.

Περιμενουμε cloakια παιδια....

Disable GeForce GTX 580 Power Throttling using GPU-Z | techPowerUp

Αν μπορεσετε να μας πειτε που θα maxαρετε τη μια με sli απενεργοποιημενο, θα ειναι πολυ καλη ενδειξη των πραγματικων δυνατοτητων της καρτας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.