Jump to content

580GTX SLI csaris & sebastian

csaris

Recommended Posts

Εγώ αν αποφάσιζα να πάρω θα πήγαινα σε αυτό:

Msystems.gr - Προϊόντα - Asus GTX580 2DI/1536MD5 1.5GB

Πιό σοβαρή εταιρεία,δε νομίζω να έβαζαν την κάρτα χύμα μέσα...

Αλλά αποφάσισα τελικά να περιμένω για τις 6970 - 6990 και να αποφασίσω τότε τι θα κάνω...

Ευχαριστούμε πάντως για τα benchmarks που κάνετε και μας δίνετε πληροφόρηση!

:)

Οντως η ΤΤ δεν υπαρχει αλλα οι καρτες ειναι διπλανα κομματια και ειναι διαμαντακια. 900/1100mhz με 1.1ν ειναι πολυ καλο. Δεν σε νοιαζει το κουτι η ΩΜΗ ΔΥΝΑΜΗ μετραει.

Δεν ασχολουμε με skroutzομαγαζα με διαθεσιμοτητα οτι να ναι, οταν ειναι να σκασω 1000ε+. Πλαισιο μονο και 1 μηνα νωριτερα.

Αν σου κατσει στραβη με RMA τρεχεις και δεν φτανεις μετα... Εστω οτι το δεχονται περιμενεις 1 μηνα+ μεχρι να σου φερουν αλλη.

Αν κρινω απο τις Asus 5870 που χρεωναν +150ε το αυτοκολλητο, το bios και το κουτι ευχαριστω δεν θα παρω και μη μου πεις οτι σε νοιαζει η επιπλεον εγγυηση γατι πανω απο 6-7 μηνες δεν προκειται να τις κρατησω ουτε αυτες (28nm). Sapphire και παλι Sapphire.:T:

Επισης για σε μπριζωσω σου λεω οτι παιζω συνεχως bc2 εδω και πεντε μερες και δεν εχω φαει ουτε ενα CTD!

@Venom7

Συμφωνω μαζι σου αλλα δεν ξερω το κατα ποσο αξιζει το επιπλεον κοστος των 2 μπλοκ και ολης αυτης της μανουρας και επιλεον καταναλωσης μιας και ingame δυσκολα θα δεις πανω απο 10% διαφορα. Βεβαια η ταβλα ειναι ταβλα και περι ορεξεως ουδεις λογος.

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply
γατι πανω απο 6-7 μηνες δεν προκειται να τις κρατησω ουτε αυτες (28nm).

Κρατα μια πισινη μην σκασουνε οι 69xx και τρεχεις παλι πλαισιο. :D

Κρατα μια πισινη μην σκασουνε οι 69xx και τρεχεις παλι πλαισιο. :D

Τουλαχιστον 1 μηνα θα τις χαρω τις 580!:tomato:

Υπάρχουν CTDs στο BFBC2 με το 5ΧΧ SLi κτλπ κτλπ;

Νοpe.

δυστηχως μπηκαμε στο τρυπακι...

Eτσι και παμε για 3xsli!

Εγώ αν αποφάσιζα να πάρω θα πήγαινα σε αυτό:

Msystems.gr - Προϊόντα - Asus GTX580 2DI/1536MD5 1.5GB

Mexri χθες ειχε διαθεσιμοτητα για 19/11. Σημερα το εκανε 25. Βαζω στοιχημα οτι αρχες δεκεμβριου που θα την φερει θα την βαλει τουλαχιστον 550 μην πω παραπανω ... :/ μακαρι να βγω ψευτης σε αυτο ...:nothing:

Csaris με τους δυο πυρηνες αντι εναν, εισαι ευχαριστημενος μαν;

εννοω με θεματα stuttering κτλ ...

εχεις αντιμετωπισει πουθενα τετοιο θεμα ή ολα smooth σε ενα monitor;

Οντως η ΤΤ δεν υπαρχει αλλα οι καρτες ειναι διπλανα κομματια και ειναι διαμαντακια. 900/1100mhz με 1.1ν ειναι πολυ καλο. Δεν σε νοιαζει το κουτι η ΩΜΗ ΔΥΝΑΜΗ μετραει.

