Jump to content

αναζητηση καλου bluetooth mouse για λαπτοπ

p_under

Recommended Posts

οπως καταλαβατε απο τον τιλτο ψαχνω για ενα καλο ποντικι για τον φορητο μου . το μεγεθος του θελω να ειναι το κανονικο κ οχι το μικρο . θελω κατι καλο ωστε να με βοηθαει κ στα παιχνιδια . ενα οριο που βαζω ειναι τα 50 ευρω αλλα αν βρω κατι πολυ καλο θα ανεβω μεχρι τα 70 . οι προτασεις σας θα μπορουσαν να εχον κ πηγες απο το εξωτερικο οπως amazon uk καποιο store εταιριας κτλ . το πιο αξιολογο που ειδα στο skroutz ειναι αυτο Razer Orochi - Skroutz.gr . ο λογος που θελω bluetooth ειναι οτι το laptop εχει μονο 2 usb κ δεν βολευει να εχω μονιμα την μια κατειλημενη . ευχαριστω εκ των προτερων .

Razer Orochi :T:

καλή εμβέλεια,ενσύρματο,ασύρματο,και αξιοπρεπέστατο για games αλλά μόνο στο ενσύρματο για τα 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα του, είναι μικρο οπότε για μεγάλο χέρι στα games δεν βολεύει στο λιώσιμο (τουλάχιστον εμένα:))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.