p_under Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2010 οπως καταλαβατε απο τον τιλτο ψαχνω για ενα καλο ποντικι για τον φορητο μου . το μεγεθος του θελω να ειναι το κανονικο κ οχι το μικρο . θελω κατι καλο ωστε να με βοηθαει κ στα παιχνιδια . ενα οριο που βαζω ειναι τα 50 ευρω αλλα αν βρω κατι πολυ καλο θα ανεβω μεχρι τα 70 . οι προτασεις σας θα μπορουσαν να εχον κ πηγες απο το εξωτερικο οπως amazon uk καποιο store εταιριας κτλ . το πιο αξιολογο που ειδα στο skroutz ειναι αυτο Razer Orochi - Skroutz.gr . ο λογος που θελω bluetooth ειναι οτι το laptop εχει μονο 2 usb κ δεν βολευει να εχω μονιμα την μια κατειλημενη . ευχαριστω εκ των προτερων . Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Razer Orochi απο εμενασε bluetooth αλλωστε οι επιλογες ειναι λιγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoslikos Νοέμβριος 12, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Razer Orochi καλή εμβέλεια,ενσύρματο,ασύρματο,και αξιοπρεπέστατο για games αλλά μόνο στο ενσύρματο για τα 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα του, είναι μικρο οπότε για μεγάλο χέρι στα games δεν βολεύει στο λιώσιμο (τουλάχιστον εμένα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.