ArisG Νοέμβριος 12, 2010 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Ξέρεις πόσες φορές έχω δει υπαλλήλους να τους πέφτουν τα πακέτα από τα χέρια κάτω? Να μην σου πω και για τους μεταφορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Νοέμβριος 12, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Ξέρεις πόσες φορές έχω δει υπαλλήλους να τους πέφτουν τα πακέτα από τα χέρια κάτω? Να μην σου πω και για τους μεταφορείς. καλα αυτο ισχυει παντου για να μην επεκταθω και πω για ταβερνιαρη να του πεφτει η μπριζολα κατω και να την ξαναβαζει :fie: Εισαι DOA εσυ μετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Νοέμβριος 12, 2010 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Να σας πω και μια δικιά μου ιστορία παρόμοια με το πλαίσιο και 2900ΧΤ ?Την παίρνω μόλις πρωτοέρχονται Ελλάδα και την "ακριβοπληρώνω". Η κάρτα μάπα για τα χρήματά της, κάπου 400ευρώ είχα δώσει αν θυμάμαι καλά. Μετά από 2 μήνες την πάω πίσω για να πάρω τα λεφτά μου και με κοιτάνε σαν χαζοί. Τους δείχνω στο κουτί, τα είχα φυλάξει όλα και την επέστρεψα όπως την πήρα, που έγραφε με μεγάλα γράμματα -μεταξύ άλλων- UVD το οποίο δεν είχε. Μα-μου μου λένε δεν γίνεται, "ποιος την εισήγαγε να πάω εκεί" "εμείς, αλλά δεν γίνεται από την στιγμη που όπως λέτε παίζει χωρίς πρόβλημα". Την επόμενη τους πάω εξώδικο για παραπλάνηση κτλ κτλ και σε μισή ώρα είχα τα χρήματά μου πίσω και συγνώμη από τον υπεύθυνο που δεν "κατάλαβε" εξαρχής το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artshadows Νοέμβριος 12, 2010 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 ειχα μια connect 3d 4890 με 6πιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Νοέμβριος 12, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Να σας πω και μια δικιά μου ιστορία παρόμοια με το πλαίσιο και 2900ΧΤ ?Την παίρνω μόλις πρωτοέρχονται Ελλάδα και την "ακριβοπληρώνω". Η κάρτα μάπα για τα χρήματά της, κάπου 400ευρώ είχα δώσει αν θυμάμαι καλά. Μετά από 2 μήνες την πάω πίσω για να πάρω τα λεφτά μου και με κοιτάνε σαν χαζοί. Τους δείχνω στο κουτί, τα είχα φυλάξει όλα και την επέστρεψα όπως την πήρα, που έγραφε με μεγάλα γράμματα -μεταξύ άλλων- UVD το οποίο δεν είχε. Μα-μου μου λένε δεν γίνεται, "ποιος την εισήγαγε να πάω εκεί" "εμείς, αλλά δεν γίνεται από την στιγμη που όπως λέτε παίζει χωρίς πρόβλημα". Την επόμενη τους πάω εξώδικο για παραπλάνηση κτλ κτλ και σε μισή ώρα είχα τα χρήματά μου πίσω και συγνώμη από τον υπεύθυνο που δεν "κατάλαβε" εξαρχής το θέμα. Ειχες καθε δικαιωμα να την αλλαξεις απλα να ξερεις οτι το συγκεκριμενο θεμα ηταν ευθυνη της Ατι και οχι του πλαισιου . Το θυμαμαι οτι πολλοι ψαγμενοι ειχαν φαει ακυρο με αυτο το χαρακτηριστικο. Δες εδω Amd is to blame for 2900xt/uvd fiasco - The Inquirer Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Νοέμβριος 12, 2010 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Για αυτό και ζήτησα να πάω στον αντιπρόσωπο (αν και κακώς το έκανα). Το ξέρω ότι ήταν θέμα του κατασκευαστή (νομίζω Sapphire ήταν) και όχι του Πλαισίου αλλά το Π πήρε τα χρήματά μου αυτό να κυνήγαγε μετά την Sapphire. Δεν έφταιγε η ΑΤΙ νομίζω σε αυτό αλλά οι κατασκευαστές που τύπωναν ότι ήθελαν στα κουτιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 12, 2010 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 To Πλαίσιο έχει βαρέσει διάλυση προ πολλού, απλά ο Γεράρδος δεν το ξέρει ακόμα. Τραγικοί σαν συμπεριφορά στα RMA, τραγικοί και στα καταστήματα όπου πέφτουν πάνω σου 2-3 υπάλληλοι τάχα μου να σε εξυπηρετήσουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefoss Νοέμβριος 13, 2010 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Μιλαει εν συνεχεια ο φιλος μου με τον προισταμενο του πλαισιου οπου του λεει οτι "αγορασες μια καρτα bulk, γνωριζες οτι μπορει να ειναι εκθεσιακο κομματι, οφειλες να την δοκιμασεις εξαρχης και οχι σε 10 ημερες".Οι λέξεις πλέον έχουν χάσει το νόημα τους:Bulk= προιόν που δεν έχει μπει σε retail συσκευασία αλλά όπως βγήκε από τη γραμμή παραγωγής μπήκε σε ένα σακουλάκι. Δηλαδή καινούριο.ΠΛΑΙΣΙΟ bulk / εκθεσιακό=μεταχειρισμένο. (Το είπε και ο υπεύθυνος εξάλλου..)Πάντως ρε παιδιά αν είναι να τους "τιμωρείτε" πληρώνοντας παραπάνω λεφτά, τουλάχιστον μη κάνετε posts διαμαρτυρίας και μας συγχίζετε τσάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
altctrldel Νοέμβριος 13, 2010 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 παρακαλω καποιος που ξερει να ενημερωσει αν η 4890 βγαινει και σε εκδοση με 1 6-pin μονο οπως αυτη που στειλανε Η υλοποίηση της κάρτας δεν υπάρχει στο site της Albatron αλλά αν είναι αυτή με το accelero twin turbo pro έχει πράγματι ένα εξάπινο slot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Νοέμβριος 13, 2010 Author #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Οι λέξεις πλέον έχουν χάσει το νόημα τους:Bulk= προιόν που δεν έχει μπει σε retail συσκευασία αλλά όπως βγήκε από τη γραμμή παραγωγής μπήκε σε ένα σακουλάκι. Δηλαδή καινούριο. ΠΛΑΙΣΙΟ bulk / εκθεσιακό=μεταχειρισμένο. (Το είπε και ο υπεύθυνος εξάλλου..) Πάντως ρε παιδιά αν είναι να τους "τιμωρείτε" πληρώνοντας παραπάνω λεφτά, τουλάχιστον μη κάνετε posts διαμαρτυρίας και μας συγχίζετε τσάμπα. φιλε μου ουτε η καρτα ουτε τα λεφτα ειναι δικα μου . Εγω εκανα το ποστ γιατι ενιωσα πως ειχαν δικιο διαφορα παιδια που τωρα τελευταια ποσταρουν παρομοια θεματα. Ειπα στο φιλο μου να μη δεχτει το πιστωτικο απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι νομιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.