Jump to content

Προβλημα με forthnet ή φυσιολογικό

NooDle

Recommended Posts

Τα φώτα σας... Λοιπόν στο ρουτερ λεει οτι κλειδώνω στα 23232/1020 kbps και εγώ αυτή την στιγμή που μιλάμε κατεβάζω με 1300 kb/s.

Επειδή δεν θέλω να με πίανουν κορόιδο και αμα πάρω τηλέφωνο κάτω θα μαλώσω θέλω πρώτα τα δικά σας τα φώτα.

Ειναι φυσιολογικό αυτό? Γιατι εγώ νομίζω πως οχι.. αν στο ρουτερ λέει 23232 δεν πρέπει να κατεβάζω με όσα λέει?

Που είναι λοιπόν τα υπόλοιπα 10+ mpbs μου οεο

ναι!!! φορτώστε με και άλλο βραδυ που είναι :)

constandinos θα σου δώσω σε λίγο την απάντηση γιατι ακόμα κατεβάζει..

EDIT: constandinos στα 100 mb που δοκίματα έπαιζε απο 1100-1220

Τώρα εγώ τι κάνω??

Να κλείδωνε ρε γμτ το ρουτερ στα 16000 να έλεγα παει στα κομμάτια αλλα εδώ δεν είναι εμφανές οτι κάτι παίζει? (Αφου κλειδώνει τόσο ψηλά γιατι να τα χάνω..)

Τι μπορώ να κάνω απο μεριά μου ?

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τρέξεις speedtest από την forthnet.

FORTHnet NDT server athndt05

Αλλά και πάλι δεν μπορείς να πεις κάτι γιατί σίγουρα γίνεται over-subscription οπότε δύσκολα θα πιάσεις την ταχύτητα που κλειδώνεις.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τρέξεις speedtest από την forthnet.

FORTHnet NDT server athndt05

Αλλά και πάλι δεν μπορείς να πεις κάτι γιατί σίγουρα γίνεται over-subscription οπότε δύσκολα θα πιάσεις την ταχύτητα που κλειδώνεις.

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 871.73Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 7.86Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

φίλε μου αν κατεβάσω πολλαπλά αρχεία την μοιράζει την ταχύτητα...

Δηλαδή 1300/3 αρχεία.

διαιρείς με το 8 για να κανεις τα bits σε bytes, δηλαδη τα 23232 mbps που συνδέεται το παιδί θα του δώσουν θεωρητικό download 23232/8=2904 kb/sec

αυτο δε γινεται υπαρχουν απωλειες κατα την μεταφορα...το 8 ειναι για τελεια μεταφορα...οπτικη ινα ας πουμε :) με ομοαξωνικα/χαλκινα καλωδια βαζεισ /10 και εισαι μεσα...εγω με 18000 και κατεβαζω 1800-1850 με ΟΤΕνετ...απο εποχης μοντεμ ποτε δε λειτουργησε το /8 στη πρακτικη ζωη...μονο σε LAN συνδεσεις..!!

γι αυτο έγραψα θεωρητικα.....απλα κ ετσι οπως τα λέτε, 8α έπρεπε να βλέπει + 1mb... αυτο ειναι το πρόβλημα, απο την άλλη, και εγώ που συνχρονίζω με 6022 βλέπω στην καλύτερη 650 kb/sec...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.