Jump to content

580GTX SLI csaris & sebastian

csaris

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Μεγιες παιδες καλοδουλευτες.

w/e,

pl0x θέλω σύγκρισεις να μπορείτε να κάνετε 2χ580GTX Vs Trifire (5870 cores) (stock all, με τελευταίους drivers)

Σηκωστε λιγο cpu γιατι περιμενω παραπανω στο normal tesselation απο τα γομαρακια.

3χ5870 at defaults

unigine.png

Μεγειες-Μεγειες Τι εγινε Seb μιλαμε για καινουργια Κολαση;

Στο περιβαλλον παιχνιδιου θελω να μου πεις την γνωμη σου τι αισθηση σου αφηνει!

Έχουμε να πούμε πολλά εγώ και ο Csaris απο την εμπειρία μας, αλλα και από την συμβίωσή με την πράσινη σε διαφορετικά setup που έχουμε....

Csari καλοδούλευτες οι καρτουλες σου!

Ενα μεγαλο θετικο, ειναι ο Θορυβος και οι temps, στο κουτι μου σε κατασταση gaming δεν ανεβηκαν πανω απο 70 βαθμους κελσιου!!! Ειναι αθόρυβες σαν 5870 όταν είχα!

Θα το στηρίξουμε οι δυο μας το topic, αργότερα με oc μετρήσεις και με αλλα θέματα πάνω στην πράσινη!

Έχουμε ένα μηνα γιατί μετά πάμε σε Cayman!!!

Ενα μεγαλο θετικο, ειναι ο Θορυβος και οι temps, στο κουτι μου σε κατασταση gaming δεν ανεβηκαν πανω απο 70 βαθμους κελσιου!!!

Μπορεις να μας δωσεις ενα μετρο για θερμοκρασιες και θορυβο σε σχεση με 5870/5970 ;

Μπορεις να μας δωσεις ενα μετρο για θερμοκρασιες και θορυβο σε σχεση με 5870/5970 ;

Λοιπον σε furmark ειχα 81 στην μια και 72 στην αλλη...(81 ειχε αυτη που δεν επερνε αερα λογο της αλλης απο πανω...) αλλά θόρυβο δεν έκαναν!

Kαιει man!

Ο λαος απαιτει λαηβ σχολιασμο καθως τρεχουν τα bench.

Και επιτελους καντε κανα γραφημα οχι ξερα screenshots!

Μan, τα ποσταρα χύμα, αλλα θα γίνουν τα γραφήματα αλλά σε σύγκριση με oc καταστάσεις...

Απλά το screen είναι αγνό!....θα μπει το γράφημα για αντιπαράθεση με κάτι άλλο!

...ολα θα γινουν! Πρεπει να πουμε και καποια πραγματα, αλλα θελει λιγο χρονο!

θελω να πω και για το stuttering σε sli καταστασεις....

Λαθος το ξεκινας.

Ηδη φαινεσαι πολυ προκατειλειμενος .

Νταξει οτι η συσκευασια/packaging ειναι αισχος ισχυει.

Δεν απορω πως σε αυτη την περιπτωση η καρτα ηταν ρημαδιο.

παιδάκια 40,000 πόντους στο vantage σε SLI .... ?

αν ναι , από πότε ξεκινάω να γελάω ... από τώρα ή μετά που θα έρθει το cayman :p

Μην ξεχνάς ότι με trifire και με πρόιμους drivers έφτανες με το ζόρι τα 35-36Κ και με τους 10,1 πλέον φτάνεις τα 40κ ... οπότε μην προδικάζεις τπτ... εξάλου γιατί αργεί η ati να βγάλει κάρτες όταν έχει ήδη αρκετά κομάτια? δεν νομίζω να είναι τόοοσο απλά τα πράγματα... Αν ηταν uber woot θα τις έβγαζε στο καπάκι και δεν θα περίμενε ένα μήνα ολόκληρο αργότερα και να χάσει μερίδα των enthusiasts ... βλέπε εδώ ζωντανό παράδειγμα.

Εdit: εμένα το trifire με 10,4(για τα games που θέλω να παίζω απροβλημάτιστα ΕΛΕΟΣ) με stock clocks σκάει στα 33-34κ ...

Μην ξεχνάς ότι με trifire και με πρόιμους drivers έφτανες με το ζόρι τα 35-36Κ και με τους 10,1 πλέον φτάνεις τα 40κ ... οπότε μην προδικάζεις τπτ... εξάλου γιατί αργεί η ati να βγάλει κάρτες όταν έχει ήδη αρκετά κομάτια? δεν νομίζω να είναι τόοοσο απλά τα πράγματα... Αν ηταν uber woot θα τις έβγαζε στο καπάκι και δεν θα περίμενε ένα μήνα ολόκληρο αργότερα και να χάσει μερίδα των enthusiasts ... βλέπε εδώ ζωντανό παράδειγμα.

