aggelopas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2010 Πριν απο κανενα μηνα εψαχνα κατι πληροφοριες για ccna.Εκτοτε στα site που εχουν google ads μου εμφανιζει στανταρ λινκ,μπαννερ με μαθηματα ccna.Χρησιμοποιω chrome χωρις να ειμαι λογκαρισμενος στο google λογαριασμο μου και εχω αλλαξει πανω απο 5 φορες ip.με ΙΕ δεν βλεπω αυτο τον καταιγισμο, αλλα με chrome ειμαι στο τσακ να ενδωσω στη διαφημιση με τοσο flood.σαν το minority report ενα πραγμα.Εχετε παρατηρησει κατι παρομοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Cookies. Τα έχεις διαγράψει πρόσφατα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Νοέμβριος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 nop.θα δοκιμασω.απλα μου τη σπαει μετα που πρεπει να βαζω credentials σε καθε site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 11, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Εγκατέστησε το xmarks τότε. Δεν χρειάζεσαι καν να σώζεις τους κωδικούς στον browser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.