komaster Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Καλησπέρα,Έχω έναν Segeate Baracuda 1TB τελευταίες μέρες ακούω κατά την αντιγραφή να ακούγεται ένας ήχος σαν να χτυπάει η βελόνα αυτό γίνεται κατά την εγγραφή ή ανάγνωση. Υπάρχει κανένα προγραμματάκι για να δω σε τι κατάσταση είναι ο σκληρός μου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Εδώ είσαι: | Seagate Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaster Νοέμβριος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Thanks,Σχετικά με το test στο SMART μου έβγαζε το μήνυμα: Test UnavailableΤο Short Drive Self Test το πέρασε μια χαρά. Τι άλλο πρέπει να κοιτάξω ποιον έλεγχο για να δω αν έχει πάθει κάτι ο σκληρός ; Έχει μια επιλογή Advanced αλλα λέει οτι μπορεί να χάσω δεδομένα. Καμία συμβουλή/βοήθεια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaster Νοέμβριος 28, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 καμια βοηθεία ρε παιδια καμια λυση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkaretsos Δεκέμβριος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 πρωτα απ' ολα παρε backup τα δεδομενα...μετά μπορέις να κάνεις ένα format στον δίσκο, αλλά το αργό (που παίρνει ώρες για να γίνει)αν δε σου βγάλει τίποτα στο φορμάτ.... μπορείς να δοκιμάσεις και με το HD Sentinel (είναι προγραμμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaster Δεκέμβριος 6, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Τώρα παίρνω backup τα δεδομένα μου. Θα ψάξω αν βρώ αυτό το HD Sentinel αλλα απο ότι φένεται ο δίσκος είναι εκτός αφου συνέχεια ακουγά την κεφαλή του να βαράει μόνο τώρα στην αντιγραφή κάπως σαν να έχει ηρεμήσει ίσως οφείλεται ότι διαβάζει απο άλλο μέρος του δίσκου. Ελπίζω να δείξει κάτι το HD Sentinel για να πάω να τον αλλάξω επειδή τώρα με το backup είμαι fullαρισμένος.Thanks kkaretsos Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaster Δεκέμβριος 8, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 Αποτελέσματα:HD Sentinel δείχνει ότι ο δίσκος δεν έχει πρόβλημα. Δοκίμασα και έκανα το μεγάλο test που ελέγχει κάθε sector(Read test) και μου έβγαλε ότι δεν έχει bad sector ή damage αλλα ακούω πάλι τον ήχο της κεφαλής τι λέτε να φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.