Jump to content

580GTX SLI csaris & sebastian

csaris

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply
καλοριζικα seb.

Ωραια πτωση απο 90 σε 68 αλλα ειμαι περιεργος πως θα τα πηγαινει τον Ιουλιο με 35C μαν, και οχι τωρα που εξω εχει 2C.

Χωρις ειρωνιες ...

ρε μαν δεν ήξερα οτι το Pc σου το έχεις στο μπαλκόνι και σε ενδιαφέρουν αυτές οι θερμοκρασίες...

χωρις ειρωνιες :)

εγω παντως σε θερμοκρασιες δωματιου παιζω και το χειμωνα αλλα και το καλοκαιρι....δηλαδη 20-25

Οκ αν το εχεις σε σφραγισμενο white room με μονιμο aircondition να ρυθμιζει θερμοκρασια παω πασο.

Εγω στο δωματιο του pc εχω παντα ανοιχτο παραθυρο για τον καπνο.

Τωρα που σου γραφω εχω βαρυα 15-16. Καλοκαιρι εχω 30-35 αναλογα την ωρα και τον καυσωνα.

Οκ αν το εχεις σε σφραγισμενο white room με μονιμο aircondition να ρυθμιζει θερμοκρασια παω πασο.

Εγω στο δωματιο του pc εχω παντα ανοιχτο παραθυρο για τον καπνο.

Τωρα που σου γραφω εχω βαρυα 15-16. Καλοκαιρι εχω 30-35 αναλογα την ωρα και τον καυσωνα.

Εγώ είμαι αντικαπνιστής :)

....αν και κολασμενος δεν αντεχω τους καπνους :hehe:

καλοριζικα seb.

Ωραια πτωση απο 90 σε 68 αλλα ειμαι περιεργος πως θα τα πηγαινει τον Ιουλιο με 35C μαν, και οχι τωρα που εξω εχει 2C.

Χωρις ειρωνιες ...

Απλά προσθέτεις τη διαφορά θερμοκρασίας στην περιβαλλοντική, στην θερμοκρασία της κάρτας .

Δηλαδή σε 20 ambient 60 βαθμοί στην κάρτα σε 35 ambient 75 βαθμοί στην κάρτα. Είναι ακριβώς 1 προς 1 δεν υπάρχει κάτι πιο περίπλοκο στη μετατροπή.

Αυτά με αέρα (με νερό αλλάζει λίγο μέχρι να ζεσταθεί καλά το νερό μετά πάλι 1-1 είναι.)

Για να δειτε ποσο σημαντικο ειναι το σωστο airflow σε ενα κουτι...

Χτες που επεζα με FURMARK εκλεισα την πορτα του LianLi. Λοιπον απο τους 68 βαθμους σκαρφαλωσε στους 92 βαθμους!!!

Αμεσως ανοιξα την πορτα και επεσε παλι στους 67-68 βαθμους....

Μιλαμε για 24 βαθμους πτωση στο FULL LOAD!!!

αυτές οι λύσεις με χάλαγαν γιατί πάντα μεγάλο μέρος του αέρα μένει στο κουτί και τα vrm είναι υπό εξέταση ΑΝ ψύχονται σωστά, οι 580 μετράνε θερμοκρασίες σε vrm να μας πεις διαφορές σε σχέση με την στοκ? , θερμοκρασίες ΑΝ δεν έχεις σουρωτήρι κουτί -λέγε με haf- στο σύστημα πόσο ανεβαίνουν?

αναλογη ψυκτρα ειχα σε μια 8800gtx. μετα την υδροψυξη ειναι η καλυτερη λυση. χειμωνα καλοκαιρι δεν πηγαινε με τιποτα πανω απο 70 οταν με την μαμα ειχα πιασει 104 σε occt παντα μιλαω. σε καθημερινη χρηση καθοταν 60.

• 4 weeks later...
Μια ερώτηση. Δοκίμασες αν τώρα με την καλύτερη ψύξη χρειάζεσαι χαμηλότερο Vcore για να επιτύχεις overclocking που με την Stock ψύξη ήθελες παραπάνω?

αυτό ισχύει αλλά σε μικό βαθμό, εκτός και αν η θερμοκρασία κατέβει πάρα πολύ (υπό το μηδέν)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.