Jump to content

580GTX SLI csaris & sebastian

csaris

Recommended Posts

Δεν την εχω ανεβασει καθολου ακομα και σιγουρα δεν προκειται να ανεβασω το ρευμα αν δεν μπει σε νερο, απλα μου την δινει που ειναι απενεργοποιημενα by default και απορω γιατι.

Το nvidia inspector δεν το ξερω, θα το τσεκαρω.

Το evga precision επιτρεπει να πειραξεις ρευματα; Παλιοτερα που το ειχα δει με gtx285 δεν υπηρχε τετοια επιλογη ...

Oχι! το precision δεν εχει επιλογή για κατι τέτοιο....

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Τι τροφοδοτικο εχετε ρε παιδια με τις 580 σε SLI. Εχω ενα 850 της Zalman. και θελω να χτυπησω 2 καρτουλες 580. το ζητημα ειναι οτι δεν φτανουν τα φραγκα για να αλλαξω και τροφοδοτικο.

• 1 month later...
Βάλε ρε συ σεμπ 1024χ εικόνες που βάζεις τα σεντόνια.

... μόλις απλωθεί το σεντόνι, μαζεύεται μετά :) (1280χ960)

Tι να πω για την accelero?

στα 900mhz είναι στους 60 άντε να ακουμπήσει 65 κάτω από πολύ λιώσιμο και είναι και αθόρυβη!

How much και από που Seb?

Σε sli δεν έχεις θέμα με αυτήν την ψύκτρα?

Ας ειναι καλα το απολυτο mobo Αsrock Extreme6 X58, ανετα βαζω 3 καρτες 580gtx με Αccelero (πιάνει 3 slot)!!!

x58extreme6m.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Λοιπον 50 ευρω εχει η accelero, και 8 ευρώ για να πάρεις τα vrms, memory ψικτρακια, βαση της accelero αναλογα με την καρτα σου...+ μεταφορικα!

αυτές οι λύσεις με χάλαγαν γιατί πάντα μεγάλο μέρος του αέρα μένει στο κουτί και τα vrm είναι υπό εξέταση ΑΝ ψύχονται σωστά, οι 580 μετράνε θερμοκρασίες σε vrm να μας πεις διαφορές σε σχέση με την στοκ? , θερμοκρασίες ΑΝ δεν έχεις σουρωτήρι κουτί -λέγε με haf- στο σύστημα πόσο ανεβαίνουν?

αυτές οι λύσεις με χάλαγαν γιατί πάντα μεγάλο μέρος του αέρα μένει στο κουτί και τα vrm είναι υπό εξέταση ΑΝ ψύχονται σωστά, οι 580 μετράνε θερμοκρασίες σε vrm να μας πεις διαφορές σε σχέση με την στοκ? , θερμοκρασίες ΑΝ δεν έχεις σουρωτήρι κουτί -λέγε με haf- στο σύστημα πόσο ανεβαίνουν?

Το κουτι μου ειναι πιο παγος και απο την Αλασκα.... δεν μενει τιποτα ζεστο μεσα!!!

Ετσι ειναι το pc μου οταν σερφαρω και γενικα δεν το ζοριζω....

img20110126134906.jpg

οταν παιζω games, η πορτα ανοιγει και....

img20110126134930.jpg

2χ14αριδες οι οποίοι θερίζουν! και πισω το κουτι ειναι ολο τρυπες μικρες...

Εχω περασει παντου 2 φορες ηχομόνωση Αkasa, πανω, κατω, σε πορτες, στα ραφακια...παντου!

Ας ειναι καλα το απολυτο mobo Αsrock Extreme6 X58, ανετα βαζω 3 καρτες 580gtx με Αccelero (πιάνει 3 slot)!!!

x58extreme6m.jpg

Λοιπον 50 ευρω εχει η accelero, και 8 ευρώ για να πάρεις τα vrms, memory ψικτρακια, βαση της accelero αναλογα με την καρτα σου...+ μεταφορικα!

Πραγματικά πάρα πολύ καλό mobo βαζει τα γυαλιά σε πολλούς μεγάλους.....:T::T::T:

Πραγματικά πάρα πολύ καλό mobo βαζει τα γυαλιά σε πολλούς μεγάλους.....:T::T::T:

Από oc για καθε μερα εχω τον ι7 920 στα 21χ200= 4200mhz με 1,36v

Σταθερότατο, με 2 esata, 6 usb3, 6 sata3, δηλαδη τι να πω... υπερευχαριστημένος μεχρι τωρα!

sebastian μου εξηγεις λιγο αυτο με την ηχομονωση?που μπορω να βρω,αν κανει δουλεια κτλ?

λοιπον φιλε μου το Lianli μου ειχε μια στρωση ηχομόνωση παντου μεσα στο κουτι...

Απλα απο πανω μετα εβαλα και αυτο -> Akasa Thermal Solution

Λοιπον σε furmark 580gtx (η πρωτη που τραβαει και το βαρος, και ειναι 10 βαθμους πανω απο τις αλλες)

στα 900mhz εγραψε μετα απο 15 λεπτα furmark οπου ειχε πια σταθεροποιηθεί για μεγαλο διαστημα -> 68 βαθμους...οι άλλες οριακά 60 βαθμούς!

για να πέφτουν οι παραγγελιές :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.