Δεν ασχολουμε με skroutzομαγαζα με διαθεσιμοτητα οτι να ναι, οταν ειναι να σκασω 1000ε+. Πλαισιο μονο και 1 μηνα νωριτερα.

Αν σου κατσει στραβη με RMA τρεχεις και δεν φτανεις μετα... Εστω οτι το δεχονται περιμενεις 1 μηνα+ μεχρι να σου φερουν αλλη.

Αν κρινω απο τις Asus 5870 που χρεωναν +150ε το αυτοκολλητο, το bios και το κουτι ευχαριστω δεν θα παρω και μη μου πεις οτι σε νοιαζει η επιπλεον εγγυηση γατι πανω απο 6-7 μηνες δεν προκειται να τις κρατησω ουτε αυτες (28nm). Sapphire και παλι Sapphire.:T:

Επισης για σε μπριζωσω σου λεω οτι παιζω συνεχως bc2 εδω και πεντε μερες και δεν εχω φαει ουτε ενα CTD!

Και εγώ πλέον έχω 2 εβδομάδες να δω ctd. Είχε συμπέσει η αναβάθμιση στην ram από 6 σε 12Gb που είχα κάνει με την αλλαγή των drivers se 8.791 και το r9 patch και νόμιζα ότι έφταιγε κάτι από τα τελευταία, αλλά τελικά λόγω αναβάθμισης της ραμ χρειάστηκε να ανεβάσω ένα κλικ το vqpi από 1.31 σε 1.32 και από τότε ούτε ένα ctd.

Κλείνω πλέον και το upnp στο router και δεν βλέπω ούτε και diconnects!

Πέρυσι πριν τα χριστούγεννα είχα πάρει από αυτούς (ΜSystems) την 5970 μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα, στην καλή τιμή των 540euro. Ούτε χύμα η κάρτα μέσα ούτε ασφράγιστη... Επειδή το κουτί μου έχει παράθυρο με ενδιαφέρει και η εμφάνιση της κάρτας! :p

Πάντως πιστεύω ότι μπορώ να κάνω υπομονή 2 μήνες ακόμα και να περιμένω τις 6990 - 6970 και να αποφασίσω...

Πολύ καλές πάντως σε επιδόσεις οι 580! Με 2 κάρτες είσαι λιγο πιό γρήγορος από tri-cfx 5870!

Να τις χαίρεστε, καλό gaming και ελπίζω να μην μπειτε πάλι σε έξοδα μόλις βγουν οι 6970-6990! :p

:)

Να μας ενημερώνετε με benches και εντυπώσεις!

Με 2 κάρτες είσαι λιγο πιό γρήγορος από tri-sli 5870!

Μπριζωμα on

Λιγο πιο αργες θες να πεις. :D

Μπριζωμα off

Μπριζωμα on

Λιγο πιο αργες θες να πεις. :D

Μπριζωμα off

Χαχαχα! που το είδες αυτό; ...

A ναι σωστά! Σε μερικά τεστ - benches είναι πιό γρήγορες, σε μερικά πιό αργές...

:p

Και εγώ πλέον έχω 2 εβδομάδες να δω ctd. Είχε συμπέσει η αναβάθμιση στην ram από 6 σε 12Gb που είχα κάνει με την αλλαγή των drivers se 8.791 και το r9 patch και νόμιζα ότι έφταιγε κάτι από τα τελευταία, αλλά τελικά λόγω αναβάθμισης της ραμ χρειάστηκε να ανεβάσω ένα κλικ το vqpi από 1.31 σε 1.32 και από τότε ούτε ένα ctd.

