Liapis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Ποια απο τις 2 θεωρειτε καλυτερη? Ειμαι λιγο καινουργιος σε αυτα και θελω να μου προτεινετε ποια να παρω για το gaming pc μου. Ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Ο 660 είναι 2πύρηνος και χρονισμένος πιο ψηλά, και είναι στα 32νμ (που σημαίνει πως ζεστένετε λιγότερο, και δεινητικά κλοκάρει καλύτερα).Ο 760 είναι 4πύρηνος και χρονισμένος πιο χαμηλά και στα 45 νμ.ΜΟΝΟ για gaming pc, που σημαίνει πως οι πυρήνες 2-> 4 δεν σου κάνουν διαφορά θα έπαιρνα τον 660 , λογικά θα πηγαίνει άνετα και στα 4.0 με ελάχιστη προσπάθεια και θα είσαι μια χαρά. Αν τώρα ασχολήσαι με άλλα βαριά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο κλπ, οι 2 εξτρά πυρήνες θα σου κάνουν διαφορά του 760, αλλά στα παιχνίδια δεν νομίζω να δεις καμία διαφορά.Αν γενικά έχεις σκοπό να τους κλοκάρεις κοίτα και τον 760 για να είσαι καλυμμένος μελλοντικά (με τους εξτρα 2 πυρήνες), γιατί εικάζω πως και αυτός πάει στα 4,0 αρκετά εύκολα. Τα παιχνίδια ακόμα αγαπάνε τα Mhz αλλά αν είναι να έχεις 2πυρηνο στα 4,2 και 4πύρηνο στα 4,0 θα επαιρνα το 4πύρηνο για να είμαι καβατζομένος για το μέλλον όπως σου είπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Νοέμβριος 13, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 760 να πάρεις, κλοκάρει εύκολα και καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τα παραπάνω mhz toy 660 Ευτυχείς κάτοχος 760 speaking Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Νοέμβριος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 ^ απο περιεργια, ποσο τον πηγες? (το μεγιστο σταθερο εννοω, και με ποση ταση?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Νοέμβριος 13, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 ^ απο περιεργια, ποσο τον πηγες? (το μεγιστο σταθερο εννοω, και με ποση ταση?)εχθές πρόλαβα να παίξω πολύ λίγο με το cpu, 3,2 default volt, θέλω να στρώσει πρώτα η πάστα, (2 ώρες λειτουργίας λέει η Ic Diamond).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas2004 Νοέμβριος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 απο προσωπικη εμπειρια που εχω τον ι5 660 θα σου ελεγα αυτον1)γιατι ειναι 32νμ με οτι αυτο συνεπαγεται σε σχεση με τα 45 νμ2)υπερχρονιζεται και φτανει για την πλακα στα 4ghz με αερα σταθερο 24/7 και φοωερες θερμοκρασιες με την μαμα ψυκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkaloid Νοέμβριος 16, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Δεδομενου οτι οι 2 επεξεργαστες ειναι στην ιδια τιμη, δεν βλεπω το λογο καποιος να προτιμησει τον 660.Α. Ο 760 εχει περισσοτερη cache.B. Ο 760 εχει 2 επιπλεον φυσικους πυρηνες. Η αν θες διπλασιους.Γ. Ο 760 ξεπερναει με απλη αλλαγη του BCLK την μαμα συχνοτητα ενος 660, ενω σε extreme o/c κυμαινονται και οι 2 επεξεργαστες στα ιδια ghz.Ενα "χειροπιαστο" προταιρημα του 660 ειναι η μικροτερη καταναλωση ρευματος. Αν αυτο ειναι σημαντικο κριτηριο για σενα, ναι προτιμησε τον.Και αλλο ενα ειναι οτι δεν χρειαζεται aftermarket ψυκτρα, οπως χρειαζεται ο 760, ειδικα στην Ελλαδα με τις υψηλουτσικες καλοκαιρινες θερμορκασιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoangel Νοέμβριος 16, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 ο 760 νομιζω οτι ειναι καλυτερη επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.