Jump to content

Προβλημα με forthnet ή φυσιολογικό

NooDle

Recommended Posts

το 6.6db σαν τιμή δεν ειναι καθόλου καλό:hang3:.....αντιθέτως το attenuation ειμαι μια χαρά

τι σημαίνει το 6.6? και που πρεπει να φτάσει για να είναι καλο σαν τιμή? Και τι πρεπει να κάνω για να βελτιωθεί...?

ευχαριστώ μεχρι τώρα ολα τα παιδια για το ενδιαφέρον και την βοήθεια

κοιτα δεν ξέρω πως θα διαμορφώθουν οι τιμες με αλλαγή παρόχου, αλλα μπορείς να δοκιμάσεις με διαφορετικά ρουτερ, εμένα βελτιώθηκε πολύ απο την αλλαγη ρουτερ, ειχα το intracom της hol, δοκιμασα και ενα sagem του οτε, και στο τέλος ένα level one, το οποίο είναι ακρίβο μεν, αλλα έδωσε σταθερότητα στην γραμμή μου και καλύτερα κλειδώματα.. απο δω κ πέρα, δεν μπορώ να σου πώ κατι αλλο, αλλα θα μπορούσες να κάνεις ενα τηλεφώνημα στην forthnet και να τους πείς το πρόβλημα σου...καλή τύχη:neo:

καλα παιδια μου μην κουραζεστε αδικα.Το θεμα εχει να κανει καθαρα με forthnet ειχε μπουκωσει απο παντου.

Τωρα κανα δυο μερες εχει γινει κατι αλλα οχι τπτ ιδιαιτερο.Πολυ απλα εμπασε πολυ κοσμο το τελευταιο 3μηνο κ δεν μπορει να ανταπεξελθει.,

Αυτο φενετε κ στις διαφορες που βλεπεις αναλογως ωρας.

βαλε να κατεβασεις στις 9 το πρωι που ολοι ειναι στις δουλειες κ στα σχολεια κ συgρινε το κ με ενα απογευματινο κατεβασμα.Μερα με την νυχτα.Εγω βραδια κατεβαζω με 1,4 μεγιστη κ τα πρωινα βαραω 2,2.

όντως αυτό με την ώρα για πάμε να γελάσουμε λίγο τώρα ...

1031558760.png

28169328.png

attachment.php?attachmentid=41643&stc=1&d=1289845732

τώρα είδα ότι το router έχει κλειδώσει κολασμένα ....

για να παίξεις απόγευμα πρέπει να κάνεις ούτε ξέρω εγώ ....

δώστε 58mb/s στον λαό τώρα ... το απαιτούμε διότι εμείς πληρώνουμε

πήγα μια βόλτα από την σελίδα τους και βρήκα ότι κάνουν έργα

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=305498

post-14318-1416074711,6976_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.