Μακαρι να σου δουλευει το bc2 κομπλε αλλα αν ηταν θεμα hardware θα ειχες προβλημα παντου. Οι "υπερτεχνικοι" της ΑΤΙ εχουν σταματησει να ασχολουνται εδω και αρκετους μηνες με το bc2. To χειροτερο ειναι οτι ακριβως τα ιδια θεματα θα εχουν και με το Vietnam.:getlost:

Πέρυσι πριν τα χριστούγεννα είχα πάρει από αυτούς (ΜSystems) την 5970 μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα, στην καλή τιμή των 540euro. Ούτε χύμα η κάρτα μέσα ούτε ασφράγιστη... Επειδή το κουτί μου έχει παράθυρο με ενδιαφέρει και η εμφάνιση της κάρτας! :p

Δεν λε οτι ειναι για τα μπαζα η MSystems αλλα αν σου κατσει η στραβει τι γινεται? Και ποιος μου λεει εμενα οτι το καθε skroutzoμαγαζο δεν θα βαρεσει κανονι μετα απο 6μηνες και θα τρεχω κ δεν θα φτανω? Πιο ομορφη ειναι η καρτα να ειναι τελειως μαυρη απο το να εχει αυτοκολλητακια κατι γκομενακια με σπαθια και αλλες @@ες. Προσωπικα προτιμω με τα 150ε λιγοτερα που θα γλιτωσω απο τα κουτια να παω να παρω εναν SSD.:)

Μπριζωμα on

Λιγο πιο αργες θες να πεις.

Μπριζωμα off

Bασικα λιγο πιο γρηγορες εως πολυυυυ πιο γρηγορες τις βλεπω τις 580 καθως και ingame η διαφορα ειναι χαοτικη.:fun:

Csaris με τους δυο πυρηνες αντι εναν, εισαι ευχαριστημενος μαν;

εννοω με θεματα stuttering κτλ ...

εχεις αντιμετωπισει πουθενα τετοιο θεμα ή ολα smooth σε ενα monitor;

Stuttering θα δεις λιγο οταν θα παιξεις βαρια games χωρις vsync. Υπαρχει αλλα ειναι πολυ λιγοτερο απο οτι πριν με 3χ5870, εκει χωρις vsync ηταν σαν να οδηγας τρακτερ ενα πραγμα. Επειδη ομως οι καρτες ειναι πολυ δυνατες και παιζουν ολα τα games με 100fps κλειδωνεις vsync και εισαι κομπλε.

SURROUND RESOLUTION (όλα τα τεστ θα γίνουμε με vsync γιατί αλλιώς άστα βραστα)

Tα ρολόγια των καρτών είναι stock να επισημάνω!

Ξεκιναμεεεε....

1) FAR CRY 2 όλα max 5880χ1080+χ8ΑΑ

97500167.jpg

Uploaded with ImageShack.us

2) F1 2010 DX11 Ολα max 5880χ1080+χ8ΑΑ

dsc00802f.jpg

3) DIRT 2 DX11 ολα max 5880χ1080+χ4ΑΑ

dsc00803k.jpg

4) BATMAN ARKHAM ASSYLUM ολα max (no physx) 5880x1080+x8AA

dsc00804fd.jpg

5) LOSTPLANET 2 DX11 ολα max 5880χ1080+χ4MSAA

dsc00806y.jpg

6) AVP με noAA και ΑΑ

68301626.jpg

48078134.jpg

Πάντως το game ειναι πιο ελαφρύ απο το bench και ακομα και τα 42 fps average με ΑΑ στο game πάει παντα με 60αρι....

Σκοπός μου είναι οχι τα απόλυτα νούμερα γι αυτο και εχω vsync on (για να μην εχει stuttering) αλλά να δείξω οτι το gaming σε τοσο μεγάλη ανάλυση είναι απόλυτα playable!

Θα πρεπει να εχουν ιδια native αναλυση οι οθονες καθως να ειναι και τρεις vga/dvi/hdmi.

Eπειδη ειχα δοκιμασει με ενα 27αρι στο κεντρο και 2χ23αρια στο πλαι δεν σου εδινε καλη αισθηση γιατι κοιταγες συνεχεια στο 27αρι επειδη ειναι πιο γκομουτσα!

μια ερωτηση.παιζει να βαζω το msi afterburner last version stin twintech 580 και να μην αναβει το voltage core?

csari εσενα σου ανοιξε κανονικα το core voltage στην δικια σου?για πιο λογο να ειναι κλειδωμενο?μηπως να την γυρισω και να παρω sparcle η msi?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.