Ernesto Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2010 Θελω οποιος μπορει-ξερει να μου στειλει καποια μανουαλ για επισκευη wd my passport η αν ξερει ο ιδιος να μου πως μπορω να ανοιξω το κουτι του χωρις να το σπασω. Μετα απο πτωση δεν λειτουργει παρολο που αναβει το λαμπακι λειτουργιας και θελω να το περασω η σε αλλη θηκη η σε καποιο pc για να δω αν μπορω να τον φτιαξω η εστω να παρω τα αρχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Νοέμβριος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Βαρεθηκες να το googlαρεις?[ame]http://www.youtube.com/watch?v=k2ej3zBeCv0&feature=related[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernesto Νοέμβριος 12, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Οχι δεν βαρεθηκα. Εψαξα λιγο αλλα το θεμα ειναι οτι μου βγαζει συνεχεια τον δισκο που δειχνει και το βιντεο ο οποιος ειναι ο essential ενω αυτος που εχω ειναι ο passport και διαφερει λιγακι. Φανταζομαι ομως οτι ο τροπος ειναι ο ιδιος... Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.