Snips Νοέμβριος 12, 2010 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Έχεις 4net.....ναι είναι φυσιολογικό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 12, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 κατι άσχετο, μπορείς να δώσεις το attenuation k to srn margin gia upload k download?attenuation downstream 14.5db - up 5.6dbsrn downstream 6.6db - up 15.8db Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Νοέμβριος 12, 2010 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Είσαι και πολύ θεωρητικός για μένα κε, Hyperion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Νοέμβριος 12, 2010 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 attenuation downstream 14.5db - up 5.6dbsrn downstream 6.6db - up 15.8dbτο 6.6db σαν τιμή δεν ειναι καθόλου καλό:hang3:.....αντιθέτως το attenuation ειμαι μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 13, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 το 6.6db σαν τιμή δεν ειναι καθόλου καλό:hang3:.....αντιθέτως το attenuation ειμαι μια χαράτι σημαίνει το 6.6? και που πρεπει να φτάσει για να είναι καλο σαν τιμή? Και τι πρεπει να κάνω για να βελτιωθεί...?ευχαριστώ μεχρι τώρα ολα τα παιδια για το ενδιαφέρον και την βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Νοέμβριος 13, 2010 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 ρίξε μια ματιά εδώ Τι είναι τα dB και οι μετρήσεις ποιότητας Signal-to-Noise - Attenuation - Power - ADSLgr.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 13, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 ναι ωραία αλλα τι μπορώ να κάνω ? αν πάω σε conn-x θα έχω πάλι το πρόβλημα με το srn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Νοέμβριος 13, 2010 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 κοιτα δεν ξέρω πως θα διαμορφώθουν οι τιμες με αλλαγή παρόχου, αλλα μπορείς να δοκιμάσεις με διαφορετικά ρουτερ, εμένα βελτιώθηκε πολύ απο την αλλαγη ρουτερ, ειχα το intracom της hol, δοκιμασα και ενα sagem του οτε, και στο τέλος ένα level one, το οποίο είναι ακρίβο μεν, αλλα έδωσε σταθερότητα στην γραμμή μου και καλύτερα κλειδώματα.. απο δω κ πέρα, δεν μπορώ να σου πώ κατι αλλο, αλλα θα μπορούσες να κάνεις ενα τηλεφώνημα στην forthnet και να τους πείς το πρόβλημα σου...καλή τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjole7 Νοέμβριος 13, 2010 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 καλα παιδια μου μην κουραζεστε αδικα.Το θεμα εχει να κανει καθαρα με forthnet ειχε μπουκωσει απο παντου.Τωρα κανα δυο μερες εχει γινει κατι αλλα οχι τπτ ιδιαιτερο.Πολυ απλα εμπασε πολυ κοσμο το τελευταιο 3μηνο κ δεν μπορει να ανταπεξελθει.,Αυτο φενετε κ στις διαφορες που βλεπεις αναλογως ωρας.βαλε να κατεβασεις στις 9 το πρωι που ολοι ειναι στις δουλειες κ στα σχολεια κ συgρινε το κ με ενα απογευματινο κατεβασμα.Μερα με την νυχτα.Εγω βραδια κατεβαζω με 1,4 μεγιστη κ τα πρωινα βαραω 2,2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 15, 2010 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 όντως αυτό με την ώρα για πάμε να γελάσουμε λίγο τώρα ... τώρα είδα ότι το router έχει κλειδώσει κολασμένα .... για να παίξεις απόγευμα πρέπει να κάνεις ούτε ξέρω εγώ .... δώστε 58mb/s στον λαό τώρα ... το απαιτούμε διότι εμείς πληρώνουμε πήγα μια βόλτα από την σελίδα τους και βρήκα ότι κάνουν έργα http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=305498 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.