voudas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2004 :P:P την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα την πανέμορφη Γαλλιδούλα μου! Κοιτάχτε καμπύλες! κοιτάχτε πληθωρικές γραμμές!!:worship: (εξού και το Laetitia;)) κοιτάχτε κωλάρα!!! προφίλ... μούρη για φίλημα... και σαν top model έχει και πλούσιο εσωτερικό κόσμο!:flower: είμαι ακόμα στο στρώσιμο (ούτε 10 μέρες δεν έχει κλείσει), κάτι πάνω από 1200 χιλιόμετρα (τα πάω τα ταξιδάκια μου)... ως τώρα είναι υπάκουη, αθόρυβη, και δείχνει πρόθυμη για μεγάλες συγκινήσεις μόλις την στρώσω... (1600cc, 110hp):devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 Kαλοταξιδο Κωστα!Οντως κουκλι ειναι! Πινακιδα Voudas !!! Πολυ καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Απρίλιος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 καλοριζικο το τουτου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 Κωστακη καλοριζικο καλοταξιδο και με προσοχηΠεριμενω να με πας αραχωβα για παιδακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από ShidokanjohnΠεριμενω να με πας αραχωβα για παιδακια Για αγορακια ή κοριτσακια?Χεχε.Τι σου κανει ενας τονος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 Δεν κακο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 ωραιο πολυ ωραιο φιλαρακο, οταν ξεπερασω και τα προβληματα που εχω με το πισι μου θα βαλω και εγω το δικο μου το πιρπιρι. καλοριζικο καλοταξιδο και ακοτουλητο:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Απρίλιος 4, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 Καλοτάξιδο και τώρα για αρχή όχι πολλά χειρόφρενα ESP έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 21:45] Για αγορακια ή κοριτσακια?Χεχε.Τι σου κανει ενας τονος... Διαλυτικά βάζουμε, όταν διαβάζουμε χωριστά τα δίψηφα φωνήεντα. Όχι τόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 Καλοταξιδο.Αν θες μπορω να σε προσλαβω ως οδηγο τωρα που ειμαι υφυπουργος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 4, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 να και το δικο μου, γερμανος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 4, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 και αλλη μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Απρίλιος 4, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 τελικά το πιο ωραίο χρώμα για αυτοκίνητο είναι το μαύρο...αφού το peugeot δείχνει τόσο όμορφο, φανταστείτε το στην alfa 147... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 4, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 ναι το μαυρο ειναι σαφως πιο ωραιο αλλα εχει και μειονεκτηματα ειδικα στην ελλαδα που τα σκουρα ταλαιπωρουται απο τον ηλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 4, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 ευυχαριστώ παιδιά! Γιάννη (shido) πάμε όποτε θες... εγώ άλλωστε το έχω πει να κάνουμε εκεί συνάντηση του lab:p. πάντως οδηγώντας θα έρθεις. όσο το στρώνω δεν βάζω υπέρβαρο:P:P (u know i'm kidding) ea6gka ωραίο και το δικό σου! μια απορία όμως. εντάξει να μας κρύψεις την πινακίδα, οκ να κρύψεις την κοπελιά, εκεί κάτω δεξιά όμως τί κρύβεις??? πάντως άχαρο το στρώσιμο... τί να καταλάβεις στα 130km/h? (3500rpm με 5η)... αν και με το ρυθμό που το πάω. σε 2 βδομάδες θα είναι στρωμένο... άντε να μαζέψω κανα φράγκο να του βάλω και καμιά ζαντούλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 4, 2004 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 ειναι με τα 90 αλογα? τιποτα νομιζω την ημερομηνια , κεκτημενη ταχυτητα. αν κανετε συναντηση στη σαλονικη καντε το στο πασχα που θα μαι επανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 4, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 όπως γράφω είναι 1600cc με 110hp (επίσημα, γιατί σε δυναμομετρήσεις συγκριτικών έχει βγει κάπου 116-118hp)υπόλοιπα χαρακτηριστικά... 195/55-15 λάστιχα, ράδιο-cd, clima, trip computer, 0-100 σε 9,5sec και 200km τελική. επίσης στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και ο παιχνιδιάρικος υπερστροφικός κώλος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 5, 2004 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Αντε ρε Βουδα πως και πως περιμενα να ποσταρεις φωτο μετα απο τις τοσες συζητησεις που καναμε.Καλοταξιδη η Γαλλιδουλα σου λοιπουν, με πολλα, ασφαλη και απροβληματιστα χιλιομετρα.Οντως ειναι μια κουκλα.Να την προσεχεις για να σε προσεχει κι εκεινη.Και σε περιμενω για να τα στησουμε :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 5, 2004 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Have a nice tuning Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 5, 2004 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Καλοτάξιδη η κούκλα σου και πάντα ζώνη και κράνος ( ) Καλές και προσεκτικές βόλτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.