Εdit: εμένα το trifire με 10,4(για τα games που θέλω να παίζω απροβλημάτιστα ΕΛΕΟΣ) με stock clocks σκάει στα 33-34κ ...

οι enthusiasts πρέπει να παίζουν με κάτι αλλιώς δεν έχει νόημα η ζωή τους :p

trollarw το λέω αυτό γιατί κάπου έχει αναφερθεί ότι η 6970 θα βγάζει 36κ μόνη της για αυτό λέω να γελάω απο τώρα ή όταν θα έρθει (6970) να ξεκινήσω επίσημα το πάρτι ...

η gtx 580 κανονικά έπρεπε να βγάζει τα διπλάσια από ότι η gtx 480 ...

και εδώ τελείωσα εγώ περιμένω 6970 που αν με συγκινήσει θα την βάλω στην συλλογή μου 4870-->5870--> ???

παιδάκια 40,000 πόντους στο vantage σε SLI .... ?

αν ναι , από πότε ξεκινάω να γελάω ... από τώρα ή μετά που θα έρθει το cayman :p

Η nvidia είναι για ποιο σοβαρούς χρήστες που δεν περιορίζονται μοναχά στα βίντεο παιχνίδια. Όσο για τα νούμερα στα benchmarks, το κάθε ένα από αυτά εξυπηρετεί και μια εταιρία. Πχ. Το heaven δεν αποδίδει στα ΑΤΙ.

Ένας μη φανατικός η οπαδός εταιρίας βλέποντας την αγορά θα σου έλεγε ότι τα ΑΤΙ είναι καλά στα κουτιά με τα specs και τα benchmarks. Στην πραγματική πρόκληση όμως εγώ προσωπικά δεν βλέπω τις ΑΤΙ να αποδίδουν αυτά τα specs από τα κουτιά και τα benchmarks.

Αντιθέτως.

οι enthusiasts πρέπει να παίζουν με κάτι αλλιώς δεν έχει νόημα η ζωή τους :p

trollarw το λέω αυτό γιατί κάπου έχει αναφερθεί ότι η 6970 θα βγάζει 36κ μόνη της για αυτό λέω να γελάω απο τώρα ή όταν θα έρθει (6970) να ξεκινήσω επίσημα το πάρτι ...

η gtx 580 κανονικά έπρεπε να βγάζει τα διπλάσια από ότι η gtx 480 ...

και εδώ τελείωσα εγώ περιμένω 6970 που αν με συγκινήσει θα την βάλω στην συλλογή μου 4870-->5870--> ???

ένα λινκ που να δικαιολογεί το bold θα με ενδιέφερε πολύ.

πιστεύω ότι κανένας δεν περίμενε να βγάζει η gtx580 διπλάσια scores από ότι η 480, αδύνατο .. λόγο ίδιας αρχ. και ίδιο chip count

fact, η gtx580 είναι μια πάρα μα πάρα πολύ αξιοπρεπέστατη κάρτα γραφικών.... unlike gtx480 που είναι απλά μια κάρτα που έπρεπε να βγει έτσι ώστε να δικαιολογήσει το όνομα της η nvidia etc etc.

Γυρνάω πίσω στο 36k ... Come on, αν ήταν όντως έκει δεν θα πήγαινε το cayman 13 Dec, θα το είχαμε από Δευτέρα (την προιγούμενη).

το μόνο που μπορώ να πω είναι wait and you will see in the future what it comes

edit

αυτό που κάνει η ΑΤΙ είναι να διπλασιάζει την δύναμη της κάθε προηγούμενης τοπ μονοπύρηνη της πως έγινε 4870*2=5870 το ίδιο θα γίνει με την 6970=5870*2

edit tou edit

εκτός αν κάνει κάτι ώστε κόψει το προϊόν που υπάρχει τώρα (να μην δείξει όλη την δύναμή του) ώστε να μην ξεφτιλίσει την nvidia

Παίδες και το 580gtx και το 6970 είναι καρταρες!

Το 580gtx εχει πιασει τα 37Κ (37500) ενω το 6970 εχει μπει στα 38Κ στο vantage perf

Το cayman είναι ένα 10-15% καλύτερο από το 580gtx...

Είναι τόσο δυνατές οι κάρτες και τόσο κοντά, ακόμα και οι drivers, τόσο καλοί...που πραγματικά όποια και να πάρεις μια χαρά θα είσαι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.