Jump to content

580GTX SLI csaris & sebastian

csaris

Recommended Posts

μια ερωτηση.παιζει να βαζω το msi afterburner last version stin twintech 580 και να μην αναβει το voltage core?

Options -> Enable Voltage Control ?

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply
csari εσενα σου ανοιξε κανονικα το core voltage στην δικια σου?για πιο λογο να ειναι κλειδωμενο?μηπως να την γυρισω και να παρω sparcle η msi?

Afterburner 2.1.0 Beta 4 (αυτη η εκδοση κανει την δουλεια)

Afterburner 2.1.0 Beta 4 download from Guru3D.com

thanks!!!τελικα με αυτη την εκδοση ολα καλα.εκανα και μερικα bench

063dmarkstock580cpu4.th.jpg

Δεν ξερω αν επρεπε να κανω δικο μου thread και αν εκανα καλα που τα εβαλα εδω :D

ps Περιμενω και του αδερφου μου την 580 για Να κανω και εγω Μερικα SLI benches

900580cpu4vantagep.th.jpg

unigine2010120120404684.th.jpg

thelaststock580cpu4.th.jpg

Και με την official θα μπορουσες να σηκωσεις ρολογια αλλα δυστυχως οχι ταση.

Ολα τα τεστ με αυτη που δινει ο sebastian τα καναμε.:fun:

αχεμ ... Τροπος να μεινoυν ανεβασμενα τα vgpu/clocks μονιμα, π.χ. μεσω bios δεν υπαρχει ε;

Μονο με software λυσεις και επειτα απο καθε restart θα χρειαζειται παλι apply το profile του afterburner;

Μεχρι στιγμης ναι.

Ιngame που εχω τσεκαρει ζητημα να δεις ενα 5% επανω με 900/1050Mhz.

αχεμ ... Τροπος να μεινoυν ανεβασμενα τα vgpu/clocks μονιμα, π.χ. μεσω bios δεν υπαρχει ε;

Μονο με software λυσεις και επειτα απο καθε restart θα χρειαζειται παλι apply το profile του afterburner;

κανεις autostart το afterburner και δεν ξανασχολεισαι... Το oc μενει σε καθε restart!

κατω αριστερα εχει ενα κουμπι που λεει apply overclocking at windows start up.

Kakao παιζει να τρεξεις κανα sc2 με μεγαλες μαχες; Θα θελα πολυ να δω σε κανα 3ν3 με ultra , τα min fps !

Kakao παιζει να τρεξεις κανα sc2 με μεγαλες μαχες; Θα θελα πολυ να δω σε κανα 3ν3 με ultra , τα min fps !

ναι κανενα προβλημα.σημερα το βραδυ

Καλησπέρα.

Πήρε χθες ο αδερφός μου μια twintech GTX 580 και το Core Voltage(mV) είναι 1063 ενώ έμενα που έχω ακριβώς την ίδια έχει 1013.

Πως γίνετε αυτό?:hmm:

Καλησπέρα.

Πήρε χθες ο αδερφός μου μια twintech GTX 580 και το Core Voltage(mV) είναι 1063 ενώ έμενα που έχω ακριβώς την ίδια έχει 1013.

Πως γίνετε αυτό?:hmm:

Το voltage παιζει, δεν ειναι κατι σταθερο...

Το voltage παιζει, δεν ειναι κατι σταθερο...

Δηλαδή θα σηκώνει λιγοτερο overclock σε σχεση με τη δικια μου που έχει 1013?

Δηλαδή θα σηκώνει λιγοτερο overclock σε σχεση με τη δικια μου που έχει 1013?

σε 2 470 που μου είχε τύχει αυτή με το υψηλότερο ρεύμα δεν ανέβαινε το ίδιο με την άλλη

παίδες συγγνωμη για τη noob question αλλα το msi afterburner κάνει και για gigabyte gtx 580?

επίσης είναι αλήθεια οτι για να μην έχουμε bottleneck πρέπει η cpu να είναι τουλάχιστον 4ghz oc με αυτήν την κάρτα?:hmm:

παίδες συγγνωμη για τη noob question αλλα το msi afterburner κάνει και για gigabyte gtx 580?

επίσης είναι αλήθεια οτι για να μην έχουμε bottleneck πρέπει η cpu να είναι τουλάχιστον 4ghz oc με αυτήν την κάρτα?:hmm:

1. Ναι! κατέβασε την έκδοση που δίνω παραπάνω

2. Καλό θα ήταν, αλλά να ξέρεις όσο ανεβαίνει το resolution στην κάρτα μειώνεται το bottleneck.

Eχετε παιξει καθολου με τα system tools της nvidia για oc;

Eχει υποψιν του κανεις γιατι μου εχει κλειδωμενα τα voltages;

post-11813-1416074791,8137_thumb.jpg

Νίκο, παίξε με κάποιο εκ των msi afterburner, nvidia inspector, evga precision.

To max που θα σε αφήσει είναι 1,213V.

Δεν την εχω ανεβασει καθολου ακομα και σιγουρα δεν προκειται να ανεβασω το ρευμα αν δεν μπει σε νερο, απλα μου την δινει που ειναι απενεργοποιημενα by default και απορω γιατι.

Το nvidia inspector δεν το ξερω, θα το τσεκαρω.

Το evga precision επιτρεπει να πειραξεις ρευματα; Παλιοτερα που το ειχα δει με gtx285 δεν υπηρχε τετοια επιλογη ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.