Snips Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2010 Έπεσε στα χέρια μου ένα μηχανάκι (εξομοιωτής απο κάτι τέλος πάντων) που έχει έξοδο ETHERNET για video recording!Υπάρχει adaptor ή άλλη capture device που να κουμπώνει απλά σε PC ώστε να παίρνω το σήμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Αν δώσεις λίγες παραπάνω πληροφορίες κάτι μπορεί να γίνει.Πχ, μπορεί να νομίζεις ότι είναι ethernet, αλλά να το χρησιμοποιεί χύμα σαν AV καλώδιο και να είναι έτσι για λόγους σταθερότητας, και να κάνεις δουλειά σου με έναν αντάπτορα.Ή μπορεί να τα περνάει μέσω ethernet και απλά να θέλεις κατάλληλο software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 12, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Δεν μπορώ να δώσω καθώς δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω.Μια έξοδο ethernet βλέπω μόνο που έχει για recording. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 12, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Από αυτά που έχεις πει εγώ έχω στο μυαλό μου ένα άσπρο κουτί με μία θύρα ethernet. Τώρα τι είναι αυτό, τι κάνει, πως μοιάζει, δεν έχω καταλάβει. Βρες κάτι, ένα μοντέλο, μία ονομασία, μία φωτογραφία έστω. Αλλιώς τυφλά βαδίζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 12, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Εχει δικιο. πχ μερικα UPS της APC εχουμ μια ethernet, οπου σου δινουν ενα καλωδιο το οποιο απο την μια ειναι να κουμπωσει στην ethernet κ απο την αλλη εχει USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 12, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Παιδιά. Δεν μπορώ να αναφέρω λεπτομέρειες. Ούτε φώτο βέβαια."Υποθέστε" ότι είναι ένα monitor-camera που ο μόνος τρόπος να κάνεις recording είναι μέσω θύρας ethernet. Να υπάρχει περίπτωση να κουμπώσω απλό cat5 καλώδιο επάνω και να "δω" σήμα στο PC, λογικά δεν υπάρχει. Κούμπωμα σε απλή κάρτα δικτύου δηλαδη το βλέπω χλωμό να δώσει αποτέλεσμα. Οπότε θέλω να ξέρω αν κυκλοφορεί κάτι που από την μία να έχει είσοδο ethernet και από την άλλο να βγάζει σε HDMI, Svideo, scart, composite, RCA, η δεν ξέρω γω τι άλλο πιο συμβατικό καλώδιο μεταφοράς video σήματος ώστε να το κουμπώσω σε capture card στο PC και να κάνω την δουλειά μου. Πέραν αυτού υπάρχει καλώδιο με μια άκρη ethernet και από την άλλη κάτι απο αυτά που προανέφερα; ΑΝ όχι, κατασκευάζεται εύκολα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 12, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 θα πρέπει να κουμπώσεις από την μια ethernet καλώδιο το οποίο από την άλλη να βγάζει vga. Κάπως έτσι το καταλαβαίνω,]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 12, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Aπο εξομειωτη αντιαεροπορικου ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.