nikos-kom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Γεια σας παιδες ...λοιπον εχουμε κ λεμε εδω κ 3 μερες ταλαιπωρουμαι ..... Eψαχνα αυτον τον καιρο να παρω κουτι...ενα βραδυ λοιπον τι να δω στο στοκ επωνυμης αλυσιδας cosmos s 97 euro...λεω εγω ο εξυπνος εδω ειμαστε... Παω στο μαγαζι το παιρνω...Λογω στοκ καποια πραγματα ελειπαν φυσικο λεω οκ σιγα...Αλλωστε γλιτωνω ποσα χρηματα..Παω σπιτι τα μεταφερω απο το αλλο παλιο κουτι ολα ενταξει...με το που του δινω ρευμα απο το psu αναβουν ολα τα λαμπακια πανω στο cosmos ..χαρουμενος εγω Ξαφνικα το βλεπω αναβει μονο του ...οπα λεω... με το που του εδωσα ρευμα αμεσως μετα απο 1-2 δευτερολ. αναβει μονο του...βγαζω το καλωδιο για το πανελ μπροστα το αναβω απο την μητρικη ολα καλα ..ε ρε γαμωτο λεω ..κριμα..αντε παλι να το παω πισω ....παω παλι στο μαγαζι το και το μα μου τελος παντων βρισκω ιδιο κουτι μου το καναν αλλαγη ολα καλα, Μ φαινοταν και σε καλυτερη κατασταση ...πολυ καλα λεω εγω τωρα...παω σπιτι ξανα βαλε τα παλι πανω ολα fingers crossed του δινω παλι ρευμα συνδεδεμενα ολα ....και @@@ παλι αναβει μονο του και κανει συνεχως αυτο μεχρι που να κολλσει τελιως..... Ερωτηση ¨:Μηπως κανω κατι εγω λαθος ? Νομιζω αρκετοι εχουν το cosmos s ...με το που συνδεω το μικρο καλωδιακι π ερχεται απο το πανελ με το αντοιστιχο στην επεκταση του ATX μουλαρωνει δν λειτουργει σωστα...και συμβαινουν τα παραπανω....Πραγματικα εχω ξενερωσει απιστευτα:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Νοέμβριος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Μα πρέπει να συνδέσεις την φύσα του πάνελ για να σε δουλέψει το κουμπί on/off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos-kom Νοέμβριος 13, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Εννοεις το 3πινο καλωδιο (μπλε,κιτρινο,μαυρο) που ενωνεται με την επεκταση του ατχ σωστα ?Ε μολις το κανω αυτο οπως και να το αναψω ειτε απο μητρικη ή και να εχω συνδεσει το PWR SW στην μητρικη με το που παιρνει ρευμα αναβοσβηνει.....Εκτος και αν εννοεις αλλο καλωδιο...τι να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Νοέμβριος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 βγαλε το πανελ να δεις τι παιζει, αν ειναι σωστες οι συνδεσεις απο πισω.....μιπως εχουν κανει καμια ταρζανια τα τζημανια του "επονημου" καταστηματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos-kom Νοέμβριος 13, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 χωρις το καλωδιο που δινει ρευμα στο πανελ δλδ αμα δν το συνδεω παιζει κανονικα ...μεχρι και το αλλο κουτι συνδεσα τα καλωδια για το power μπροστα και κανονικα ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Νοέμβριος 13, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Πρεπει να ειναι βραχυκυκλωμενο το κουμπι αφης δεν εξηγειται διαφορετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos-kom Νοέμβριος 13, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Αυτο δεν υπαρχει αλλη εξηγηση αλλα παιδες μεγαλη ταλαιπωρια απο την τεταρτη ειμαι που παλευω...και αντε τωρα παλι απο την αρχη...να γλυτωσω καποια χρηματα πηγα αν ηξερα τι θα περναγα ....anyway thanks for the repliesEdit: BTW takis to haf - x san kouti poli kalo na ypotheso..euxaristimenos?....pros ta ekei skeftomai na pao .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Νοέμβριος 13, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Ναι φιλε μου ειναι πολυ καλο το συνιστω.Θα σε ικανοποιηση πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.